Şimdi Ara

Bu CS GO lounge ne kadar sıkıntı bir yer (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

Hacı su işin sırrını bizimlede paylaşsana, işteyim su anda direk işi bırakıyım şu saatte

Dededen babama babamdan bana 2 ev kaldı ikisi de elit mekanda oldugu için kiraları iyi biri dubluks digeri bir altında 2500+2000 kirası var toplamda
    Diğeri ticari amaçlı sAhip oldugumuz dükkandı fakat paraya gerek kalmayınca onuda kiraya verdik o da çevresinde insanların oldugu akışkan bir meydan da oldugu için 1500 tlden kiraya gidiyor sonrasında zam yapmayı düşünüyorum çünkü para biriktiriyorum tekne alıp avrupaya gidicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben olayı yanlıs anlamışım kardes. Tradeyle kazandıgını sandım yazdıklarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAYYAARRSSIIZZ -- 24 Mayıs 2015; 3:10:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

Ben olayı yanlıs anlamışım kardes. Tradeyle kazandıgını sandım yazdıklarından.

Şunu anlamalıdın ki elinden bir şey çıkarmadıktan sonra trade ile bir şey çıkarman zor değil imkansıza yakın.

• Eyvallah. Allah sana daha çok versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAYYAARRSSIIZZ -- 24 Mayıs 2015; 3:31:52 >
  • dh ölücüleri olarak lounge ölücüleri altında eziliriz adamlar ölücünün ölücüsü
  • Dostum hava atmak gibi olmasın örnek teşkil etmesi açısından söylüyorum 50 liradan 500 lira yaptım lounge da 1 ay içinde.
    Benim kullandığım taktik kendilerini uyanık sananlara yönelik oluyor.(İtem ın hiç bi ek özelliği olmamasına rağmen overpay isteyen çakallar)
    Şöyle açıklayım görenlerde nasiplensin genelde tutuyor
    Elinde bi item var 100 lira değerinde(genelde -+10 oynar 90 nada düşer 110 nada çıkar)
    Piyasanın dalgalanmalarını iyi analiz ettikten sonra normalde 100 liralık itemın 110 liraya çıktığı zaman trade avı başlamış demektir.
    110 liralık itemın var marketten lislelersin on normalde 120 lira olupta 107-108 liraya veya daha aşşasına düşen bi item kestirirsin gözüne
    Sonra lounge dan o itema sahip olanları aratırsın
    Offer yollarsın böyle böyle benim itemım 110 lira seninki 107 lira 3 lira overpay veriyorum diyorsun.
    Kabul eden ediyor.
    Sonra yeni aldığın 107 liralık olan item önce gerçek değerine cıkıyor sonra atıyorum 130 liraya çıkıyor bu seferde 126-127 liralık itemlara bakıyorsun.
    Olay böyle böyle katlanarak gidiyor.
    Eğer şansılıysan ve iyi bi dalgalanma yakalarsan bi seferde 50-60 lira üstüne geçebiliyorsun.

İnanmayan olabilir ve inanmadığını ters bir şekilde söyleyen çıkabilir diye ben önlemimi alayım.(http://steamcommunity.com/profiles/76561198054556395/screenshots/)Zamana göre sıralarsanız nerden başlayıp nere gittiğini görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sate

Dostum hava atmak gibi olmasın örnek teşkil etmesi açısından söylüyorum 50 liradan 500 lira yaptım lounge da 1 ay içinde.
    Benim kullandığım taktik kendilerini uyanık sananlara yönelik oluyor.(İtem ın hiç bi ek özelliği olmamasına rağmen overpay isteyen çakallar)
    Elinde bi item var 100 lira değerinde(genelde -+10 oynar 90 nada düşer 110 nada çıkar)
    Piyasanın dalgalanmalarını iyi analiz ettikten sonra normalde 100 liralık itemın 110 liraya çıktığı zaman trade avı başlamış demektir.
    110 liralık itemın var marketten lislelersin on normalde 120 lira olupta 107-108 liraya veya daha aşşasına düşen bi item kestirirsin gözüne
    Offer yollarsın böyle böyle benim itemım 110 lira seninki 107 lira 3 lira overpay veriyorum diyorsun.
    Kabul eden ediyor.
    Sonra yeni aldığın 107 liralık olan item önce gerçek değerine cıkıyor sonra atıyorum 130 liraya çıkıyor bu seferde 126-127 liralık itemlara bakıyorsun.
    Eğer şansılıysan ve iyi bi dalgalanma yakalarsan bi seferde 50-60 lira üstüne geçebiliyorsun.

İnanmayan olabilir ve inanmadığını ters bir şekilde söyleyen çıkabilir diye ben önlemimi alayım.(http://steamcommunity.com/profiles/76561198054556395/screenshots/)Zamana göre sıralarsanız nerden başlayıp nere gittiğini görebilirsiniz.

Bak mis gibi mesaj sağol kardeşim detaylı açıklaman için. Demekki uğraşmakta değil çok ciddi uğtraşmsk gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 24 Mayıs 2015; 10:42:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

Orijinalden alıntı: sate

Dostum hava atmak gibi olmasın örnek teşkil etmesi açısından söylüyorum 50 liradan 500 lira yaptım lounge da 1 ay içinde.
    Kabul eden ediyor.

