Şimdi Ara

BU DEVİRDE EVLENİLECEK KIZ YOK AĞA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • varsa bile çok çok az, yani instadan kendi akrabalarıma vs bakıyorum "kapalı" kız 530 takipçi var full erkek ne bu şimdi? 530 tane akraban mı arkadasın mı bunlar??

bir kiza günde yazıyo en az 100-150 kişi içinden beğendikleri ile işi pişiriyor sonra mülayim birini bul 1-2 dikiş nakış işleminden sonra adamı kandır evlen ohh miss.. lanet olsun böyle hayata ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 3 Kasım 2020; 14:30:42 >

対馬用
  • kapalı olanların yaramazları sanki daha bir yaramaz oluyorlar hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 3 Kasım 2020; 14:30:43 >

対馬用
  • BU DEVİRDE EVLENİLECEK KIZ YOK AĞA

Burada olmuyorsa yurt dışından birini bulursunuz.

Öte yandan akışına bırakın. Aklı başında biri varsa o sizi bulacaktır. Kimsenin yalakası olmayın veya peşinden gitmeyin.

Orijinalden alıntı: -Hattori-

aynen hocam aile tarfından bastırlımış oldukları için açık kızlara göre daha azgın/abazan oluyorlar neler gördüm allah kahr etsin :(

bir de sessiz sakin olanlar var hocam ama onlar da pek konuşkan olmayıp ailelerinin bulduğu biriyle falan evleniyorlar.

hepsi check in yapsın hergün lüks yerlerde yemek yesin..

süslensin püslensin vs

Daha Fazla Göster
  • hocam bahsettigim akrabalarımdan olan kapalı kızlarda sessiz sakin görünüyolarlar ama en düşüğü 300 takipçili bu işlerin sessiz sakini yok hepsi gizli kapaklı bir şeyler çeviriyor BU DEVİRDE EVLENİLECEK KIZ YOK AĞA 

対馬用
  • quote:

Orijinalden alıntı: Göz-

Gidin hayata bakış açısı daha geniş bir kız bulun.

Burada olmuyorsa yurt dışından birini bulursunuz.

Öte yandan akışına bırakın. Aklı başında biri varsa o sizi bulacaktır. Kimsenin yalakası olmayın veya peşinden gitmeyin.

Yahu dostum ülkede evlenmek bu kadar zorken birde yurtdışına çıkıp oradan mı kız bulmamızı söylüyorsun hahaha BU DEVİRDE EVLENİLECEK KIZ YOK AĞA 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Amerika, Avrupa ve bütün uygarlık dünyası bilmelidir ki Türkiye halkı her uygar ve kabiliyetli millet gibi kayıtsız şartsız hür ve müstakil yaşamaya kesin karar vermiştir. Bu haklı kararı bozmaya yönelik her kuvvet, Türkiye Cumhuriyeti'nin ebedi düşmanı kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Conqueror_

Yahu dostum ülkede evlenmek bu kadar zorken birde yurtdışına çıkıp oradan mı kız bulmamızı söylüyorsun hahaha  

Alıntıları Göster

İmkanı olanlara söylüyorum belki?

Neden her yazılanı kendi perspektifinizden algılamak gibi zahmete giriyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Göz- kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam arayınca işler afedersiniz sarıyor salmak en güzeli

• Üniversitede bulamadıysan sonra düzgün kız bulup evlenmek çok zor, geçmiş beni ilgilendirmez dersen evlenirsin ama çok uzun sürmez hiç ummayacağınız sessiz sakin görünen kız neler yapıyor neler

• booleanalgebra B kullanıcısına yanıt

hocam ben uniyi açıktan okuyorum :(, gerçi uniye giden kızlar çok fena arabada 5 evde 15 yapıyorlar onlarla hiç evlenilmez :(

対馬用
  • -Hattori- kullanıcısına yanıt
    İşte ilk yıllarda yakaladın yakaladın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.