Bildirim
Bu Değerler VDSL İçin Uygun mu?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Uygundur. Hat temiz. -
Bölgede Vdsl2 veriliyorsa hat hazır zaten.
Vdsl2 destekli modeminiz olması gerekli. -
Cevaplar için teşekkür ederim :) VDSL e terfi için ne kadar fiyat farkı olur acaba? 16mbps ye kadar yalın ultranet kullanıyorum şuan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
24 MBPS 75GB AKN 77 TL -
az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm. bulunduğunuz bölgenin alt yapısı tırt olduğu için vdsl hizmetinden faydalanamamaktasınız dediler. hatta tivibu falan da kullanamazmışım, santrale çok uzakmış evim. -
quote:
Orijinalden alıntı: dbmaster
24 MBPS 75GB AKN 77 TL
Hocam aynı paketi bende kullanıyorum geçen ay gwçtim hatta 24 mbps hız 75 gb akk 60₺ + vdsl modem aldım tt den air ties 5650 v3 onu da her ay faruraya ekliyolar 5₺ =65₺bu arada soran arkadaşa tavsiye ederim fiber yoksa kesinlikle geç adsl den çok daha avantajlı
quote:
Orijinalden alıntı: DROID RAZR
az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm. bulunduğunuz bölgenin alt yapısı tırt olduğu için vdsl hizmetinden faydalanamamaktasınız dediler. hatta tivibu falan da kullanamazmışım, santrale çok uzakmış evim.
Müşteri hizmetlerini bu konuda tam sağlıklı bilgi veremiyor genelde başından atmak için böyle diyorlar. Siz türk telekom genel müdürlüğüne giderek en sağlıklı bilgiyi oradan alın -
quote:
Orijinalden alıntı: zhny
quote:
az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm. bulunduğunuz bölgenin alt yapısı tırt olduğu için vdsl hizmetinden faydalanamamaktasınız dediler. hatta tivibu falan da kullanamazmışım, santrale çok uzakmış evim.
Müşteri hizmetlerini bu konuda tam sağlıklı bilgi veremiyor genelde başından atmak için böyle diyorlar. Siz türk telekom genel müdürlüğüne giderek en sağlıklı bilgiyi oradan alın
Öyle yapacağım, teşekkür ederim tavsiye için. Bilgisi olmayan insanları ne diye oturtuyorlar o koltuğa onu da anlamak güç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zhny
quote:
Müşteri hizmetlerini bu konuda tam sağlıklı bilgi veremiyor genelde başından atmak için böyle diyorlar. Siz türk telekom genel müdürlüğüne giderek en sağlıklı bilgiyi oradan alın
Öyle yapacağım, teşekkür ederim tavsiye için. Bilgisi olmayan insanları ne diye oturtuyorlar o koltuğa onu da anlamak güç.
Kesinlikle öyle
-
quote:
Orijinalden alıntı: huseyinokudann
quote:
Orijinalden alıntı: dbmaster
24 MBPS 75GB AKN 77 TL
Hocam aynı paketi bende kullanıyorum geçen ay gwçtim hatta 24 mbps hız 75 gb akk 60₺ + vdsl modem aldım tt den air ties 5650 v3 onu da her ay faruraya ekliyolar 5₺ =65₺bu arada soran arkadaşa tavsiye ederim fiber yoksa kesinlikle geç adsl den çok daha avantajlı
Dostum ben ariyorum ttnet i adam bana tahahutun bitimine daha 7 ay var diyor
-
Hocam 7 aya kadar başka paketler yapılır
ADSL Training Status: Showtime
Mode: ADSL2+
Traffic Type: ATM Mode
Link Uptime: 0 day: 3 hours: 26 minutes
ADSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 0.807 Mbps 8.223 Mbps
Actual Net Data Rate: 0.799 Mbps 8.191 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 20.2 dB 37.4 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: 12.1 dBm 3.5 dBm
Receive Power: 4.7 dBm 4.7 dBm
Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 0.0 dB 0.0 dB
Attainable Net Data Rate: 1.231 Mbps 28.252 Mbps
arkadaşlar bu değerler nasıl ? -
Çok iyi, Vdsl2 varsa 24 mbps ve üzeri paketleri kullanabilirsiniz.
Şuanda mevcut hız 8 mbps, 16 mbps destekler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Srcn81
Çok iyi, Vdsl2 varsa 24 mbps ve üzeri paketleri kullanabilirsiniz.
Şuanda mevcut hız 8 mbps, 16 mbps destekler.
Benim değerler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sizin değerlerde çok iyi, 16 mbps hızınız ve sağlık bir bağlantınız var. -
Fiber altyapı var zaten. Ttnetle konuşmak lazım
quote:
Sizin değerlerde çok iyi, 16 mbps hızınız ve sağlık bir bağlantınız var.
O zaman neden müşteri hizmetleri hattınız tırt olduğu için VDSL hizmetinden faydalanamamaktasınız diyor anlamıyorum ki
quote:
quote:
Sizin değerlerde çok iyi, 16 mbps hızınız ve sağlık bir bağlantınız var.
O zaman neden müşteri hizmetleri hattınız tırt olduğu için VDSL hizmetinden faydalanamamaktasınız diyor anlamıyorum ki
TTnet müşteri hizmetlerindeki fiber altyapı bilgisi güncel değil, telekom ofisleri anlık olarak ölçüm yapıp nereye bağlısınız ne hız alabilirsiniz herşeyi görebiliyor. -
Fibernete geçmeyi düşünüyorsanız ttnet ile hiç muhatap olmayın, gidin türk telekom müdürlüğüne işlemi daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirin.
Benzer içerikler
- fiziksel wan bağlantısı bulunamadı
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- türk telekom altyapı sorgulama
- dsl kablosu nasıl bağlanır
- ev telefonu kapatma
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
- ağda kayıtlı değil samsung
- cep magnet nedir
- faturasız kapanan hat nasıl açılır
- türk telekom ev internet paketleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X