Şimdi Ara

Bu CS GO lounge ne kadar sıkıntı bir yer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldığım itemleri orda okutayım key'e paraya vs çevireyim dedim ama ben hayatımda bu kadar kanser, sıkıntılı ve rahatsız adam topluluğunu başka bir yerde görmedim ne kadar uyuz varsa cs go lounge'da. Bir kere herkes akıllı 1:1 trade'e bile gelmiyorlar Cyrex FT'yi 5 keye'e almaya çalışan adam var. Browser'ı başka bir device olarak gördüğü için trade offer atamıyorum arkadaş ekliyorum sadece şu anki hesabımda 600 saatim var hesapta sadece cs go var envanterim her şeyim açık ve en az 200 liralık envanter var satmaya çalıştığım ama adam arkadaşlık isteğini reddediyor. 30 tane adama trade offer attım ne reddediyorlar ne kabul ediyorlar öyle 3 gün duruyor offer.

Adamla sitede 5 key'e anlaşıyorsun trade ekranında 4 atıyor. Ben anlamadım Türk'ü ya da yabancısı herkesi salak kendini akıllı mı sanıyor. Burdan akıl sağlığını koruyarak itemleri key'e çevirmenin bir yolu var da ben mi bilmiyorum.

• Örnek vereyim m9 fade var diyelim,bu bıçak sendeyse %80 fade karşıdaysa %100 fade...Sendeyse 100k karşıda 150k böyle saçma bir sistem işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Örnek vereyim m9 fade var diyelim,bu bıçak sendeyse %80 fade karşıdaysa %100 fade...Sendeyse 100k karşıda 150k böyle saçma bir sistem işte.

Güzel açıkladın abi
  • Çok fazla scammer ve spammer var.
  • Velkam tu csgolounge
  • herkes kendini çakal sanıyor csgo lounge da
  • İtem satarken o itemi arayan kişileri bulun onlara satın çoğu zaman kârlı oluyor hemde düzgün fiyat biçiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biraz sabır ve şans lazım özellikle yüksek değerli itemler için. Adam ekliyor beni 1 e 1 takas yapacaz kendisi bana teklif ediyor tamam gel yapalım diyorum tam trade yapacaz yok vazgeçtim diyorlar.1 değil 2 değil 10 kez yaşadım bunu.Çöpçüler zaten ayrı bir dert 180 keylik iteme 100 key istiyorlar.
  • cyrex fn yi 12 keye alıp 18-19 key satıyorlar. Bunlar ban yemeli
  • Lounge bence sadece bet sitesi olmalı trade için item aramak için uygun bir yer değil. Bol bol scammer var milletin inventory kullanıp kazıklamaya çalışıyorlar.

En iyi trade ve item sitesi bana kalırsa reddit'in csgo bölümü. Gayet aktif ve uçuk fiyatlar değil herkes normal orada.
  • silahı arayanlara teklif götürün siz satışa çıkarırsanız para lazım diye kerizelemeye kalkarlar tabi ama o silahı arayan kişi teklifi ciddiye alacaktır.
  • Hazır yakın konu varken sorayım loungeda her mesaj atışımızda ben robot deilim olayını iptal edebiliyormuyuz? eskiden böyle birşey yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Hazır yakın konu varken sorayım loungeda her mesaj atışımızda ben robot deilim olayını iptal edebiliyormuyuz? eskiden böyle birşey yoktu.

Profiline girip refresh yapmayı dene
  • Sabah akşam mecburen hızlı takas yapabilabildiği için csgolounge kullanıyorum, fakat bu dediğiniz "kanser" olayı sadece orda geçerli değil. Aynı şey bu forumda olsun başka yerler olsun her yerde var. Göz göre göre insanı aptal yerine koymaya çalışıyorlar. Düzgün bir şekilde değerleri kıyaslayıp açıklayınca da sinirlenip atar yapıyorlar. Burda da aynı yani, takasla uğraşıyorsanız her yer aynı. Tabi arada düzgün insanlar da çıkmıyor değil. Csgolounge'da çok nadir bulursunuz ama elbet var, 1000 kişi içersinden 5-10 tane düzgün insan çıkıyor.
  • Ben hem bet hem trade konusunda kanser olurken arkadaşıma bugün sabah ft asiimovumu verdim, akşama 250tllik item olarak bana geri verdi.
    Sanırım biraz yetenek isteyen bir olay.
  • Kullanmasını bilene gayet kazançlı bir site. Mesela dün sabah 3 saat içerisinde item alıp satarak 3 key kar ettim. Uzun vadede baya bir kazandırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riku

