Şimdi Ara

Bu Cs'nin ceza sisteminden bıktım artık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üyeliğim 7 gündür cezalıydı bugün bi maça girdim takımdaki 4 velet takım 1.si olmama rağmen kicklediler beni.Ve yine 7 gün ceza yedim verdiği uyarıda şu 'Yakın zamanda çok fazla maçtan atıldınız.' ben 1 aydır hiçbi maçtan kicklenmedim arkadaşlar niye böyle kafalarına göre ceza veriyolar nasıl engelleyebilirim.

Bundan öncede şu yüzden ceza yemiştim takımda rusun biri abartsızı 2-3 roundda bir bana sıkıyodu kasıtlı olarak o hiç ceza yemedi bende sonunda dayanamayıp ona sıktım 3 tane ve direk atıldım maçtan 7 gün ceza yedim inanın bıktım artık verdiğim paraya acıyorum şu oyuna

• uppppppp
  • Tek çözümü uzun süre ban yememen.Yalnıs biliyorsam arkadaslar düzeltsin 2 hafta hiçbir ban yemezsen yarım saate iner banlanma süren
  • Bu arada maçtan adam vurarak atıldığında da kicklenmiş sayılıyorsun. Belirli bir leave sayısından sonra da sistem cezalandırıyor işte. Bu sistemler hep kodlamadan ibaret olduğu için senin takımına troller mi geldi yoksa 4 arkadaş seni mi kickledi diye bakmaz. Bunu ayırt edip ona göre daha isabetli karar veren bir algoritma varsa kullansın yani adamlar, ben de yeri geldiği zaman böyle sistemlere sinirleniyorum ama bundan daha mantıklısını da yapamazlar. Hani yapılabiliyor dersen de yol göster adamlara yapsın onlar. Daha geçen çok fazla kick vote açtığım için ban yedim ben de, tek yaptığım trolleri atmaya çalışmaktı. Kısacası karşındaki sistem bir algoritmadan ibaret olduğu için ne sebeplerle kicklendiğini falan bilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rin

Bu arada maçtan adam vurarak atıldığında da kicklenmiş sayılıyorsun. Belirli bir leave sayısından sonra da sistem cezalandırıyor işte. Bu sistemler hep kodlamadan ibaret olduğu için senin takımına troller mi geldi yoksa 4 arkadaş seni mi kickledi diye bakmaz. Bunu ayırt edip ona göre daha isabetli karar veren bir algoritma varsa kullansın yani adamlar, ben de yeri geldiği zaman böyle sistemlere sinirleniyorum ama bundan daha mantıklısını da yapamazlar. Hani yapılabiliyor dersen de yol göster adamlara yapsın onlar. Daha geçen çok fazla kick vote açtığım için ban yedim ben de, tek yaptığım trolleri atmaya çalışmaktı. Kısacası karşındaki sistem bir algoritmadan ibaret olduğu için ne sebeplerle kicklendiğini falan bilemez.

bu algoritmayı değiştirecek bir sistem bilmiyorum ama ceza yediğimiz zaman belirli bir support mail hattı oluşturulabilir bunun için haksız yere ban yediğini düşünenler mail atar ve belli kişiler tarafından bu maç izlenir ve karar ona göre tekrar verilebilir yada değiştirilebilir bence.

Ama hocam ilk yazdığım şeyi okursanızda algoritmada sıkıntı olduğunu anlarsınız.Arkadaşım hiç ceza yemiyen biri takımdan bi rus sürekli bana sıkıyor her 2-3 roundda bir round başladıktan 10 sn sonra falan benim arkadaşımda ben ceza yemiyim diye herife 3 kere sıktı o adam hiç ceza yemedi arkadaşım ilk sıkışında direk kicklendi bu nasıl bi saçmalık nasıl olabiliyor ? algoritmaya göre o adam bana 3. yada 4. sıkışında atılması lazımdı maçtan

• quote:

Orijinalden alıntı: Vril

quote:

Bu arada maçtan adam vurarak atıldığında da kicklenmiş sayılıyorsun. Belirli bir leave sayısından sonra da sistem cezalandırıyor işte. Bu sistemler hep kodlamadan ibaret olduğu için senin takımına troller mi geldi yoksa 4 arkadaş seni mi kickledi diye bakmaz. Bunu ayırt edip ona göre daha isabetli karar veren bir algoritma varsa kullansın yani adamlar, ben de yeri geldiği zaman böyle sistemlere sinirleniyorum ama bundan daha mantıklısını da yapamazlar. Hani yapılabiliyor dersen de yol göster adamlara yapsın onlar. Daha geçen çok fazla kick vote açtığım için ban yedim ben de, tek yaptığım trolleri atmaya çalışmaktı. Kısacası karşındaki sistem bir algoritmadan ibaret olduğu için ne sebeplerle kicklendiğini falan bilemez.

bu algoritmayı değiştirecek bir sistem bilmiyorum ama ceza yediğimiz zaman belirli bir support mail hattı oluşturulabilir bunun için haksız yere ban yediğini düşünenler mail atar ve belli kişiler tarafından bu maç izlenir ve karar ona göre tekrar verilebilir yada değiştirilebilir bence.

