Şimdi Ara

Bu Dönemde Banka Kredisiyle ev alınır mı..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar abime bir ev alıcaz ve uygun fiyatlı bir ev bulduk Biraz peşin paramız var..Yaklaşık 40 milyar civarı banka kredisi çekicekmişiz ve 5 seneliğine 1029 ytl ödeyecekmişiz..! Acaba bu kriz döneminde banka kredisiyle ev almak nedir ne değildir..Ben pek anlamam bu işlerden bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim..Nelere dikkat etmeliyiz..teşekkürler

• SAbit fazili YTL olarak borçlanırsanız olabilir tabi, kriz de gelse etkilenmezsiniz tabi her ay garanti geliriniz varsa. Döviz ile borçlanmayın bankadan mümkün olabildiğince az kredi çekip verebildiğiniz kadar peşin verin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 486 DX2

SAbit fazili YTL olarak borçlanırsanız olabilir tabi, kriz de gelse etkilenmezsiniz tabi her ay garanti geliriniz varsa. Döviz ile borçlanmayın bankadan mümkün olabildiğince az kredi çekip verebildiğiniz kadar peşin verin.

Ytl olarak borçlanıcaz..Yaklaşık 40 milyar'a 20 milyar faiz geliyormuş 5 yılda..Tam emin değilim ama durum bu yani dediğiniz gibi peşinat ne kadar verirsek o kadar iyi olucak..Ama Ancak yarısını bulabildik..Başka türlü de malesef ev sahibi olamayacağı için buna başvurucaz.kısmet

• bankayla işinizi ne kadar çabuk bitirebilirseniz okadar iyi olmadı daha ucuz bakın sonra paranız olunca satıp yenisini alırsınız ama banka taksitlerini asla çok uzatmayın türkiye burası
  • daha bekle konut fiyatları ve faiz daha düşer

hele ev fiyatlarının arz talep dengesinde yüzde 30 kadar düşmesini bekliyorum
  • Faiz oranı 1 e ne kadar yakın ve altındaysa çekeceğiniz kredi o kadar mantıklı olur. Tl ile düşük faizle çektiysen ve ödeme gücün varsa neden sorun olsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekreizze -- 21 Mart 2008; 0:12:20 >
  • krediyle iş yapılmaz arkadaşım. 5 yıl daha sabredin derim ben size..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

krediyle iş yapılmaz arkadaşım. 5 yıl daha sabredin derim ben size..

Şuanki evimiz malesef küçük ve yeni evli olduğu için abim evde bazı huzursuzluklar oluyor ister istemeden..O yüzden ev almayı düşündük..Şöyle söyliyim alacağımız evin yaklaşık değeri 90-100 bin ytl civarı adam bize 75 bin ytl ye bırakıcak yaklaşık bir 35 bin ytl paramız var 40000 ytl de banka kredisi çekicez..Herşartta fazla bir zarar etmeyeceğiz gibi..Yani beklesek daha da düşermi yoksa daha da mı yükselir faiz oranları..?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.