Şimdi Ara

Bu Diana ne böyle!?! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NDS

Diana lulu ve chogath'a sağlam nerf bekliyorum.

ve Rengarın pasifinede cooldown gelecek kesinlikle

Rengar'ın passive'ine kesinlikle gelmesi lazım. İyi Rengar oynarım. Nerflendikten sonra aldım. Denememiştim daha önce. IPL'de bile pickleniyorsa hala viable'dır kesinlikle. Invade yaparsa Rengar'ın olduğu takım. Resmen zıplaya zıplaya adamın üstünden inmiyorsun. 1 tanesi düm düz çalı boyunca kaçmaya çalıştı. Adamın üstüne 5 kere atladım. Yok böyle birşey.

+ Ek olarak Teemo'nun AP Ratio'larına nerf bekliyorum. Çünkü millet sadece AP Teemo oynayarak elo yükseltmeye başladı. Free Baron , Free Dragon sağlıyor resmen. Tek yakaladığını zaten affetmiyor. Eğer biri mantara çarparsa DFG + Q + AA iş bitti. AD Carry'e zaten Q + 2 AA ile öldürüyor. Blind ile de oyundan düşürüyor. Nerf şart. AP Teemo çok oynuyorum. Skinlerim de var , severek oynuyorum ama resmen haksız rekabet. Ezilsen bile mantarlarla oyunu çeviriyorsun. Kimse Oracle demesin. Adam Baron yoluna 20-25 tane mantar diziyor sen onları temizleyip gidene kadar Baron gitmiş oluyor.

• Hiç outfarm bırakın fln demeyin arada Q atıyor yine 3-4 tane kesiyor ayrıca ultisi açıldığı an canavarlaşıyor sırf harraslamak için Q+R atıp kaçıyor ki Q skillinden kaçmak o kadarda kolay değil o kalkandan pasiften ve cd sürelerinden bahsetmek istemiyorum bile.Diana riotun çıkardığı en dengesiz champ
    Eskiden daha kötüydü bir Q atardı 2 kutu can inerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: Exsuiced

diana nin oyunu tasimasi normal late game karakteri asil.iyi kastiysa durdurman cok zor.pick avantaji yapman lazim ama sirf oyun tasiyor diye op denmez nerf oncesi olsa neyse.suan hicbir karakter op degil shen disinda oda ultisi nedeniyle.

Yav bırak OP değilmiş yok böyle saçma bir şey. Favorin Diana belli ama gerçekleri görmene engel olmamalı. Ranked'ta insta ban'lardan biri Diana, High Elo streamlarini izliyor musun bilmiyorum ama mid'in banlanması gereken 2 championu var, Katarina ve Diana. İlk 2 ban'da banlanmamışsa kesinlikle bu ikisini banlayın. Karşısı zaten Shen - Amumu - Malphite üçlüsünden birini banlayacaktır.

High elo ve katarinayı gördüm konuyu terkettim.
    Sana iyi diananın opluğunu savunmalar.

:DDDD

• quote:

Orijinalden alıntı: DefecteDy

Saçmalamayın ya '' en op meele ap şampiyon'' denmiş KASSADIN NE PEKİ !? q sunun silence atabilmesi onu middeki tüm şampiyonlara karşı 1-0 önde başlatıyor. İkinci olarak kassadinin ultisi zaten başlı başına felaket caitlyn in ultisinin range i kadar uçuyor resmen ya. Tamam güçlü degilmi ? Tabiki güçlü fakat Diana ya en op meele apc diyemezsiniz counter pick denen birşey var alın karşına mordeyi kedi gibi oluyor. Şahsen mordeye karşı hiçbirşey yapamam diana ile. Aynı şekilde swain de dianaya karşı çok güçlüdür. Out farm bırakın başka lane e gank atacagında bırakın farmı sizde takip edin onu. Kastırmazsanız hiçbirşey olmaz tıpkı diger tüm karakterlerde oldugu gibi.

Diana her 3 vuruşunda bir kassadinin kombosu kadar dmg vuruyor. Team fightlarda ultisini 50kez kullanabiliyor. kassadinin verdiği dmgnin 10katını veriyor.