Ama hocam ilk yazdığım şeyi okursanızda algoritmada sıkıntı olduğunu anlarsınız.Arkadaşım hiç ceza yemiyen biri takımdan bi rus sürekli bana sıkıyor her 2-3 roundda bir round başladıktan 10 sn sonra falan benim arkadaşımda ben ceza yemiyim diye herife 3 kere sıktı o adam hiç ceza yemedi arkadaşım ilk sıkışında direk kicklendi bu nasıl bi saçmalık nasıl olabiliyor ? algoritmaya göre o adam bana 3. yada 4. sıkışında atılması lazımdı maçtan

İlk sıkışında direk kicklenmesinin bir sebebi vardır. Belki bilmiyor olabilirsin ama round başında belirli bir süre içinde yüksek damage vurduğun zaman direk oyundan atıyor. Gerçi ben gözümle görmediğim için, kick yiyen kişi başka oyunlarda fazla team damage atmış olabilir mesela. Sürüyle etken var bu konuda.

Oyuncuların izleyip ban yiyenlerin haklı/haksız olmalarına karar verildiği bir sistem olmalı demişsin de, bahsettiğin sistem farklı bir amaçla uzun süredir var zaten. Overwatch ismi, bilgin yoksa araştırabilirsin. Kısaca özetlemek gerekirse, millet replayları izleyip ona göre hile/griefing vb. bir olay var mı diye karar veriyor. False positive yiyen de çok adam tanıyorum ben, hile olmayıpta iyi oynadığı için smurfleri ban yiyen adamlar falan. Algoritmada bozukluk var diyorsun da, insanların değerlendirdiği bir sistemde böyle bolca talihsizlikler yaşanıyorken buna karşı ne yapılmasını önereceksin? Overwatch banı yiyenler içinde, haklı mı haksız mı yemiş diye değerlendirme yapan ayrı bir sistem mi yapsınlar.

Ayrıca ban yenmesi için de bir sürü sebep olacağı için bunları takip etmek olanaksız, örneğin çok fazla team damage yapan biri haksız ban yedi diye team damage attığı bütün oyunlarını izleyecek mi değerlendirecek olan kişi yani? Mesela elektriği kesildiği için ceza yiyen insanlar var, bunlar elbet kendi hatalarından değil de başka sebeplerden ötürü ceza alıyorlar. Ama sistemin bunu bilmesi olanaksız, bunu bilecek seviyede yapsalar zaten açığı olacağı için insanlar fişi söker, elektrik gitti diye sistem ban atmaz. Sistem gayet adil çalışıyor, bu sebepten dolayı haksız yere ban yiyenler mutlaka olacaktır ama sistem senin sebebine bakmıyor, sadece sonuca bakıyor. Çok fazla kick yersen banlanırsın gibisinden yani.

• Dün aksam benimde pc kitlendi , res ledim pc yi , oyuna girdiğimde 3 dakikalık süre geçmişti. Bu süre bence cok az. Cezayı yedik sonuç olarak :s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

İlk sıkışında direk kicklenmesinin bir sebebi vardır. Belki bilmiyor olabilirsin ama round başında belirli bir süre içinde yüksek damage vurduğun zaman direk oyundan atıyor. Gerçi ben gözümle görmediğim için, kick yiyen kişi başka oyunlarda fazla team damage atmış olabilir mesela. Sürüyle etken var bu konuda.

Oyuncuların izleyip ban yiyenlerin haklı/haksız olmalarına karar verildiği bir sistem olmalı demişsin de, bahsettiğin sistem farklı bir amaçla uzun süredir var zaten. Overwatch ismi, bilgin yoksa araştırabilirsin. Kısaca özetlemek gerekirse, millet replayları izleyip ona göre hile/griefing vb. bir olay var mı diye karar veriyor. False positive yiyen de çok adam tanıyorum ben, hile olmayıpta iyi oynadığı için smurfleri ban yiyen adamlar falan. Algoritmada bozukluk var diyorsun da, insanların değerlendirdiği bir sistemde böyle bolca talihsizlikler yaşanıyorken buna karşı ne yapılmasını önereceksin? Overwatch banı yiyenler içinde, haklı mı haksız mı yemiş diye değerlendirme yapan ayrı bir sistem mi yapsınlar.

