Şimdi Ara

Bu değerlerle vdsl'e geçmeli miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hat değerlerim böyle ttnet bana fiyat farkı olmadan vdsl geçebilirsiniz dedi 24 mb kadar alabilirsiniz dedi ama sanırım ilk 12 ay 49 sonra 59 tl ödediğim para hemen hemen aynı gibi sadece bir modem fiyatı olacak sizce bu hat değerlerimle 24 mb a geçsem 20 veya üzeri bir hız alabilir miyim değer mi yani modem pahalı ttnetin verdikleride dandikmiş yan odadan çekmiyor diyorlar iyi bir modem 200 üstü gibi duruyor sizce ne yapayım bu sistem devam mı edeyim
     Bu değerlerle vdsl'e geçmeli miyim

• O değerler ile 24Mbps alabilirsin. Özellikle upload hızına ihtiyaç duyuyorsan 2Mbps olduğu için tercih edilebilir.
    Download hızı yetiyor bana 24 olmasının faydası olmayacak diye düşünüyorsan ADSL kullanmaya devam et.
    TTNet'in verdiklerine kim dandik diyor onu anlamadım? Gayet güzel modemler veriyor.
  • Vdsl2 kart varmi varsa gec modemi al ttnetten ne alaka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız benim apartmanın girişinde vdsl kutu tarzı birşey yok bir tane kapalı kutu var ondad sd md tarzı birşey yazıyor vdsl' e geçemem mi
  • bağlı olduğunuz müdürlükten kesin bilgi alabilirsiniz, TTnet müşteri hızmetlerinin dedkilerine inanmayın bu konuda.
  • Vdsl kutu ne birader git telekoma sor o dolapta kart varmı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türknet'e geçmeli miyim?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.