Kullanmasını bilene gayet kazançlı bir site. Mesela dün sabah 3 saat içerisinde item alıp satarak 3 key kar ettim. Uzun vadede baya bir kazandırıyor.

Beyler ben gerçekten sizi anlamıyorum niye sürekli olarak sadece herkes birbirine bir şeyler kanıtlama peşinde yani eğer bunu diyorsan insan bir ek not düşer, şunu yapıcan böyle kollıycan vs. der. Kullanmasını bilene "evet kardeşim sen ticari dehasın, biz de komple üstteki üyeler ile birlikte gerizekalıyız." Her açtığım konuda daha önce de hiç buralarda görmediğim bir tane böyle sivri çıkıyor.

Yani bir savda vs bulunuyorsan burası "forum" olduğundan dolayı insan bir iki de öneri verir.

Hayır dişe dokunur bir mesaj yazıp öneri vs versen istersen "şöyle yaptım 2 key'den st fn bayonet doppler çıkarttım de eyvallah" ama yazdığın bir mesajın şu kadar dişer dokunur bir yanı yok ve sadece ima içeriyor.

Lütfen forum nedir öğrenin, yani ha şu konuya gelip benim mercedes'im var yazmışsın ya da şu mesajı yazmışsın hiç farkı yok çünkü bana bir yararı yok, okurken harcadığım 11 saniye de cabası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 24 Mayıs 2015; 2:08:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

Kullanmasını bilene gayet kazançlı bir site. Mesela dün sabah 3 saat içerisinde item alıp satarak 3 key kar ettim. Uzun vadede baya bir kazandırıyor.

Beyler ben gerçekten sizi anlamıyorum niye sürekli olarak sadece herkes birbirine bir şeyler kanıtlama peşinde yani eğer bunu diyorsan insan bir ek not düşer, şunu yapıcan böyle kollıycan vs. der. Kullanmasını bilene "evet kardeşim sen ticari dehasın, biz de komple üstteki üyeler ile birlikte gerizekalıyız." Her açtığım konuda daha önce de hiç buralarda görmediğim bir tane böyle sivri çıkıyor.

Yani bir savda vs bulunuyorsan burası "forum" olduğundan dolayı insan bir iki de öneri verir.

Hayır dişe dokunur bir mesaj yazıp öneri vs versen istersen "şöyle yaptım 2 key'den st fn bayonet doppler çıkarttım de eyvallah" ama yazdığın bir mesajın şu kadar dişer dokunur bir yanı yok ve sadece ima içeriyor.

Lütfen forum nedir öğrenin, yani ha şu konuya gelip benim mercedes'im var yazmışsın ya da şu mesajı yazmışsın hiç farkı yok çünkü bana bir yararı yok, okurken harcadığım 11 saniye de cabası.

Yav bırak cs yi sil kardeş sen ne aglak çıktın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mustafa

quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

Yav bırak cs yi sil kardeş sen ne aglak çıktın

Olum noobmusun trade yapma de bari cs'yi silmekle ne alakası var ben çok daha çok ağlatıyorum koçum sen işine bak.

Adam gibi yazıyoruz al o arka mahalle ağzını kıraathanede okey oynarken kullan ben bu konuyu niye açıyorum bir şeyler öğrenmek için, kaldı ki bu mesajda gayet açık.

Cs go lounge'den ne kadar kazandınız beyler mi yazıyor mesajımda yoksa ben mi göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 24 Mayıs 2015; 2:28:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacı su işin sırrını bizimlede paylaşsana, işteyim su anda direk işi bırakıyım şu saatte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.