Şimdi Ara

Bu Dişçi Karşısında Ne Yapılabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çürük şikayetiyle doktora gittim. Doktor dolgu yaptı gönderdi ilk 2 hafta dolgu yeni ağrı olur diyerek geçiştirdim ama 1 aydır ağırıyor sol çene bölümü şişti bugün ehli bir doktora gidip gösterdim biz bakamıyoruz bu dolguyu kim yaptıysa o bakabilir ancak dedi bende dişin durumu ne diye sordum oda apse yapmış büyük ihtimal kanal tedavisi yapılır dedi.

Neyse benim dolguyu yaptırdığım doktor hasta kabul etmiyormuş bende doktora söyledim o yönlendirdi odasına girdim bana boşuna bekleme randevun yoksa dedi bende sıra aldım dedim. Neyse bu röntgene gönderdi baktı röntgene bir şeyin yok git dedi bende çok fena ağrı var dedim anlattım hala dinlemiyordu en sonunda otur bakayım dedi neyse oturduk hiç bir sorun yok dedi.
    İlaç yazdırdım dedi ki haftaya cuma gününe kadar geçmezse gel kanal tedavisi yaparız. Tamam dedim çıktım.

Peki ya bu diş beni geceleri niye uyutmuyor? Doktorun ilgisizliği işini ciddiye almayışı da cabası. Diş ağrısında uyuyamıyorum geceleri ağrı kesici de dayanmıyor.

Beyler eğer kanal tedavisi ardından da geçmezse nasıl bu doktoru şikayet edebilirim? Her şey dolgudan sonra oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F6FBCC3F -- 28 Mart 2016; 21:23:18 >

• Ben dolgu yaptırıyorum (12-13 taneden fazla yaptırdım maalesef) çıktıktan sonra yemek yiyorum hiç ağrı sızı olmuyor. (Beyaz dolgu) Dişteki çürüğü tam temizlememiş olabilir. Eğer dolgu tutmadıysa kanal tedavisi yapıyorlar yanlışım yoksa ya da dolguyu yenilerler. Ben dişçime gözüm kapalı güvendiğim için ALLAH'a şükür hiç sıkıntı yaşamadım ama yıllardır dişçiye gidip geliyorum her işlemi yaptırdım hala da gidiyorum soracak bir şeyin olursa biliyorsam cevaplarım.
  • Dolgu tutmaması ne demek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Missandei

Dolgu tutmaması ne demek?

Yani dolgu dişte durmazsa veya yapılan işlem başarılı olmazsa buna deniyor diye biliyorum internette araştırın isterseniz.
  • Tam olarak temizlememiş belli ki bundan dolayı apse yapmıştır. Geçmiş olsun zor iş böyle iş ahlakından yoksunlarla uğraşmak

• Doktor dolgun derin olduğu için böyle şeyler olabilir dedi. İnşallah haftaya bir şeyim kalmaz da doktora gitmek zorunda kalmam.
  • İmzamda ki hatuna söyle halleder Miss, endişen olmasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özel muayene mi orası? İmkanın varsa üniversite hastanesine git ve muayene ol belki ağrı yapan gömük 20'lik diştir. Bazı özel hastaneler veya klinikler dikkatsiz oluyorlar ayrıca dolandirmaya çalışıyor istanbuldaysan özel bir yer tavsiye edebilirim.

• Benim dolgularımın hepsi derindi ama hiç böyle sıkıntı yaşamadım. Eminim ki seninkinden daha derindir çünkü dişlerimi kendim çürütmedim. Yanlış ilaç kullanımından dolayı dişlerim zarar gördü bütün dişlerim çürüdü simsiyah oldu (çocukken sayılır) hala daha düzeltmeye uğraşıyorum az kaldı ama. 3 yıldan fazladır dişçiye gidiyorum ağzım bir süre çürük kaldı tedavim de geç kalındığı için dolgularımın hepsi derin.

Güvenilir bir doktora gitmeni tavsiye ederim.
  • Diploması aahte olabilir. Çok görmeye başladık böyle şeyleri.

• Dolgu yaptır rahatla

• Hocam bana da geçen sene olmuştu bilirim nasıl bir şey olduğunu çok berbat bir ağrı o aglamisligim bile var
    Büyük ihtimal o dis çekilecek
    Benim ağrı geçtikten sonra orası şişmişti belli aralıklarla apse çıkıyodu aitmayan
    Bana dis çekilecek demişlerdi hala çektirmedim sorun yok şu anda

• ratso R kullanıcısına yanıt
    Devlet hastanesine gittim. Üniversiteye gidebilirdim ama bir diş için 1 yıl dolandırıyorlar zaten o 1 yılda diş kullanılmaz hale geliyor. 20'lik dişlerde evet çıkıyor onlarda ayrı dert
  • siniri öldürecekler yerine çubuk koyacaklar bende 3 tane dolgu var 2014 ağustosta yaptırmıştım
  • ankaradaysan lokman kalender diye bir doktor var. etlik osman diş merkezinde. benim 1 dişime kanal diğerine dolgu yaptı. her aklıma geldiğinde adama dua ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.