Şimdi Ara

bu CPU ya overclock tavsiye edermisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ıyı sogutabılırsen neden olmasın

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • Bu işin tavsiyesimi olur. Eğer overclock yapılırmı diye soruyorsan neden yapılmasın
  • o işlemciyle bence hiç girme de illa yaparım dersen güzel bi soğutucu al..çok ısınınır o işlemciler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben arkadaşıma kesinle katılmıyorum p4 630 3.0ghz pc var asus p5pl2 945p anakartım 4.2ghze çıkardım stabil ve sorunsuz çalışıyor ısısıda 48derece üstelik ramlerimda oem

Orjinalden alıntı: ZEUS__

o işlemciyle bence hiç girme de illa yaparım dersen güzel bi soğutucu al..çok ısınınır o işlemciler

aynen "amanda aman" değilme olmaz sonuçta
    intel 3570k@ 4400mhz---gigabyte x77z-ud3h---Corsair 1600mhz 4gb*2---Zotac x275amp---creative titanium---highpower 650w plus---Thermaltake Element S---Thermaltake Jink(16db)*** Sony 260g 1ohm amfi---Sony 850Kdts
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.