Şimdi Ara

Bu Diana ne böyle!?! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

quote:

Orijinalden alıntı: welcom2

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: welcom2

Vay anasını arkadaş, forum da çok eski değilim ama cidden son bir iki haftadır çoluk çocuk bahçesine döndü... Tüm champler OP zaten beyler bakınız:

Darius: OMG hem q su hem w çok vuruyo çekme skilli var pasifi çok güçlü ulti True Damage OMG OMG RIOT NERF PLS
    Diana: OMG kalkanı kalkanlığından çok dmg vuruyor q zaten hayvan gibi OMG OMG RIOT NERF PLS
    Cho' Gat: OMG silence var havay fırlatıyor ulti de true damage ve adama hp veriyo OMG OMG RIOT NERF PLS
    Zyra: OMG çok fena ccleri var bitkiler çok vuruyo OMG OMG RIOT NERF PLS
    Lulu: OMG düşmanı tavşana takım arkadaşını deve çeviriyo çok OP OMG OMG RIOT NERF PLS
    Zilean: OMG ultisi guardian angels ve her yere bomba koyuyo OMG OMG RIOT NERF PLS
    Singed: OMG tutup fırlatıyo hem de zehri var OMG OMG RIOT NERF PLS
    Dr. Mundo: OMG q çok damage vuruyo e 100 ad veriyo ulti de can fullüyo cdsi de pot gibi OMG OMG RIOT NERF PLS

Geriye kalan saymaya üşendiğim championlar: OMG hepsinin skillleri var hepsi OP adcler basicle çok vuruyo apclerin skilller op tanklar ölmüyo supportlarda can dolduruyo OMG OMG RIOT NERF PLS!!

Ciddi ciddi oyunu bırakasım geldi şu an ya, mantığa bak abi... Ulan üşenmiycem yüz bilmem kaç championın hepsinin op olduğunu ve neden op olduğunu yazıcam ayrıntılı açıklamayla, konu olarak açıcam...

Cidden OP olduğunu düşündüğüm tek karakter var, Garen. Kalkan desen kalkanı var, sustain desen herif 2 saniye dmg yemeyince açılan "pot" skilli var resmen durmadan doluyor canı, mobility desen adam sıradan bootla 500 msye çıkıyor, dmg desen dönme skilli o kadar uzun süren bi skille göre fazla vuruyor ms si yüzünden kaçamıyorsunda, üstüne silence ayrı bir dünya... Bu arada ultisi zaten "OP" Darius ultisi kadar vuruyor...

Saydığın şampiyonların hepsinin nasıl çıkış yaptığını biliyor musun?Zilean efsaneydi hiç kimse outfarm bırakamıyordu. Diana halen op kalkan kırılınca tekrar kalkan çıkıyor.Zyranın plantları zyradan daha fazla ap sahibiydi. Lulu halen oplar arasında taric alistar gibi ama support oynanıldığı için göze çarpmıyor. Mundo sen hiç late gamede mundo gördün mü? illa takımında vayne yada kog gibi hyber carry olması gerekiyor. Cho halen en iyi tank jungle dariusun çıkışı dianadanda optu vladdan ireliadan bile op bir şampiyon olarak çıktı. Şimdi irelia ile vlada bak tam istenildiği gibi tam ayarında taktiksel şampiyonlar.Singed artık popüler değil ama yeni sezondaki buildler ile oda tekrar op olucak.Kısaca sen takım oyununu boşverip tek başına 5v1 giren adamları seviyorsun. Bunun nedeni iyi oynaman değil. Aksine kendini iyi hissetmek için yapıyorsun.Garenin ultisi anca darius gibi last hite yarıyor üstüne cdsi uzun düşmüyor. Pasifi desen bugüne kadar solo topta garenin pasifini kullandırtmadım mf gibi oda basit minion vursa pasifi gidiyor.

Sen dediğimi anlamamışsın bile kusura bakma ama kardeşim... O saydıklarımın bazılarına sahibim bazılarına değilim yazdıklarımın hepsini de milletin şu an ki haline örnek olsun diye yazdım, sen de iyi bir örnek oluşturdun benim için, lütfen sen söyle, sana göre OP olmayan champ var mı? Affedersini ota boka op diyor herkes...
    (Bu arada fark ettiysen dalga geçtiğimi gayet belli edecek şekilde yazdım yazdıklarımı)

[size=5]Diana hariç şu anda op olan bir karakter yok.

