Şimdi Ara

Bu değerlerle 100 mbps. alabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Airties 5650 modem ile aldığım değerler aşağıdaki resimdedir.Bina 10 katlı tek bir site.En yakın santral binası yaklaşık 800-900 m.mesafede.Şu andaki paketim 50 mbps. hızında sınırsız paket.Türk telekom müş.hizmetleri 100 mbps. ye kadar hız alabileceğimi söylüyor fakat ortalama hızım 33-38 mbps. arası.Roket hizmetini aktif ettiğim zamanda da hızım değişmiyor.Değerlendirmenizi rica ediyorum.... Bu değerlerle 100 mbps. alabilirmiyim?
    https://img.donanimhaber.com/upfiles/64823/3321c2b2-17b0-4423-821d-e23c95c3f96c.jpg

• Alırsın problem olmaz online işlemlerden paket değişikliği işlemi yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Alırsın problem olmaz online işlemlerden paket değişikliği işlemi yapabilirsin.
    Fakat roketi her ay bir kere kullanma hakkını uyguladığımda ortalama hızım hiç değişmiyor.Bırakın 100 mbps. yi en fazla gördüğüm 45 mbps. civarı olmuştu.Bu arada hat değerlerim verimli ve sorunsuz bir bağlantıyı mı gösteriyor sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalkamil

Fakat roketi her ay bir kere kullanma hakkını uyguladığımda ortalama hızım hiç değişmiyor.Bırakın 100 mbps. yi en fazla gördüğüm 45 mbps. civarı olmuştu.Bu arada hat değerlerim verimli ve sorunsuz bir bağlantıyı mı gösteriyor sizce?

Alıntıları Göster
    Aynen roketi açtığında arayüzdeki dsl hızı değişiyormu hala 50 mbitmi yazmaktadır ?
  • quote:

Aynen roketi açtığında arayüzdeki dsl hızı değişiyormu hala 50 mbitmi yazmaktadır ?

Alıntıları Göster
    Roket aktifken hat değerlerimi kontrol etmedim hiç.Kısa süre içinde roket ile oluşan değerleri buradan yazıp değerlendirmenizi rica edeceğim.Çok hızlı şekilde verdiğin cevaplar için de teşekkür ederim......
  • quote:

Roket aktifken hat değerlerimi kontrol etmedim hiç.Kısa süre içinde roket ile oluşan değerleri buradan yazıp değerlendirmenizi rica edeceğim.Çok hızlı şekilde verdiğin cevaplar için de teşekkür ederim......

Alıntıları Göster
    kablosuz bağlıyken mi test ediyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

kablosuz bağlıyken mi test ediyorsun ?

Alıntıları Göster
    Kablosuz bağlantı kullanıyorum. Değerlerim masaüstü PC me ait. Modeme uzaklığım 4 m. kadar arada 2 duvar var.Alfa marka (Atheros çip setli) wireless adaptör ile bağlanıyorum.
  • quote:

Kablosuz bağlantı kullanıyorum. Değerlerim masaüstü PC me ait. Modeme uzaklığım 4 m. kadar arada 2 duvar var.Alfa marka (Atheros çip setli) wireless adaptör ile bağlanıyorum.

Alıntıları Göster
    Önemli değil bu arada kablosuz ile verim alamazsın.
  • quote:

Önemli değil bu arada kablosuz ile verim alamazsın.

Alıntıları Göster
    Kablo ile bağlantı mutlaka daha verimli ve kayıpsız oluyor ancak malumunuz ev ortamında yerlerden kablo gitmesi veya duvara kanal monte ettirerek içinden geçirmek vs. hem evin bayanı istemez hem de çok pratik olmuyor maalesef.Çoluk çocuk da takılıyor ,çekiyor, asılıyor falan hele misafir geldiğinde kablo ile ip atlıyorlardı mecburen kablosuza geçtim.Kablolu bağlantı kadar güçlü ve kayıpsız olabilecek modem-wireless adaptör markası veya sistemi var mıdır?????

• Kablo ile tekrar test yap
  • Kablosuzda modemin dibindede olsan 40-50 mbps den sonra çok dalgalanma oluyor. Modemin arayüzünden bant genişliğini 40 mhz yap
  • Paket Fibernet, değil mi? İlk defa görüyorum VDSL2 üzerinden verildiğini bu pakette. Tilgin router olur normalde. Hipernet kullandığım için VDSL2 yazıyor bende ama sizinki garip geldi.

Edit: Kablosuz da AC destekli modem kullanmazsanız arkadaşların dediği gibi 40 Mbps üstüne çıkamazsınız. Aynı durumu yaşadım. Modem donanımından kaynaklı. Airties 5760 AC destekli modem. Onda 100 Mbit'e kadar hız alabilirsiniz. Kablo ile de deneyip çıkamıyorsanız o zaman başka bir sorun vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zenyxia -- 8 Mayıs 2016; 20:27:08 >
  • Evet paketim fibernet limitsiz paket
  • quote:

Evet paketim fibernet limitsiz paket

Powerline adaptor alirsan ev icindeki elektrik tesisatini modem ile bilgisayar arasinda Ethernet kabloya donusturebilirsin.
  • Kayıp yapıyormu buda aklımda benim ?
  • quote:

Kayıp yapıyormu buda aklımda benim ?

Yok tarafimdan test edildi oldugu gibi aktarıyor
  • Hangi model vardı ondan alıyım bende wifi problemi çekiyorum.
  • quote:

Hangi model vardı ondan alıyım bende wifi problemi çekiyorum.

Valla gitti gidiyor a powerline yazmistim tplinkin en ucuz olani 80 90 civarinda 2 tanesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert KÜÇÜKUNCU

quote:

Hangi model vardı ondan alıyım bende wifi problemi çekiyorum.

Valla gitti gidiyor a powerline yazmistim tplinkin en ucuz olani 80 90 civarinda 2 tanesi

Alıntıları Göster
    Tamamdır çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 8 Mayıs 2016; 23:35:20 >
  • quote:

Tamamdır çok teşekkür ederim.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/tp-link-tl-pa-2010-powerline-adaptor-av200-221441901

Sizin icin buldum linkini bu adamdan almistim ben tesekkur ederim sizede iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.