Şimdi Ara

Bu durumda yine de Turkiye'yi terk etmek ister miydiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum biliyorsunuz son seneler turkiyeden yurtdisina goc iyice hizlandi, genclerden imkani olan terk ediyor ulkeyi, digerleri ise surekli hayal kurmakla yetiniyor. Eger ulkede ucube bir yonetim, yozlasma olmasaydi ekonomi gayet ortalama ustu olsaydi, yine de terk eder miydiniz? Acik soyleyeyim ben kanadadayim ama bu durumda aninda temelli donerdim ulkeye

• Bu ülkenin tek sorunu ekonomi değil ki, inanılmaz sosyo kültürel bir bozukluk var. O yüzden kaçanlar inan sadece para için gitmiyor. Şahsen ben sadece para için gitmezdim.

• Giderdim dağ bayır her taraf gına geliyor ben arabamı garajıma cekip yıkamak istiyorum oda yok sokakta cocuk gürültüsü cekmekte istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 4 Mayıs 2023; 10:35:37 >
  • StallionTR S kullanıcısına yanıt

yozlasmadan kastim oydu aslinda

• RadioheadTR kullanıcısına yanıt

İnsanlar neden bu kadar kötü anlamıyorum. İş hayatında bile herkes hasetlik ve birbirine çelme takma peşinde çalışılacak düzgün bir ortam çok nadir firmalar. Böyle giden bir çalışma ortamında bu ekonomi nasıl düzelebilir ki. Her gün saçma sapan insanlarla uğraşıyorsun. Türk kızları desen ayrı bir konu.

2 senedir yurtdisindayim, icim yaniyor, uzuldugum konu ise herseyin aslinda mukemmel olabilecekken berbatlastirilmasi

• RadioheadTR kullanıcısına yanıt

Avrupalı olmak ve abd de yaşamak bir ayrıcalıktır hocam. İnan bana 2 senede tr`yi unutmuş olabilirsin ama tuzun kuru değilse bu ülkede avrupanın yollarını gözlersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekonomi filan bahane. Bu iş aidiyet işidir.

Bence de uzun süre Türkiye'de yaşamadıkları için kötü yönlerini hep unutuyorlar. Yoksa başka izahı yok. Ben Bulgaristan'da 2 sene yaşadım her konuda Türkiye'den 30-40 kat üstün bir ülkeydi. Türkiye'ye

dönerken ayaklarım geri geri gidiyordu resmen. Bulgaristan bile bize bu derece fark attıysa Kanadayı Avustralyayı Belçikayı falan düşünemiyorum bile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.