Şimdi Ara

Bu davranış ne kadar doğru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube'da bir video ararken buna denk geldim,

Kızımız belli ki başka kanallardan görmüş, kendince heves etmiş. Taş çatlasa 14, 15 yaşında falandır. Elbette bir profesyonellik ya da mükemmellik bekleyemezsiniz, sonuçta her şey amatörce. Videonun yorumlarına baktığınızda kızın zayıf yönleriyle alay edenleri mi dersiniz, kıza saydırmadığı küfür kalmayanı mı dersiniz demediklerini bırakmamışlar.

Şimdi bırakın onu bunu, kıza demediğini bırakmayanlar hiç ergenliğinden önce saçma sapan şeylere heves etmemiş miydi? Hiç saçma sapan şeyler yapmamışlar mıydı? O dönem ile bu dönem arasında tek bir fark var, o da eskiden yapılanlar kendi çapımızda kalırdı çünkü internet yaygın değildi. Şimdiyse internette yayınlanıyor her şey. Nasıl bir zihniyettir ki bu henüz 15 yaşında bir kıza söylemediği küfür kalmıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

Youtube'da bir video ararken buna denk geldim,

Kızımız belli ki başka kanallardan görmüş, kendince heves etmiş. Taş çatlasa 14, 15 yaşında falandır. Elbette bir profesyonellik ya da mükemmellik bekleyemezsiniz, sonuçta her şey amatörce. Videonun yorumlarına baktığınızda kızın zayıf yönleriyle alay edenleri mi dersiniz, kıza saydırmadığı küfür kalmayanı mı dersiniz demediklerini bırakmamışlar.

Şimdi bırakın onu bunu, kıza demediğini bırakmayanlar hiç ergenliğinden önce saçma sapan şeylere heves etmemiş miydi? Hiç saçma sapan şeyler yapmamışlar mıydı? O dönem ile bu dönem arasında tek bir fark var, o da eskiden yapılanlar kendi çapımızda kalırdı çünkü internet yaygın değildi. Şimdiyse internette yayınlanıyor her şey. Nasıl bir zihniyettir ki bu henüz 15 yaşında bir kıza söylemediği küfür kalmıyor?

aboww -,-'' o saç ne öyle ..eleştirel modumdan çıkamicam bugün
    van dayrekşınlı çantası var yahu ! bizim zamanımızda tokyo hotel var idi.. peh peh peh..

not : hiç tokyo hotelli birşeyim de olmadı ayrıca ayıp ayıp..

• doğru söylüyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaqqerisMyLife

doğru söylüyorsun

tamam insanlar klavye başında bambaşka bi kişiliğe bürünüyor olabilir ama bu hatun kişinin yaptığı hareketi iyi göstermemeli..
    ( iç ses - ayrıca o kadar da küçük değil yahu kayıttaki hatun.. bi millon eksiği var neyse ya pff eleştirmicem. gidiyom ben)
  • videoda ne var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak olay nedır mobılım bakamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kötülüğü cahiller yapar.eğer bu kız bilmiyorsa diğerleride bilmiyor.yaptıkları yanlış,tebrik ettim kardeş bu konuyu açtığın için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufkadoğru -- 27 Şubat 2014; 8:00:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar karışık?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebuduk

quote:

Orijinalden alıntı: DaqqerisMyLife

doğru söylüyorsun

tamam insanlar klavye başında bambaşka bi kişiliğe bürünüyor olabilir ama bu hatun kişinin yaptığı hareketi iyi göstermemeli..
    ( iç ses - ayrıca o kadar da küçük değil yahu kayıttaki hatun.. bi millon eksiği var neyse ya pff eleştirmicem. gidiyom ben)

kasma bu kadar boşver
  • çeyrek altın paketi ne arıyo çantasında onu anlayamadım.

• Bunlar'dan özeniyor'lar işte çok belli.
    Dalga geçenler'de ergen'ler zaten yaşıtları sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yeah Yeah Yeahs

Bunlar'dan özeniyor'lar işte çok belli.

oha ne kocaman çanta o öyle.. woaw.. ben de anca sırt çantasıyla dolanayım.. neyse günaydınlar olsun
    (iç ses- kadının burnu ne güzel la öyle.. kıskandım )

@DaqqerisMyLife
    15 dk kadar uyudum da bugün.. 10 da olabilir.. sinirliyim sanırım biraz neyse çıkmam gerek. günaydın tekrardan

• Bende videoda abes bi şey görmedim. Haklısın.

Şimdi bakınca salakça görünebilir ama hangimiz o dönemleri yaşamadık ki
  • ofisteyim videoyu izleyemiyorum, biri özet geçsin videoyu
  • herkesi eleştirenler önce kendine bakacak zaten mal gelip mal giden embesillerin başkalarını eleştirecek yüzü olmamalı
  • "hiç ergenliğinden önce saçma sapan şeylere heves etmemiş miydi? Hiç saçma sapan şeyler yapmamışlar mıydı? "

evet,gayet insan gibi bir ergenlik geçirdim.ha ben dalga geçmiyorum çocukla sadece ana-babasına acıyorum böyle mi çocuk yetiştirilir diye.
  • Yormlarda buraya yazamayacagimiz kufurler kisaltmalar var. Bide yazanlar 13 yasinda KIZ lar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özenmişler ne yapsınlar. Saçma olduklarının farkına varırlar elbet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yemin ederim gülmekten oldüm

kezbanin teki çantasinda ne oldugunu anlatiyor işte aşşağida da yorumlarda direk küfür etmişler kızın cantasından bi araben bile cikabilirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ebuduk

quote:

Orijinalden alıntı: Yeah Yeah Yeahs

Bunlar'dan özeniyor'lar işte çok belli.

oha ne kocaman çanta o öyle.. woaw.. ben de anca sırt çantasıyla dolanayım.. neyse günaydınlar olsun
    (iç ses- kadının burnu ne güzel la öyle.. kıskandım )

@DaqqerisMyLife
    15 dk kadar uyudum da bugün.. 10 da olabilir.. sinirliyim sanırım biraz neyse çıkmam gerek. günaydın tekrardan

asıl bu ne bavul resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

"hiç ergenliğinden önce saçma sapan şeylere heves etmemiş miydi? Hiç saçma sapan şeyler yapmamışlar mıydı? "

evet,gayet insan gibi bir ergenlik geçirdim.ha ben dalga geçmiyorum çocukla sadece ana-babasına acıyorum böyle mi çocuk yetiştirilir diye.

Bu yaştan sonra millete okuma/anlama dersi verecek değilim. Ergenlik döneminde mi demişim bir bak bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.