Bildirim
bu dvd ve cd writerlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bendeki dvd cd okuyor ama fazla cd koymamaya çalışıyorum. çünkü bazen okumayabiliyor. hem yabancıymış gibi davranıyor problem oluşabiliyor. en iyisi dvd writer + cd writer'dır _____________________________ -
Bunu bende merak ediyordum... Eski board kullanıcısıyım ve zaten 2 hdd var 2 de optik cihazı bagladım başka bi şeye yer yok. Dvdrw aldıktan sonra Cd okuyucuyu da atıp kombo okuyucu mu alcazs...
Ben zamanında cd writerın omru uzasın die cd okuyucu da aldım. Cd surucunun omru bitmeden dvd writer'a geçiyorum (8x4x32 sony writer). Sanırım dvd writerlar fazla tutunamaz, çünkü blueray diskler normal dvd de yazabilecekmiş. ilerde bluray alırsın dvd yazıcın da okuyucu olur :p -
sonucta bu optik ürünlerin bir ömrü var ama cok fazla abanmadıgınız müddetçe rahatlıkla uzun sure gider bu aletler _____________________________ At Home:Cell 1.7Ghz, 1.5 gb ddr 333mhz, 128 mb msi ati9550,seagate 40gb 7200 rpm, nec 3550, asus 52x, lg 48x24x48, LG F700B
On The Road:Asus A3E-Sonoma 1.73 Ghz, 512 mb ddr, 40 gb 4200rpm, Intel 915GM Express Chipset, 15.0" XGA TFT, 8XDVD-Dual, 1x web-camera, 1x card reader, 1x TV-Out, 2.75 kg
Mobile:Toshiba e350- Intel XScale PXA255 300 MHz, 16 MB Flash ROM, 64 MB built-in RAM, TFT color LCD, 65,536 colors, Resolution: 240 x 320, 1 SD (Secure Digital) slot, supporting SDIO
K750i
Nikon Coolpix L4
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X