Şimdi Ara

Bu eboue hala neden oynuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 3 kere yaptı aynı şeyi ya neden bu adama göz yumuyorlar yokmu alternatifi koy sabriyi yeminlen daha iyi oynar kriz geçirttirdi ekran başında bu adam

• bence alper potuk girsin oyuna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyorum hep kritik hatalar. Yerine başkası olsa başa baş mücadele
  • Felaket sövesim var şu herife. Banlanmak istemiyorum

Defolsun gitsin şu takımda. Umarım 2.yarı ortasında oyundan çıkarda tribün gerekli ilgiyi gösterir ona !
  • Veysel Sarı neden cl listesinde yok anlamıyorum
  • Sezon başından beri bu takımdan defolup gitmesini istediğim iki oyuncu var.

1- EBOUE
    2- Selçuk

Gidin abi batırdınız takımı gidin.
  • Selçuk ve Eboue hariç bence güzel işler çıkarıyoruz. Herkes farkında bu maçın öneminin ama bu ikisi anlayamamış hala.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Muhtemelen sabri giricek 2.yarı. Tabi yedeklerde varsa. Eboue ye saydırmaktan bi hal oldum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabri oynasin daha iyi...

• Abi aylardır diyoruz ya Eboue'den geçti artık.Resmen yokları oynuyor adam aylardır.
  • Selçuk gitsin demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havlayan Çekirge

bence alper potuk girsin oyuna

Çizmişler
  • Mizuhara kullanıcısına yanıt
    Selçuk'u çok seviyorsun ama futbol sevgiyle oynanmıyor.2 senedir Selçuk leş gibiydi.Bu 2. yarı formunun zirvesine çıktı artık.

Konuya dönecek olursak,

Selçuk Chedjou Dany Riera Amrabat Drogba Eray Aykut Burdisso Aydın Umut...

Hepsi tek tek hayal kırıklığı bu sezon.
  • Selcuk gitsin diyenler yerine alabilcegimiz yerliyide soylesin

• quote:

Orijinalden alıntı: megi21

Selcuk gitsin diyenler yerine alabilcegimiz yerliyide soylesin

Emre Can = Bayern Leverkusen

Konu kilit üye ban.
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

Veysel Sarı neden cl listesinde yok anlamıyorum

3 oyuncudan fazla yeni oyuncu eklenemez listeye devre arası dostum

Telles,Burdiso,Hajrovic eklendi
  • Selçuk'u sevmemle alakası falan yok olayın.

http://gss.gs/1232059 al bu drogba için yazdıklarım. şimdi mi? bir an önce gitsin istiyorum. o yüzden ilk yazdığın yazıyı hızlıca geçelim.

selçuk ilk sezonu 14 gol 16 asistle bitirmiş. ikinci sezonu 10 gol 13 asistle. böyle leşe can kurban.

bu sezon ise 6 gol 6 asistle oynuyor. ama değişen bir şeyler var bu sene. teknik direktör, sistem.

ft zamanında melo daha defansifken ofansif anlamdaki yük selçuk'un omuzlarındaydı. bu da skora doğrudan etki etmesine olanak sağlıyordu. geçen sene bir de hamit vardı. her maç çok yüksek koşu mesafelerine ulaşıp defansif anlamda çok büyük bir katkısı oluyordu.

bu sezon hamit'in görevini de selçuk yüklendi. 4 gün önce beşiktaş maçında 12 km'ye yakın koştu. ve yine chelsea maçında 12'ye yaklaştı. önümde oynayan üç oyuncu drogba-sneijder ve burak defansif anlamda neredeyse hiçler. yanında oynayan melo ise yapısı gereği çok koşan bir oyuncu değil. o rakiple direkt olarak temas eden oyuncu. fizik gücünü koşmak yerine bunda kullanıyor. kenarlarda ise 2 hücumcu bek. eboue bekten çok kanat hatta. işte mancini'nin selçuk'a verdiği öncelikli görev ceyhunla beraber bunların arkalarını toplaması ve defanstan oyun kurmasıydı. Orta sahada bir de melo oyunu ofansif yönüyle de oynamaya başlayınca top kullanacak adam sayısı arttı. bu da orantılı olarak selçuk'un üstündeki ofansif sorumluluğu azalttı.

zaten mancini, lombardo sürekli selçuk'tan çok memnun olduklarını dile getiriyor. çünkü kendisi de dediği gibi ona söylenileni yapıyor. ha tüm bunları yazarken bu sezon form düşüklüğü yaşadığı gerçeğini göz ardı etmiyorum. ancak her futbolcu böyle bir dönem yaşar selçuk da yaşıyor. ve bu dönem abarttığınız gibi 2 yıl değil. özellikşe beşiktaş ve chelsea maçlarının 2. yarılarında eskiye dönüş sinyallerini verdi.

türkler'in futboldan anlamadığını söylerler zaten. anladığımız pek fazla bir şey de yok gerçi. neyse 2 ingiliz taraftarın selçuk hakkında yazdıklarını türkçe'ye çevirip yazayım.

"stamford bridge'de rahatça kazanmalıyız. selçuk inan avrupa'nın en underrated oyuncularından birisi olabilir."

"selçuk en çok merak ettiğin oyuncularından biriydi. gerçekten kaliteli bir oyuncu."

• Mizuhara kullanıcısına yanıt
    Yazını okudum.Dediklerin doğru.Fakat hücum performansı için ne diyeceksin ? Xabi Alonso ile aynı rolde oynuyor Selçuk.

Defansif oyun kurucu rolünde.Sneijder'in üzerinden hücum yükünü hafifletmesi lazım iken daha fazla yük bindiriyor.Melo gibi dikine kat edemez.Eyvallah.

Fakat oyunu açmakta mı zor Selçuk gibi isteyince neler yaptığını bildiğimiz için ?

Dün Sneijder'a bakıyorum.Harika mı oynadı ? hayır.Ama adam oyunu açmaya pozisyon yaratmaya çalışıyor.Aniden topun kanadını değiştiriyor,derinlemesine pas deniyor.

Selçuk'a bakıyorsun.Sağa sola geriye.Hoşuma gitmeyen şey bu.

Selçuk ilk geldiği sezon Melo Elmander Selçuk üçlüsü boğuyordu rakibi ve hücumda takımı ittirici güçtü.Ve Selçuk o üçlünün beyniydi.

Bugün çok basit oynayan, sorumluluktan kaçan bir Selçuk var sahada.Bunu görmek istemiyor taraftar.İlk senesinde resmen halat çeker gibi takımı hücuma çekiyordu bu adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: megi21

Selcuk gitsin diyenler yerine alabilcegimiz yerliyide soylesin

Nuri Şahin Real Madrid
  • o dediklerinizi alırsınız bir tır dolusu TL verirsiniz üzerine de selçuk kadar faydalanamazsınız. anca konuşun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.