• OP olduğunu düşündüğüm karakterlerden biri.6300 yapıp alacağım free iken oynamıştım umarım nerf yemez free winler gelir sene Rengar nerflenmeden önce de peş peşe 20 oyun falan almıştım :D
  • http://www.lolking.net/charts?region=all&league=ranked&type=champion-winrate&range=weekly

Dianadan op bir sürü champ varmış demek ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UchihaEziği -- 1 Aralık 2012; 15:42:16 >
  • Diana op değil sadece fazla tanky. Şuan için tek nerflenmesi gereken skili w . Late game de w skiliyle 1vs5 adc yi alıp flashla kaçabiliyor.
  • op demek counterı olmayan şampiyon demek değildir. Her şampiyon counterlanır. Her konuda ''op değil bak şunu al ne oluyor'' yorumlarından sıkıldım. Diana gerçekten op dir. Bunu söylerken melee ap-assassin olan Fizz ile kıyaslıyorum. Defansif olarak çok yukarıda duruyor Fizze göre. Dmg olarak Fizz kadar burst vuramasa da passive+Nashor's tooth ile dps özelliği taşıyabiliyor. Kaçma konusunda Fizz çok önde fakat iş kovalamaya gelince Diana kazanıyor. Ve en önemlisi Diana ile farm yapmak çok kolay iken (q, w, passive) Fizz farm yapma konusunda çok kötü. Ayrıca jungle gittiklerinde Diana çok daha hızlı.
  • Rengar gelen nerfleri ne kadar hak ettiyse diana gelicek olan nerfi o kadar hak ediyor. Reginald sadece abbys aldı 7 kill almış üper feedlenmiş itemlerini çekip baseden lanenine geri dönen corkiye kule altında 2 attı.Dianayı bu konuda savunanlar apc mantığını anlamamış farmı ve üstünlüğü anca malhazar ile diana kullanarak alan kişiler.Bir sonraki maçta ambition dahada deli etti milleti sadece zhonya abbys aldı birde doransı varken 5 kişi arasına girip istediklerini alarak çıkıyordu.
  • damagei fazla o konu normal gelirse w ya gelir nerf,q nun ahim sahim bir dmg attigi yok ultiyle kombine icin iyi.ben assasin tarzi oynarim genelde.guc olarak fazla ama aglanilicak kadar degil.buyuk ihtimalde gelicek fark etmez ben dmg atayim diye sevmedim dianayi.farm yapamayanda varsa orianna alsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annie 'yide nerfleseler iyi olur. Anivia ile elemanı stunluyorum ama E'yi atana kadar adamın stunu açılıyor üstelik bütün skillerini patlatıyor üzerime. Düşük levelli bir karakter bu kadar mı yüksek damage verir arkadaş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 1 Aralık 2012; 17:38:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: Exsuiced

diana nin oyunu tasimasi normal late game karakteri asil.iyi kastiysa durdurman cok zor.pick avantaji yapman lazim ama sirf oyun tasiyor diye op denmez nerf oncesi olsa neyse.suan hicbir karakter op degil shen disinda oda ultisi nedeniyle.

Yav bırak OP değilmiş yok böyle saçma bir şey. Favorin Diana belli ama gerçekleri görmene engel olmamalı. Ranked'ta insta ban'lardan biri Diana, High Elo streamlarini izliyor musun bilmiyorum ama mid'in banlanması gereken 2 championu var, Katarina ve Diana. İlk 2 ban'da banlanmamışsa kesinlikle bu ikisini banlayın. Karşısı zaten Shen - Amumu - Malphite üçlüsünden birini banlayacaktır.

High elo ve katarinayı gördüm konuyu terkettim.
    Sana iyi diananın opluğunu savunmalar.

Son 1 aydır master yi bile high eloda ban yiyor. Sen gelmiş snowball şampiyonu katarinayı küçümsüyorsun.Moscow 5'in Taipei Shieldin banko picklerinden saydığım 2 karakter.Hatta taipei turnuvaya gelirken master'ı öyle güçlü kullandı ki dianayı hem outfarm bıraktılar hemde üst üste kestiler.Ve adam bu picki ambition dianası karşışında aldı. Alex ich zaten son 3 maçtan ikisinde master yi diğerinde katarina pickledi. 3 maçıda kazandılar.

