Şimdi Ara

bu ekran kartı bilgisayarıma uyarmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarım yaklasık 7 yıllık yenı bı bılgısayar toplıcam fakat bu sene idare etmem gerek bununla ekran kartı Gforce Fx5500 fakat yeterli değil anakartım ECS 648FX-A2 almak istedigim ekran kartı orta seviyede COD4 ü çalıştırsın yeterli alacagım ekran kartı anakarta uyarmı ? buda anakartın fotoğrafı.

bu ekran kartı bilgisayarıma uyarmı?

• Sorunu anlamadım almak istediğin ekran kartı ne??? Bu anakart agp destekliyor dolayısıyla agp bir ekran kartı almalısın
  • Bu kartlar'dan birini seçebilirsiniz bütçenize göre

http://www.vatanbilgisayar.com/products.aspx?L2=OEMVGA&k3=AGP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Codname47

Sorunu anlamadım almak istediğin ekran kartı ne??? Bu anakart agp destekliyor dolayısıyla agp bir ekran kartı almalısın

hocam sorun şu anakartım yeterli değil cod 4 ü çalıştıran bi ekran kartı almak ıstıyorum bu anakarta uygun hangısını alabilirim ?
  • bu devirde agp ekran kartına para verilmez
  • Sisteminizdeki diğer bileşenler ne durumda (işlemci ve ram) çok eskiyse , yeni alacağınız bir ekran kartı tam performansını göstermeyebilir veya oyunlarda başka sorunlarda yaşayabilirsiniz.
    Sisteminizi tam olarak yazarsanız arkadaşlar daha sağlıklı yorum yapabilir.

Şayet ekran kartı almakta kararlıysanız AGP girişine sahip ikinci el bir ATİ HD3650, X1950 türü bir kart hem fiyat hemde kullanılabilirlik açısından yeterli olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.