Şimdi Ara

Bu dis agrisi beni olduruyor!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Liez07

quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

quote:

quote:

Doktordanda tirsitorum direkt cekecekler biliyorum gecenlerde konusu acilmisti adam disini cektirmis surekli kanamasi varmis hic durmuyormus aynisi bende de olacak sanidim ve bayram nedeni ile kapali snirim her yer 2gun daha aacisini cekicem sanirim

Hangi diş hocam ? Arkalardan mi ?
    Arkalardansa oyuk gibi bir durum varmi

Evet sag ust arka tarafta oyuk durumu var kirilmisti 2-3 ay once dayanamamisti.

Kafana göre gidip ilaç sakın alma, yan etkisi olan ilaçlar var sonra sağlamlarada zarar verirsin hayatın boyunca ağlar durursun.
    Yarın gidiyorsun doktora (bulabilrsen) kanal tedavisi olur büyük ihtimal 1 saat falan sürüyor. 2 iğne ile hiçbirsey hissetmiyorsun. Diş etindeki tüm sinirleri öldürüyor , ve dişin oyuk kısmını tamamlıyor. 5 6 sene idare edersin ağrısız. Ha doktor bulamazsan 35 lik rakı al uyuştursun. doktora görünmeden İLAÇ ALMA !

Disim mi cekilcek yoksa sadece oyuk yere dolgu mu yapilcak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apranax fort veya maximus ağrı kesici al.Bu sıralar benimde dişim ağrıyor en arka alt dişlerden biri çürümüş kırıldı bir tane ilaç atıyorum 5 dakika sonra kesiyor antibiyotikte içiyorum mikrobu temizlesin diye.
  • Xylocaine pump sprey
    Bu discilerin kullandığı spreydir
    Bazı eczanelerde var.
    Al evde bulunsun 10tl fiyati var. Pamuga damlatiyorsun disine tutuyorsun 2 dakikada agrin geciyor

• yurttayım kafamı yastıga koyunca ağrımaya başlıyor, kalkıyorum geçiyor. ağrı kesicim yok birşeyim yok. güyaa tatilde düzenli ders çalışacaktım ben
  • Valla dayanamadim disciye gittim gecici dolgu yapildi 1-2 seans daha varr gecsinde baska bir sey istemiyorum.

• quote:

Valla dayanamadim disciye gittim gecici dolgu yapildi 1-2 seans daha varr gecsinde baska bir sey istemiyorum.

Kanal tedavisine ne dedi ?
    - bu arada agri geçti mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Hocam merhaba, bundan 1 ay önce benimde aşırı diş ağrım vardı. Dişinol kesinlikle almamanı tavsiye ederim. Gidip apranax fort aldım kullandım hemen ağrısı dindi.

Dişinol çok zararlıymış diye duydum.
  • bu devirde diş çektirmekten korkmayın uyuşturucular çok etkili bizzat çektirdim hem de ön dişi ve impilant yaptırdım korkma
  • quote:

quote:

Valla dayanamadim disciye gittim gecici dolgu yapildi 1-2 seans daha varr gecsinde baska bir sey istemiyorum.

Kanal tedavisine ne dedi ?
    - bu arada agri geçti mi

Kanal tedavisi yapılcak ama hemen değil bugün geçici dolgu yapıldı yarın tekrar gidicem 2 seansta sanırım biter en azından adam öyle dedi. İltihap kapmış birazda geç kalmışım haklı adam 1-2 senelik bir geç kalma söz konusu.

Ağrı geçti en azından o geceye göre daha iyi şuanda hafif bir ağrı var ilaç olarak da şunları verdi:

-Majezik

-Amoksilav
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.