Şunu sanırım anlamadın bazı karakterlerin diğerlerine göre bariz üstünlüğü olur. Bazıları ise tamamen skill işidir. Ama diana şu anda bildiğin jax gibi bilmeyen adamda aynı performansı gösteriyor. Asıl sorun bir ustalık gerektirmeyen aşırı güçlü şampiyon oluşturdular. Rengarda op damageye sahipti ama assasian tarzı oynamayı bilen adamların elinde normal birisi gidipte rengar ile adam tekliyemezdi. Çünkü zamanlama + pozisyon + kaçış planı lazımdı. İşte sen bunu anlamadın saydığın karakterleri dalga geçmek için yazdım diyorsun ama hepsi op olarak çıktı Zyranın ilk çıktığı zaman tsm turnuvasında hatırlıyorm banko pick yada bandı.Nedeni ise lata gamedeki Ryze kadar burst damageye late gamedeki bir vayne kadar dps'e sahip olmasıydı.Hemde bunu maç boyunca yapabiliyordu.Darius zaten ayrı bir dünya lütfen bu konuyu açmayalım. Sen belli ki hem bu forumda yenisin hemde oyunda.

Peki, özür dilerim kardeşim, sen haklısın oyunla alakalı hiçbirşey bilmiyorum ben tamam mı? Bana sadece bir şeyi açıkla, hem "Diana hariç şu anda op olan bir karakter yok." diyorsun, sonra da şu karakter şöyle op bu karakter böyle op sayıyorsun... Sadece bunu açıkla bana, tartışmayı bitirelim...

Edit: @Fasmodey burada nerf yemesi hakkında tartışılan kişi diana ve ben de "millete kalsa bütün karakterlere op" diye derdimi anlatıyorum, ekmek teknesiyle ne alakası var, söz konusu olan darius değil burada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi welcom2 -- 1 Aralık 2012; 19:13:15 >

• Diananın op olmadığını savunanlar var hala.Zaten Earylede tüm mid championlarına bariz üstünlüğü var.6 Level olunca q tutturmuşsa birde tek komboda gidiyorsunuz.Cd leri çok düşük.Kalkanı bi apc ye göre aşırı iyi.E si Slow+Adamı üstüne çekiyor.Pasifi Adc den fazla vuruyor 1 nashorla.Abbysal,Zhonya Vs lerle öldüremessin kolay kolay.Earylde ölse bile oyundan düşmez.Q +W+E Farmı kolay zor değil.Daha ne olacaktı ?
  • @welcom2
    Hayır sadece diana için op diyorum diğer karakterler ise senin boş yere nerf yedi diye örneklendirdiğin karakterler. düzgünce hepsini açıkladım işte dianayada yakın zamanda tekrardan nerf gelicek bu artık allahın emri oldu.
  • Diana'nın kalkanında nerf geleceği kesin gibi zaten, verdiği hasara göre fazla tanky.
  • Diana o kadar da op değil ama biraz nerf yemesi gerek. Daha op championlar da var.
  • en op champ cho dur 1000 true dmg atiyor 2 cc daha ne olsun :D
  • kimse tartışmasın en op obelisk turret bir kere
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimonTR

diana iyi güzelde farm yapamazsan gerçekten oyundan düşüyorsun.

farm yapamamak mı? dalgamı geçiyorsun birader diana kadar hızlı farm yapan bir champ daha görmedim oyunda
    öbek öbek gelen minonların arasına gir aoe kendine çekme skillini bas hepsi dibindeyken pasif ile hepsini temizle , olmadı kalkan+Q ile temizle...
    Earyl de farm yapamamak sana kalmış birşey ama mid/late game de pushlamak konusunda diana oyunun en iyilerinden kesinlikle. Diana oynadığım oyunların %80 inden en yüksek last hit e sahip oluyorum... Ad nidale de bile bu kadar hızlı push/lasthit/farm yapamıyorum

minion dibine çekip pasif ya da Q vurman yeterli
  • Earlysi zayif Diana'nin. Mid ve Late Game championu Akali, Irelia gibi. Earlyde basini ezmeniz lazim yani. Ve attigi ganklerde kill/assist almamasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • morde ve fizz ile diana ezmek en büyük zevkim bu aralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

morde ve fizz ile diana ezmek en büyük zevkim bu aralar

Diana Fizz'i counterlıyor.
  • quote:

@welcom2
    Hayır sadece diana için op diyorum diğer karakterler ise senin boş yere nerf yedi diye örneklendirdiğin karakterler. düzgünce hepsini açıkladım işte dianayada yakın zamanda tekrardan nerf gelicek bu artık allahın emri oldu.