• Diana almayi dusunuyordum, yorumlardan sonra noob champi diye dusunmeye basladim. Ama yine de alacagim, ayrica evet cidden OP. Q tutturdun mu adamin kacisi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diana op değil diyen dianadan başka hero oynayamayandır

hiç bir şekilde outplay yapamıyorsun q sunu tutturmus tuturmamıs farketmiyor
  • Vay anasını arkadaş, forum da çok eski değilim ama cidden son bir iki haftadır çoluk çocuk bahçesine döndü... Tüm champler OP zaten beyler bakınız:

Darius: OMG hem q su hem w çok vuruyo çekme skilli var pasifi çok güçlü ulti True Damage OMG OMG RIOT NERF PLS
    Diana: OMG kalkanı kalkanlığından çok dmg vuruyor q zaten hayvan gibi OMG OMG RIOT NERF PLS
    Cho' Gat: OMG silence var havay fırlatıyor ulti de true damage ve adama hp veriyo OMG OMG RIOT NERF PLS
    Zyra: OMG çok fena ccleri var bitkiler çok vuruyo OMG OMG RIOT NERF PLS
    Lulu: OMG düşmanı tavşana takım arkadaşını deve çeviriyo çok OP OMG OMG RIOT NERF PLS
    Zilean: OMG ultisi guardian angels ve her yere bomba koyuyo OMG OMG RIOT NERF PLS
    Singed: OMG tutup fırlatıyo hem de zehri var OMG OMG RIOT NERF PLS
    Dr. Mundo: OMG q çok damage vuruyo e 100 ad veriyo ulti de can fullüyo cdsi de pot gibi OMG OMG RIOT NERF PLS

Geriye kalan saymaya üşendiğim championlar: OMG hepsinin skillleri var hepsi OP adcler basicle çok vuruyo apclerin skilller op tanklar ölmüyo supportlarda can dolduruyo OMG OMG RIOT NERF PLS!!

Ciddi ciddi oyunu bırakasım geldi şu an ya, mantığa bak abi... Ulan üşenmiycem yüz bilmem kaç championın hepsinin op olduğunu ve neden op olduğunu yazıcam ayrıntılı açıklamayla, konu olarak açıcam...

Cidden OP olduğunu düşündüğüm tek karakter var, Garen. Kalkan desen kalkanı var, sustain desen herif 2 saniye dmg yemeyince açılan "pot" skilli var resmen durmadan doluyor canı, mobility desen adam sıradan bootla 500 msye çıkıyor, dmg desen dönme skilli o kadar uzun süren bi skille göre fazla vuruyor ms si yüzünden kaçamıyorsunda, üstüne silence ayrı bir dünya... Bu arada ultisi zaten "OP" Darius ultisi kadar vuruyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: welcom2

Vay anasını arkadaş, forum da çok eski değilim ama cidden son bir iki haftadır çoluk çocuk bahçesine döndü... Tüm champler OP zaten beyler bakınız:

Darius: OMG hem q su hem w çok vuruyo çekme skilli var pasifi çok güçlü ulti True Damage OMG OMG RIOT NERF PLS
    Diana: OMG kalkanı kalkanlığından çok dmg vuruyor q zaten hayvan gibi OMG OMG RIOT NERF PLS
    Cho' Gat: OMG silence var havay fırlatıyor ulti de true damage ve adama hp veriyo OMG OMG RIOT NERF PLS
    Lulu: OMG düşmanı tavşana takım arkadaşını deve çeviriyo çok OP OMG OMG RIOT NERF PLS
    Zilean: OMG ultisi guardian angels ve her yere bomba koyuyo OMG OMG RIOT NERF PLS
    Dr. Mundo: OMG q çok damage vuruyo e 100 ad veriyo ulti de can fullüyo cdsi de pot gibi OMG OMG RIOT NERF PLS

Geriye kalan saymaya üşendiğim championlar: OMG hepsinin skillleri var hepsi OP adcler basicle çok vuruyo apclerin skilller op tanklar ölmüyo supportlarda can dolduruyo OMG OMG RIOT NERF PLS!!

