Şimdi Ara

Bu Devirde Zor Kazanan Tek Başına Çalışan Orta Direk Arkadaşların Fikirlerine İhtiyacım Var.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
2
Favori
6.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sürattrage

    Belki biraz daha konfor. Az daha geniş iç mekan. Biraz da heves işte. Aslında mercedes e 200 istiyorum ama şimdilik sadece isteme aşamasındayım. Yakın planlarım içinde olmasa da hep hayallerimi süsleyecek.
    Aman konfor da ney allah askina ise gidip geliyoruz iste herturlu otobusten konforlu nasil olsa.



    Ic mekana bir sey diyemem cocuk sayisi kac bilmiyorum ama altindaki arac 4 kisilik bir aileye cook uzun yillar yeter de artar..



    Hayir tabiki 3-5 yasinda luks araba alabiliyorsan durma al ama 10-15 yasinda araba almak icin kumar oynama bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sürattrage

    Ben de benzer durumdayım ve benzer kararsızlıkları yaşıyorum. Hatta yeni konu açacaktım. Müsade ederseniz sorumu buradan sormak isterim.
    32 yaşındayım. Evliyim ve ellerinizden öper 3 oğlum var. maaş 5000 civarı. Bazen geçiyor bazen altında kalıyor.Eşim ev hanımı. 2014 model Mitsubishi attrage aracım var. 1500 tl ev borcu ödüyorum. Arabayı 0 km almıştım. Yıllık ortalama 30 bin km yol yapıyorum. Gerçi son zamanlarda azaldı. Aracımın km si hızlı yükseldiği ve 3 çocukla artık ufak gelmeye başladığı için ben de birz daha geniş bir araçla değiştirmeyi düşünüyorum. hedefim 45 -55 bin bandında mondeo, passat ve ya a4. model yılı olarak geriye gideceğim ama 100 bin altında bir km ile birkaç yıl daha idare edebilir daha sonra güzel bir mpv veya küçük minibüs tarzı ile devam ederim diye düşünüyorum. Bu arada arabanın borcu da yeni bitti. 2 aydır baya nefesim genişledi. Uzun bir aradan sonra eve et girmeye başladı. Şükürler olsun. Şimdi sorum şu;
    1-piyasası zaten zayıf olan aracım km daha da yükseldikçe satması daha da zorlaşır mı? şuan 90 binde.otomatik.
    2- yukarıda saydığım araçlar beni maddi olarak çok yorar mı? Çünkü şuan kullandığım araç filtre ve balata harici masraf açmıyor ve karma kullanımda 20 kuruş yakıyor.
    3- Saydığım araçlardan alacağım genişlik, konfor ve prestij(neticede D segment :) ) için vereceğim farka değer mi?

    Eşim satma hurdası çıkana kadar binelim diyor. Benim gönlüm de biraz daha iri yapılı bir arabaya binmekten yana. Zira 3 buçuk yıldır bu arabayla tasarrufun dibini gördük. Biraz daha ağır başlı bir araçla devam etmeye değer mi?


    Araya kaynak yaptığım için konu sahibinden ayrıca özür dilerim.
    Hayat kesinlikle kaybedilen şeyleri geri vermeyecek.sagligi en başta.cocuklarin et yememesi ne demek.ben oğlum ek gidaya başladığında körpe kuzu etini arayip bulup elimde kıyma yapip yedirdim.kuruyemis ceviz badem yemediği gün olamaz çocukların.varsin arabanizi satın dolmuşa binin onları ihmal etmeyin.ha bu marka kiyafetler alıp gösteriş yapmak proje çocuk büyütmek değil.ileride her şeye sahip olabilir ama sağlığı sevgiyi özgüveni kazanamaz.bir çuval cıvata derlerdi eskiden.odur peşine düşüp faize girip gidamizdan kesip kapının önüne koyduğumuz arabalar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.