Şimdi Ara

BU DEVİRDE BABA OLMAK ENAYİLİK İSPATLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim çocukluğum gençliğim kavga dövüş geçti ilk 17 yılım hele 10 17 arasi tam kavga dövüş sınırsız yani her Allah'ın günü kapışma dövüşme çoğunlukla da dayak yiyen taraftık tabi daha sözlü savaşlara girmiyorum

Dışardaki adam da baba gibi falan değil gercekten canını acitmak hatta seni öldürmek için saldırıyor araya birileri girmese çoğu kavganin sonu ölüm insanin en büyük 2 iç güdüsü üremek ve öldürmektir

Gel gör ki bu yeni nesil yumus yumus arkadaslar zamanında babalarınin kendilerine 3 5 bagirmasina tokat atmasına kizmasina falan bozulur ve bunu intikam meselesi haline getirir olmuslar. Ulan baban seni dövse bile iyiliğin için gücünün belki 10da 1ini kullanarak şevkatle dövüyordu hic mi disarda dayak yemediniz de bunları anlamıyorsunuz.

Suan cocuk yapınca kardesim 4 4lük bir nankör ve hain yetiştirmek demek. Kadınlar cocuklarina sariliyor öpüyor kokluyor zart zurt bir sekilde kendilerine bağlıyor ama baba öyle değil yapamıyor o kadar.

İspatim da şu videodaki yorumlar. Benim kardesim de böyle zamaninda adam olsun diye kizdigimiz bagirdigimiz olduysa onu bile eveveve diye cemkirerek anlatıyor. Allah'ın loserları ya bakalim dünyanın gercek zorlukları karşılarına çıkınca ne halt edecek bu tayfa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun yetiştirme tarzıyla ilgisi var. Çocuğu prenses yetiştirirsen tabi ki de en ufak şeye bozulur. Dozu kaçırıp arsız etmek de var o da hiç iyi değil kopuk olur çıkar sonra.

• garez41 kullanıcısına yanıt
    Batılı ülkelerde sanirim ikisinden biri oluyor ortasi yok

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Genelde prenses oluyor onlar. Hafif disiplinli bile olsan çocuğu elinden alıyorlar psikolojik şiddet diyerek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Up

• up

• Painnnnnnnnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son up

• up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam ser yetiştirmek de olmuyor sonra benim gibi tahamül metresi hızlı uçan şiddete meğilli herifler geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.