Ciddi ciddi oyunu bırakasım geldi şu an ya, mantığa bak abi... Ulan üşenmiycem yüz bilmem kaç championın hepsinin op olduğunu ve neden op olduğunu yazıcam ayrıntılı açıklamayla, konu olarak açıcam...

Cidden OP olduğunu düşündüğüm tek karakter var, Garen. Kalkan desen kalkanı var, sustain desen herif 2 saniye dmg yemeyince açılan "pot" skilli var resmen durmadan doluyor canı, mobility desen adam sıradan bootla 500 msye çıkıyor, dmg desen dönme skilli o kadar uzun süren bi skille göre fazla vuruyor ms si yüzünden kaçamıyorsunda, üstüne silence ayrı bir dünya... Bu arada ultisi zaten "OP" Darius ultisi kadar vuruyor...

Saydığın şampiyonların hepsinin nasıl çıkış yaptığını biliyor musun?Zilean efsaneydi hiç kimse outfarm bırakamıyordu. Diana halen op kalkan kırılınca tekrar kalkan çıkıyor.Zyranın plantları zyradan daha fazla ap sahibiydi. Lulu halen oplar arasında taric alistar gibi ama support oynanıldığı için göze çarpmıyor. Mundo sen hiç late gamede mundo gördün mü? illa takımında vayne yada kog gibi hyber carry olması gerekiyor. Cho halen en iyi tank jungle dariusun çıkışı dianadanda optu vladdan ireliadan bile op bir şampiyon olarak çıktı. Şimdi irelia ile vlada bak tam istenildiği gibi tam ayarında taktiksel şampiyonlar.Singed artık popüler değil ama yeni sezondaki buildler ile oda tekrar op olucak.Kısaca sen takım oyununu boşverip tek başına 5v1 giren adamları seviyorsun. Bunun nedeni iyi oynaman değil. Aksine kendini iyi hissetmek için yapıyorsun.Garenin ultisi anca darius gibi last hite yarıyor üstüne cdsi uzun düşmüyor. Pasifi desen bugüne kadar solo topta garenin pasifini kullandırtmadım mf gibi oda basit minion vursa pasifi gidiyor.Forumdaki herkes kog ile vaynenin op olduğunu biliyor. Ama kimse nerf istemez bu karakterlere çünkü herkes bu 2 karakteri oynayamaz.Ezreal zaten pullsfire için öyle abartıldı bunuda herkes biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDNZCLK -- 1 Aralık 2012; 18:21:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

quote:

Vay anasını arkadaş, forum da çok eski değilim ama cidden son bir iki haftadır çoluk çocuk bahçesine döndü... Tüm champler OP zaten beyler bakınız:

Saydığın şampiyonların hepsinin nasıl çıkış yaptığını biliyor musun?Zilean efsaneydi hiç kimse outfarm bırakamıyordu. Diana halen op kalkan kırılınca tekrar kalkan çıkıyor.Zyranın plantları zyradan daha fazla ap sahibiydi. Lulu halen oplar arasında taric alistar gibi ama support oynanıldığı için göze çarpmıyor. Mundo sen hiç late gamede mundo gördün mü? illa takımında vayne yada kog gibi hyber carry olması gerekiyor. Cho halen en iyi tank jungle dariusun çıkışı dianadanda optu vladdan ireliadan bile op bir şampiyon olarak çıktı. Şimdi irelia ile vlada bak tam istenildiği gibi tam ayarında taktiksel şampiyonlar.Singed artık popüler değil ama yeni sezondaki buildler ile oda tekrar op olucak.Kısaca sen takım oyununu boşverip tek başına 5v1 giren adamları seviyorsun. Bunun nedeni iyi oynaman değil. Aksine kendini iyi hissetmek için yapıyorsun.Garenin ultisi anca darius gibi last hite yarıyor üstüne cdsi uzun düşmüyor. Pasifi desen bugüne kadar solo topta garenin pasifini kullandırtmadım mf gibi oda basit minion vursa pasifi gidiyor.