Bak mis gibi mesaj sağol kardeşim detaylı açıklaman için. Demekki uğraşmakta değil çok ciddi uğtraşmsk gerekiyor.

Aynen dostum yoksa kimse kimseye niye fazladan para versin sıkı takip etmek gerekiyor bazen 2-3 gün itemının yukselmesini beklemek gerekiyor ama istenince olmucak şeyler değil. sabır-şans-özveri işi

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mustafa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Riku

Kullanmasını bilene gayet kazançlı bir site. Mesela dün sabah 3 saat içerisinde item alıp satarak 3 key kar ettim. Uzun vadede baya bir kazandırıyor.

Beyler ben gerçekten sizi anlamıyorum niye sürekli olarak sadece herkes birbirine bir şeyler kanıtlama peşinde yani eğer bunu diyorsan insan bir ek not düşer, şunu yapıcan böyle kollıycan vs. der. Kullanmasını bilene "evet kardeşim sen ticari dehasın, biz de komple üstteki üyeler ile birlikte gerizekalıyız." Her açtığım konuda daha önce de hiç buralarda görmediğim bir tane böyle sivri çıkıyor.

Yani bir savda vs bulunuyorsan burası "forum" olduğundan dolayı insan bir iki de öneri verir.

Hayır dişe dokunur bir mesaj yazıp öneri vs versen istersen "şöyle yaptım 2 key'den st fn bayonet doppler çıkarttım de eyvallah" ama yazdığın bir mesajın şu kadar dişer dokunur bir yanı yok ve sadece ima içeriyor.

Lütfen forum nedir öğrenin, yani ha şu konuya gelip benim mercedes'im var yazmışsın ya da şu mesajı yazmışsın hiç farkı yok çünkü bana bir yararı yok, okurken harcadığım 11 saniye de cabası.

Yav bırak cs yi sil kardeş sen ne aglak çıktın

Seni döverim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cellamo -- 24 Mayıs 2015; 11:51:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• The_North_Face kullanıcısına yanıt
    Ben burda bir şey kanıtlama peşinde değilim dostum. Sen siteyi yerin dibine sokmuşsun bende düzgün kullanıldığında gayet kazançlı bir site dedim. Şimdi sana desem 2 key den şunu al 3 keye sat bunu al şu fiyata sat aylarca beklersin kar yapmak için. Envanterinde hazır keylerin varsa csgolounge üzerinden trade açıp %80 market fiyatından item almaya bak. Cyrextir Vulcandır Hyper Beasttir Asiimovdur bunları %80 fiyatına alırsan satarken illa kar yaparsın. Bu dediklerimi yapman 10 dakikada sürebilir 1 saatte 1 günde. Sabır gerektiriyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Riku

Kullanmasını bilene gayet kazançlı bir site. Mesela dün sabah 3 saat içerisinde item alıp satarak 3 key kar ettim. Uzun vadede baya bir kazandırıyor.

Beyler ben gerçekten sizi anlamıyorum niye sürekli olarak sadece herkes birbirine bir şeyler kanıtlama peşinde yani eğer bunu diyorsan insan bir ek not düşer, şunu yapıcan böyle kollıycan vs. der. Kullanmasını bilene "evet kardeşim sen ticari dehasın, biz de komple üstteki üyeler ile birlikte gerizekalıyız." Her açtığım konuda daha önce de hiç buralarda görmediğim bir tane böyle sivri çıkıyor.

Yani bir savda vs bulunuyorsan burası "forum" olduğundan dolayı insan bir iki de öneri verir.

Hayır dişe dokunur bir mesaj yazıp öneri vs versen istersen "şöyle yaptım 2 key'den st fn bayonet doppler çıkarttım de eyvallah" ama yazdığın bir mesajın şu kadar dişer dokunur bir yanı yok ve sadece ima içeriyor.

Lütfen forum nedir öğrenin, yani ha şu konuya gelip benim mercedes'im var yazmışsın ya da şu mesajı yazmışsın hiç farkı yok çünkü bana bir yararı yok, okurken harcadığım 11 saniye de cabası.

Yav bırak cs yi sil kardeş sen ne aglak çıktın

Olum noobmusun trade yapma de bari cs'yi silmekle ne alakası var ben çok daha çok ağlatıyorum koçum sen işine bak.

Adam gibi yazıyoruz al o arka mahalle ağzını kıraathanede okey oynarken kullan ben bu konuyu niye açıyorum bir şeyler öğrenmek için.

Hayır birader sanki 10k envanterin varda millete kızıyon ulan takıl işte yapabildiğin kadar ben aylık 6000 tl kazanıyorum 2ev 1 dükkan kirası ile hiç sıkıntı yok tradede fazladan 1 key öneriyorum 1 dakika sürmüyo işlem akıllı olacan ya da durumu kabullenip takılacaksın

Ulan forumun her bölümünde sen varsın ve hep aynı mesaj "ben aylık 6000 tl kazanıyorum 2ev 1 dükkan kirası ile hiç sıkıntı yok". Banlanmıyorsunda anlamış değilim. Şu forumdaki en büyük trollerdensin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.