Şimdi Ara

'Bu defa güldürmedi' Steve Ballmer'ın gözyaşlarıyla dolu veda konuşması (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _Athelas_

quote:

Orijinalden alıntı: positroN

sanki asgari ucretle calisip amator ruhla kernel patch yaziyordu. niye agliyorsa

Değer verdiği bir şirketten ayrıldığı ve çokça anısı olduğu için olabilir mi ? Ne saçma bir yorum ya ? Adam Microsoft'a alınan 30. elemanmış ve hayatını vermiş şirkete,sonra veda ederken niye ağlıyor ? Neden acaba ?!

Benim bildiğim ilk kurulurken vardı o. 30. eleman değildir diye biliyorum. Pirates of Silicon Valley'den bilinen kadarıyla Bill Gates, Paul Allen ve Steve Ballmer yurt ve okul arkadaşı. Sabahlara kadar poker felan oynuyorlar hatta, ve şirket kurulurken de yine hepsi birlikte.

• 'Bu defa güldürmedi' Steve Ballmer'ın gözyaşlarıyla dolu veda konuşması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikiştutmazsabri -- 29 Eylül 2013; 23:25:27 >

• Yeni CEO, masa üstünü tamamen ortadan kaldırarak tüm özellikleri giriş ekranına taşır artık...

• 900 milyon dolarlık zarara sebebiyet olmus iyi ki emekliliye zorlanmış ayrilmasini istemişler,tr'de olsa roket atarla havaya gelin duvağ gibi firlardi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Karşılıklı oynanan her oyunda,her zaman bir rakip birde kurban vardır.Mesele ilki olabilmek için ne zaman ikincisi olduğunuzu bilmektir..
  • Acayip sacmaladilar son windows 8 ve server 2012 tarafinda RT zaten fiyasko onu hic saymiyorum. Ama microsoft cok guclu sirkettir yeniden kasip kavuracak bi isletim sistemi yazarlar.
    You are not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

quote:

Orijinalden alıntı: ahmethan46100

Steve ballmer gittiğine göre stephen elop CEO olacak artık ALLAH kahretsin ikiside berbat CEO lar bir sürü hataları vardı ama seni unutmayacağız keltoş

Elop'tan once sinofsky var bence. Ne kadar ilginc ki hepsinin ismi ya steve ya steven ya da stephen hep birbirinin turevi

Edit: silikon vadisi'nde yonetici olmak icin steve ismi sart galiba. Steve jobs steve wozniak da dahil

Çocuk yaparsak adını Steve koyuyoruz beyler.

Once bir kiz bulalim da cocugu sonra dusunuruz hocam

oha

-Milli Kayınço-

• Bilen bilir, Sevinmesi de, üzülmesi de yapmacık!

• Windows vista sacmalıgının ressamı bu dayıysa az bile olmus surfes rt tablet nedir ya visa kafası hic degismemis adamin :(

• Adam konuşabilsin diye bir ton insan da toplamışlar koca binaya... :)

• Emekliyi nasıl bilirdiniz:Duygusal :-)

• Editörün yazdığı şu cümleye aynen katılıyorum: "Steve Ballmer'ın en büyük başarısı, her daim insanları güldürmeyi başaran belki de tek teknoloji yöneticisi olmasıydı." En büyük başarısı zaten bu. Bizleri hep güldürdü; vizyonsuzluğuyla, talihsiz ve geleceği görmekten uzak, rezil konuşmalarıyla. Zaten böyle vizyonsuz bir CEO'nun en büyük başarısı ancak kendini rezil edip insanlara güldürmek olur.

Alın

Yeri gelmişken Steve Jobs ile kıyaslanmayacak kadar başarısız bir CEO. Eğer Apple'ın başına Jobs değil de bu geçseydi Apple şimdiye batmıştı. Bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok. Steve Jobs'un adının geçtiği yerde bu adamın adının zikredilmesi Jobs'a hakarettir. Yıllar sonra bile Jobs hatırlanır ama bu adam sadece bu nesil tarafından hatırlanacak. Hatta birçoğumuz belki de unutacak.

• bıraktırılmış belli ki..

• İyi adamdı

Xbox live ID: iodokumaci ------ PSN ID: iodokumaci
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.