Sen dediğimi anlamamışsın bile kusura bakma ama kardeşim... O saydıklarımın bazılarına sahibim bazılarına değilim yazdıklarımın hepsini de milletin şu an ki haline örnek olsun diye yazdım, sen de iyi bir örnek oluşturdun benim için, lütfen sen söyle, sana göre OP olmayan champ var mı? Affedersini ota boka op diyor herkes...
    (Bu arada fark ettiysen dalga geçtiğimi gayet belli edecek şekilde yazdım yazdıklarımı)

• diana iyi güzel şampiyon ama ben asla oynamam o sesi ve o gülüşü... Başını döndürüp HA diyor
  • quote:

quote:

quote:

Saydığın şampiyonların hepsinin nasıl çıkış yaptığını biliyor musun?Zilean efsaneydi hiç kimse outfarm bırakamıyordu. Diana halen op kalkan kırılınca tekrar kalkan çıkıyor.Zyranın plantları zyradan daha fazla ap sahibiydi. Lulu halen oplar arasında taric alistar gibi ama support oynanıldığı için göze çarpmıyor. Mundo sen hiç late gamede mundo gördün mü? illa takımında vayne yada kog gibi hyber carry olması gerekiyor. Cho halen en iyi tank jungle dariusun çıkışı dianadanda optu vladdan ireliadan bile op bir şampiyon olarak çıktı. Şimdi irelia ile vlada bak tam istenildiği gibi tam ayarında taktiksel şampiyonlar.Singed artık popüler değil ama yeni sezondaki buildler ile oda tekrar op olucak.Kısaca sen takım oyununu boşverip tek başına 5v1 giren adamları seviyorsun. Bunun nedeni iyi oynaman değil. Aksine kendini iyi hissetmek için yapıyorsun.Garenin ultisi anca darius gibi last hite yarıyor üstüne cdsi uzun düşmüyor. Pasifi desen bugüne kadar solo topta garenin pasifini kullandırtmadım mf gibi oda basit minion vursa pasifi gidiyor.

Sen dediğimi anlamamışsın bile kusura bakma ama kardeşim... O saydıklarımın bazılarına sahibim bazılarına değilim yazdıklarımın hepsini de milletin şu an ki haline örnek olsun diye yazdım, sen de iyi bir örnek oluşturdun benim için, lütfen sen söyle, sana göre OP olmayan champ var mı? Affedersini ota boka op diyor herkes...
    (Bu arada fark ettiysen dalga geçtiğimi gayet belli edecek şekilde yazdım yazdıklarımı)

[size=5]Diana hariç şu anda op olan bir karakter yok.

Şunu sanırım anlamadın bazı karakterlerin diğerlerine göre bariz üstünlüğü olur. Bazıları ise tamamen skill işidir. Ama diana şu anda bildiğin jax gibi bilmeyen adamda aynı performansı gösteriyor. Asıl sorun bir ustalık gerektirmeyen aşırı güçlü şampiyon oluşturdular. Rengarda op damageye sahipti ama assasian tarzı oynamayı bilen adamların elinde normal birisi gidipte rengar ile adam tekliyemezdi. Çünkü zamanlama + pozisyon + kaçış planı lazımdı. İşte sen bunu anlamadın saydığın karakterleri dalga geçmek için yazdım diyorsun ama hepsi op olarak çıktı Zyranın ilk çıktığı zaman tsm turnuvasında hatırlıyorm banko pick yada bandı.Nedeni ise lata gamedeki Ryze kadar burst damageye late gamedeki bir vayne kadar dps'e sahip olmasıydı.Hemde bunu maç boyunca yapabiliyordu.Darius zaten ayrı bir dünya lütfen bu konuyu açmayalım. Sen belli ki hem bu forumda yenisin hemde oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDNZCLK -- 1 Aralık 2012; 18:54:30 >

• quote:

quote:

quote:

Darius oyuncusundan ne beklersin ki? Kimse ekmek teknesinin batmasını istemez.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.