Şimdi Ara

Bu edebiyat nasıl bi ders calısamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler yarın edebiyat sınavım var derslerde full yattım internetten notlara bakıyorum okuyorum okuyorum ama hiçbirşey anlamadım napcam ben

• Edebiyatı kafamdan sildim ben.1 gelebilecek dersler arasında ilk sırayı çekiyor.En azından garanti ne olcağını biliyorum.Tek amacım 40 gibi bir notla 1 düşürmek ki diğer derslerden çok çalmasın.Eğitim sistemine göre hesaplamalar işte
  • Kaçıncı sinifsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan nesi var otur ezberle işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soğuğu seven adam

Kaçıncı sinifsin

10
  • Lise zamanımda en sevdiğim dersdi oda hocanın sayesinde.
    Bu arada lise kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlashKill

Lise zamanımda en sevdiğim dersdi oda hocanın sayesinde.
    Bu arada lise kaç?

lise 2 nasıl ezberlicem ben bunları yazmaya baslıyorum sımdı belkı aklımda kalır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YETER LAN BU DERSLER NE
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sylora kullanıcısına yanıt
    Genellikle hep anlamlarını soruyorlar tabi birde yazar isimleri.Ben bunları ezberliyordum hep.
  • Yarın benimde yazılım var :( Edebiyat --
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlashKill

Genellikle hep anlamlarını soruyorlar tabi birde yazar isimleri.Ben bunları ezberliyordum hep.

sagol bende sımdı anlamlarına bakıcam
  • Kopya cek

• Fizik kimya biyo dersimiz yok ama edebiyat tek başına hepsine harcanıcAk zamanı kendine harcatıyor

• olm lise2 edebiyat cok kolay lan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisede hiçbir zaman edebiyata çalışmadım, sallaya sallaya geçtim. Yahu düşünsene sayısal okuyan adam bile edebiyat görüyor ne saçma iş TM olduğum halde bıkmıştım. Boşver çalışma, salla ama mantıklı salla en kötü kopya çek. Başka da öğüt veremicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalradyalı

Lisede hiçbir zaman edebiyata çalışmadım, sallaya sallaya geçtim. Yahu düşünsene sayısal okuyan adam bile edebiyat görüyor ne saçma iş TM olduğum halde bıkmıştım. Boşver çalışma, salla ama mantıklı salla en kötü kopya çek. Başka da öğüt veremicem

Hocam bu sene kopya cekmiyelim diye kelebek yaptılar sınav sistemini kopya bile çekilmiyor her gün başka sınıflardayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylora

quote:

Lisede hiçbir zaman edebiyata çalışmadım, sallaya sallaya geçtim. Yahu düşünsene sayısal okuyan adam bile edebiyat görüyor ne saçma iş TM olduğum halde bıkmıştım. Boşver çalışma, salla ama mantıklı salla en kötü kopya çek. Başka da öğüt veremicem

Hocam bu sene kopya cekmiyelim diye kelebek yaptılar sınav sistemini kopya bile çekilmiyor her gün başka sınıflardayım

cogu okulda oyle zaten,ayari sen cekeceksin.Sinava girmeden 5 dkde gerekli kopyalari siraya-duvara vs yaz.Yada gozetmen hocasina gore yardimlasirsiniz.Bela bi hocaysa el mahkum bos kagit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

quote:

Orijinalden alıntı: Sylora

quote:

cogu okulda oyle zaten,ayari sen cekeceksin.Sinava girmeden 5 dkde gerekli kopyalari siraya-duvara vs yaz.Yada gozetmen hocasina gore yardimlasirsiniz.Bela bi hocaysa el mahkum bos kagit.

Bakıcaz artık biraz calısıyorum su an aklıma ne girerse

• ezberliceksin başka çözümün yok kapat telefonu bilgisayarı hocanın söylediklerini a4 kağıdına yaz sınavda ne çıkıcaksa işte onlara çalış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.