Bak özür dilerim ama anlamamışsın hala örneklendirmemi ben o örneklendirmeyi "bu karakterler boşa nerf yedi" diye yapmadım, nerf yemeleri yada yememeleri de önemli değil benim demek istediğim tek şey şu: forumda ki arkadaşların yarısı oyunda ki 105 (sanırım 105ti) karakterin hepsine op diyor. O örnekten başka anlamlar çıkarmaya gerek yok. Öyle bir hale geldi ki aklına gelebilecek en güçsüz yada şöyle söyleyeyim, aklına gelebilecek en dengeli, fazla gücü olmayan ama oynanabilirse fark yaratan championu düşün. Forumdan birinin karşısına onu iyi oynayan biri gelsin direk op damgası vuruyor, benim parmak basmak istediğim nokta bu.
    Mesela şimdi baktım favori karakterin MF imiş sanırım, oldukça dengeli bir karakter pasifi dışında kaçma skilli olmaması falan bir eksi mesela, benim gözümde güçlü ama kesinlikle op olmayan bir karakter. Ama yarın bir gün biri gider, full buildli bi mfnin ultisi içinde ulti bitene kadar mal gibi durur sonra da gelir forumda "OMG OMG MF ULTİ OP NERF PLS" diye ağlar burada, bu benim sinirimi bozuyor.

• birde kullanamadığına useless diyen var. Blitz e useless diyen var jayce a useless diyen var hatta akaliye bile useless diyen gördüm ben tr server ında
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

Diana lulu ve chogath'a sağlam nerf bekliyorum.

ve Rengarın pasifinede cooldown gelecek kesinlikle

rengar dışında aynı düşüncedeyiz, cho gath feast 6 stack gg..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

Earlysi zayif Diana'nin. Mid ve Late Game championu Akali, Irelia gibi. Earlyde basini ezmeniz lazim yani. Ve attigi ganklerde kill/assist almamasi lazim.

6 levele kadar zayıf dediğin gibi , ama rune de varsa Q yla çeyrek can götürüyor.
  • 6 lvl a kadar zayıf falanda değil abartmayın. Karşınıza diana yı oynamayı bilen diana gelmemiş. Sizim mantığıa göre akalide ulti gelene kadar en zayıf champlardan birisi fakat ben akalide milletin bu yanılgısından dolayı hep başlarılı olduğumu farkettim keza diana da öyle diana ile çokda rahatım. Size oynamayı bilen gelmemiş ya da siz bilmiyorsunuz. Ulti gelcek diye 6 yı beklemek nedir anlam veremiyorum. sanki karşıdaki champ lara gelmiyor ulti :D .
    Rune olsada olmasada diana asla güçsüz değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 2 Aralık 2012; 14:51:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

bende fizz ile dianayı counterliyom
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

bende fizz ile dianayı counterliyom

O zaman düşman Diana'ya koca bir alkış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

Earlysi zayif Diana'nin. Mid ve Late Game championu Akali, Irelia gibi. Earlyde basini ezmeniz lazim yani. Ve attigi ganklerde kill/assist almamasi lazim.

Akali zayıf değil , eğer 30 lvl değilseniz materies ve rune tam değilse 2 pasif etkin bağlayamadığınız için 1 tane dorans blade almak buildi yavaşlatıyor. Onun dışında ultisi olmasada akali bariz güçlü... Q+AA ile çok iyi harras verebiliyor rakibe pot kullandırtıp base attırmadığın oyun nadir olur akali ile.

Irelia ilede sizin bu genel yanılgınızdan dolayı millet kek zannedip düşük hp li irelia ya atlar sazan gibi(oyun başında) irelia bir stun ı çakar W ile true damage çakıp kendine her vuruşta healler görürsünüz early de kim zayıfmış değilmiş :D

irelia da akalide oyun başında güçlüdür.

• Irelia oyun başında güçlü diyenlere ve diana early'de zayıf diyenlere ''KILL IT WITH FIRE!!''
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.