Şimdi Ara

Bu devamsızlık nolacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temel lisedeyim, hiç ama hiç memnum değilim. okula gitmeyip evde çalışıyorum bir kaç gündür. okul tam anlamıyla zaman kaybı. temel liselerde devamsızlık konusunda çok ısrarcı oluyorlar mı ? bir de bu devamsızlık hakkı kaç gün özürlü ve özürsüz toplam vs. ? ikinci dönem açığa geçeceğim, bütün hakkımı birinci döneme yaya yaya kullanayım diyorum. var mı benim gibi olan

• quote:

Orijinalden alıntı: sonalaylı

Temel lisedeyim, hiç ama hiç memnum değilim. okula gitmeyip evde çalışıyorum bir kaç gündür. okul tam anlamıyla zaman kaybı. temel liselerde devamsızlık konusunda çok ısrarcı oluyorlar mı ? bir de bu devamsızlık hakkı kaç gün özürlü ve özürsüz toplam vs. ? ikinci dönem açığa geçeceğim, bütün hakkımı birinci döneme yaya yaya kullanayım diyorum. var mı benim gibi olan

Niye açık liseye geçmedin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç düşünmedim hocam. temel liseye gidersem daha düzenli çalışırım, rekabet ortamı vs. olur diye düşündüm. ancak hiç beklediğim gibi olmadı.
  • quote:

hiç düşünmedim hocam. temel liseye gidersem daha düzenli çalışırım, rekabet ortamı vs. olur diye düşündüm. ancak hiç beklediğim gibi olmadı.

Yapacak bişi yok
    Bizim zamanımızda devamsızlık 20 gündü sizde sanırım 10 gün özürsüz 25 gün özürlü toplam 35 gün değil mi ?

• yapacak bir şey yok hocam aynen. bende buna takılmayıp çalışmaya devam ediyorum. bizde de herhalde öyle bir şeydi de değişti diye hatırlıyorum
  • quote:

yapacak bir şey yok hocam aynen. bende buna takılmayıp çalışmaya devam ediyorum. bizde de herhalde öyle bir şeydi de değişti diye hatırlıyorum

Yapacak birşey var aslında

Heyet raporu alabilirsin

İlk önce 35 gün devamsızlık hakkını kullan

Daha sonra
    Özel bir hastaneden heyet raporu almaya çalış

Ama unutma heyet raporu almadan önce
    2 li sınavlardan en az 1 tanesini
    3 lu sınavlardan en az 2 tanesini girmen lazım

• Benimde çalışacak,rekabet ortamım yok ama yinede dersleri verimli geçirmeye çalışıyorum.9 ay boyunca sırf evde çalışırsam kafayı yerim heralde.
  • Şubeden şubeye değişir mi bilmemde gecen sene ben 30 40 gün gitmemiştim 2 gun devamsızlık yazmışlardı.Sor istersen bi hocalara falan.

• Hocam ben de temel lisedeyim. Son açtığım konuda açık liseye nasıl geçebileceğimi sormuştum. Son gün 9 ekimmiş şansıma. İnşallah uzatılır da kurtulurum şu okuldan. Motivasyonum düşüyor o sözde okul olan yere gidince. Hocalar desen ayrı bir dert, öğrenciler desen ayrı bir dert. Sinir küpü olarak dönüyorum eve
  • bende aynı şekildeyim. okula gideyim verimli geçireyim diyorum ama verim yok ki. temel lisede bir sıkıntı yok aslında sıkıntı bende. ben kendimi temel lisenin düzenine uyduramam. sınıfta temel liseden çok memnun olanlar var tamamen kendini temel liseye göre programlamışlar. benim programım farklı. temel liseye göre gidersem hedefimdem baya uzak kalırım. birinci dönem bitince açık lise nakli açılacak diyorlar. ailemi ikna edip direkt geçeceğim. şu an yapılacak en iyi şey sanırım bunlara hiç takılmadan çalışmak.
  • quote:

bende aynı şekildeyim. okula gideyim verimli geçireyim diyorum ama verim yok ki. temel lisede bir sıkıntı yok aslında sıkıntı bende. ben kendimi temel lisenin düzenine uyduramam. sınıfta temel liseden çok memnun olanlar var tamamen kendini temel liseye göre programlamışlar. benim programım farklı. temel liseye göre gidersem hedefimdem baya uzak kalırım. birinci dönem bitince açık lise nakli açılacak diyorlar. ailemi ikna edip direkt geçeceğim. şu an yapılacak en iyi şey sanırım bunlara hiç takılmadan çalışmak.

Aynen öyle hocam. Eğer 1. dönem için nakil süresi uzatılırsa 2. dönemi hiç beklemeden geçeceğim açığa. Aslında açığa geçme fikri 3-4 aydır kafama yatmıştı ama geçiştirip durdum. Bugün kesin karar verdim geçeceğim. Daha ailemle konuşmadım ama ikna edeceğim başka çare yok.

• bende ailemle daha konuşmadım da bu aralar ikna edemem. ilk dönem netleri yükselteyim her şey belli olsun öyle. zaten evde kendi çalışma düzenimi oturtmadan geçmenin de bir alemi yok, evde bütün gün boş olunca sapıtmakta var. bizik temel lise 3te bitiyor. 3ten sonra 2 saat soru çözümü oluyor ama ben kalmıyorum. eve gelip 4.30da geçiyorum derse gece yatana kadar çalışıyorum. bazen okula gitmeyip sabahtan çalışmaya başlıyorum. okuldan öğle arasıda çıkabiliyorum. öğleden sonra sözel ders varsa çıkıyorum saat 1 evde oluyorum. o zaman fark etmiyorlar bile. bir şekilde çalışmamız lazım işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.