Ayrıca ban yenmesi için de bir sürü sebep olacağı için bunları takip etmek olanaksız, örneğin çok fazla team damage yapan biri haksız ban yedi diye team damage attığı bütün oyunlarını izleyecek mi değerlendirecek olan kişi yani? Mesela elektriği kesildiği için ceza yiyen insanlar var, bunlar elbet kendi hatalarından değil de başka sebeplerden ötürü ceza alıyorlar. Ama sistemin bunu bilmesi olanaksız, bunu bilecek seviyede yapsalar zaten açığı olacağı için insanlar fişi söker, elektrik gitti diye sistem ban atmaz. Sistem gayet adil çalışıyor, bu sebepten dolayı haksız yere ban yiyenler mutlaka olacaktır ama sistem senin sebebine bakmıyor, sadece sonuca bakıyor. Çok fazla kick yersen banlanırsın gibisinden yani.

Öncelikle şunu söylemeliyim haksız yere ban yeme durumu olmaz. Overwatchde izlendikten sonra çok oy alırsanız valve tarafından izleniyorsunuz overwatch sadece ön aşama gibi. Hile kullanmayıp smurfu ban yemesi çok çok düşük 0 a yakın bir ihtimal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• daha geçende 7 günlük bandan kurtuldum derken yağmur başladı şimşek çaktı derken maçın ortasında elektrik gitti yine 7 gün ban yedim oyundan soğutuyor iyice. hadi ilk banlanmada ben suçluydum da diğerinde....
  • quote:

quote:

quote:

evet bahsettiğiniz gibi elektrik gitti vs. bunları bilemez fakat DOTA 2'de buna karşı şöyle bir sistem gelişmiş herkesin oyundan 1 kere leave hakkı var keyfi yada elektrikler gittiğinden dolayı vs. orası farketmez ama sana 1 kere hak tanıyo cs de direk ilk oyundan ceza.

Peki dediklerinize katıldım diyelim.Ben 1 aydır hiçbi oyundan kick yemedim fakat beni banlama sebebi oyundan çok fazla oylama ile oyunlardan atılmam ben daha ilk defa bi oyundan kickleniyorum uzun zaman aralığında bunu nasıl kafasına göre banlayabiliyo direk

• Valve bir yerden ceza azaltması yaparsa çok suistimal edilir bunu bildiği için çok katı geçici banlar konusunda.

Haklı ve ya haksız banlıyor eliniz de olan tek şey biraz şans o da kötü oyuncularla maça düşmemek için
  • yanınıza en az 1 tane arkadaşınızı davet edin girin, size sıkanları umursamadan report edin. Böylece ban yemezsiniz. ( elektrik kesintisi için çözümüm yok )
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnnocent Man

Öncelikle şunu söylemeliyim haksız yere ban yeme durumu olmaz. Overwatchde izlendikten sonra çok oy alırsanız valve tarafından izleniyorsunuz overwatch sadece ön aşama gibi. Hile kullanmayıp smurfu ban yemesi çok çok düşük 0 a yakın bir ihtimal

False positive olayı mümkün bir şey bu arada. Ama olması çok düşük bir ihtimal. Cs'de çok fazla hile kullanımı olduğu için replayları izleyen çoğu kişi, oynayanın hile yapmış olacağını düşünerek karar veriyor. Şahsen benimde caseleri izlerken iyi oynayan kişilerin hile olup olmadığına tam karar veremediğim maçlar olabiliyor. Aynı şekilde buna tam karar veremeyen başkaları da mutlaka vardır. O yüzden öyle maçları Insufficient Evidence olarak seçiyorum ki birinin haksız yere başı ağrımasın bu konuda. Yine de "haksız" yere yediğini iddia edipte hile olan bir çok kişi mevcut, onlara bir şey diyemeyeceğim. Yakın zamanda da bir arkadaşım banlandı, haksız olduğunu düşünüyorum çünkü hile yapmadığını bilecek kadar iyi tanıdığım birisi. Merak ettiğim için replayları inceledim, karşısındaki adamlar stealth bile yürümeyi beceremediği için çok fazla preaim aldığı bir oyun vardı, o sebepten yediğini düşünüyorum ben. Konu hakkında biraz daha araştırma yaparken bu videoyu gördüm,https://www.youtube.com/watch?v=a0Ekv79gtA8 adam içinde olduğu durumu anlatmış ama ingilizcen iyi değilse içeriğini anlatabilirim. Videodaki adamın maçı case olarak bana denk gelse kesinlikle hile diye işaretlerdim. Eminim ki kim incelese aynı karara vardırdı. Ayrıca dolandırıcılık yapmamasına rağmen birilerinden ucuza item aldığı için Trade banı yiyen de bir arkadaşım vardı , belki steam ile konuşup durumu düzeltmiştir orasını sormadım ama dediğim gibi çok nadir bir olasılık da olsa her konuda insanlar haksız yere ceza alabiliyor. Böyle şanssız durumların olması kaçınılmaz.

Edit:https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/38wb1w/scream_overwatched_banned_on_his_alt_account/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rin -- 7 Haziran 2015; 21:34:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.