Şimdi Ara

bu corollanın nesi beğenilip alınıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
2
Favori
12.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nisan ayı başında 1.33 corolla aldım ikinci elde 28-30 aralığında bişey alacağıma 38500 e iyi arabadır dedim ayrıca toyota yıllardır heveslendiğim alamadığım bir markaydı....

motor olarak aracı düşünmeyin motor peformansla işim olmaz gitmez yürümez v.s durumlarını geçin araba da istediğim ekonomiydi bunu buldum

ama bunun haricinde o yol bilgisayarı göstergeler camların açılıp kapanması kapılaın kitlenmemesi boyanın son derece dayanıksız oluşu v.s daha aklımagelmeyen birsürü gıcık durumla karşılaştım (bagajın anahatar veya kumandasız açılmaması)bunlar 2 aylık sürede gördüklerim...

ben aracın giriş seviyesini aldım ama 55-60 liralık olanlada bundan çok faklı deil geri vites kamerası-iki-3 sensörü v.s si ile onlarında benim araçtan ahım şahım bir farkı olduğunu düşünmüyorum

umarım uzun vadede haksız çıkarım ama bu corollanın nesine bukadar parayı veriyolar anlamış deilim plastiği düğmesi heryeri bir acayip adamlar 1994te kullandığı düğmeyi hala kullanıyor sankii..

şimdi kimse kızmasında sizin bu durumdaki görüşleriniz nelerdir araçla aramda hiçbir duygusallık oluşmadı ve ilişkimiz kötüye gidiyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pulpa -- 11 Haziran 2012; 22:05:01 >

• Yazdıklarınızdan Tek Bi Kelime Bile Okumadım Ama,Bence Efsane Kasa Corolla'nın Sayesinde.
  • Efsane kasa'nın ekmeğini hala yemekte son kasa corolla.Şahsi olarak benimde beğendim bir araç değil.
  • yemişim efsanesini
  • -Kolçağın altında bildiğin kova var.
    -Ses sistemi rezalet
    -Bizim reprezantın D4D Comfort Corollasının servis bakımından çıkarken basınçlı sudan boya attı.
    -Akla gelen her yer sert plastik hiçbir şekilde kalite algısı yok.
    -D4D ler yağ yakıyor.Arkadaşım 5000kmde bir yağ ekliyor.
    -Alaşım jant özürlü bir firma.

Değil 55 bin TL 45e verseler D4D Corolla almam.

Yaygınlığına gelince sebebi marka değeri 2. eli ve ödeme kolaylıkları.Bir arkadaşım sırf ödeme 6 ay sonra başlıyor faiz şu adar diye Auris aldı.
  • Sorunsuzluk imajının ekmeğini yiyor.
    İç mekan kalitesi yalıtım vs. benim çok önem verdiğim konular değil ama insanı az da olsa cezbediyor.Tasarım desen o da yok.C sınıfındaki bütün rakiplerinden geri kalmış durumda ama yine de aynı paralara satılıyor neredeyse.
  • Çünkü insanlar kendilerine değil çevrelerine alıyorlar arabayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Golf Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belli bir süre kullanma fırsatım oldu. Kumandadan bagaj acma elektrikli dikiz aynaları vs gibi bircok ozellik vardı. Makyajlı kasa tabi bunlar. Motoru son derece saglamdı. Boya konusunda haklısınız. Bizde de vernik atmıstı. Ama onun dısında pek bir sorun goremiyorum. Benim icin sert plastik yumusak plastik hic onemli degil. Gorsellik onemli idi. Navigasyon taktırınca muazzam bir goruntu olmustu. Acıkcası begendigim bir arac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abim cruze aldı hb lt plus biz corolla aldık 1.33 geçen bir ustamıza gittik adam cruze arabamı hocam sen çok iyi yapmıssın dedi nasıl bir piyasa nasıl bir tutulma anlamadım bana tak tüpü bin mis gibi dedi abimede senin araç ne olduğu belli deil melez dedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

-Kolçağın altında bildiğin kova var.
    -Ses sistemi rezalet
    -Bizim reprezantın D4D Comfort Corollasının servis bakımından çıkarken basınçlı sudan boya attı.

Yaygınlığına gelince sebebi marka değeri 2. eli ve ödeme kolaylıkları.Bir arkadaşım sırf ödeme 6 ay sonra başlıyor faiz şu adar diye Auris aldı.

Arkadaşınıza söyleyin acilen aracını servise götürsün ilk defa yağ yakan d4d motorlu araç duyuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

quote:

-Ses sistemi rezalet

Arkadaşınıza söyleyin acilen aracını servise götürsün ilk defa yağ yakan d4d motorlu araç duyuyorum

İlk defa mı duyuyorsun?

Zaten serviste ekliyorlar servis normal diyor bu eksiltmeye.

• quote:

-Ses sistemi rezalet

D4D yağ mı yakıyor muş ?
  • Alan kesim 'sağlam araba, taş gibi, Toyota değil mi yağ su koy bin......' gibi sebeplerden alıyor. Corolla için diyorum bunları.
  • İsteyerek aldığınız bir araçta hayal kırıklığı yaşamanız üzücü bir durum.

Fakat böyle bir genelleme yaparak "Bu aracın neyi beğeniliyor?" diye sormak bütün araç modelleri için geçerli.

İşin doğrusu Corolla'nın en başta tasarımını beğendiğimi söyleyemem.
  • bende hocamın 2009 model güncel kasa corollasını sürdüm bir süre.

hiç birseyini begenmedim. direksiyon tepkileri kötü, yüksek hızlarda C segmentine yaraşır güven vermiyor vs.
  • benim bildiğim toyota'yı alanlar 2 ana argüman öne sürüyor.

1. japon malı. dayanıklı araba.
    2. ikinci eli sağlam.

genelde gördüğüm sıfır toyotolara da ihtiyarlar biniyorlar. gençlerin pek tarzı değil. tipi kayık arabalar. işim olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 11 Haziran 2012; 23:04:58 >
  • bence boşan gitsin.
    ispanyollarla evlen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a3l4i

bence boşan gitsin.
    ispanyollarla evlen.

hay o siyah ağzını öpem
  • bu forumu takip edip corollanın nesini beğeniyorlar diye sorulur mu? tüm konularda aynı iki özellik vurgulanıyor,

1. ikinci el piyasası
    2.sorunsuzluk
    bunlar corollada var, sorunun cevabı da bunlar, aracınızıdan soğumuşsunuz umarım zarar etmezsiniz...

kötü yönleri var corollanın ama en azından ileride ne olacağanı biliyor. öyle amblem değiştirmiş çakma markalarla kıyaslamamak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

arkadaşlar nisan ayı başında 1.33 corolla aldım ikinci elde 28-30 aralığında bişey alacağıma 38500 e iyi arabadır dedim ayrıca toyota yıllardır heveslendiğim alamadığım bir markaydı....

motor olarak aracı düşünmeyin motor peformansla işim olmaz gitmez yürümez v.s durumlarını geçin araba da istediğim ekonomiydi bunu buldum

ama bunun haricinde o yol bilgisayarı göstergeler camların açılıp kapanması kapılaın kitlenmemesi boyanın son derece dayanıksız oluşu v.s daha aklımagelmeyen birsürü gıcık durumla karşılaştım (bagajın anahatar veya kumandasız açılmaması)bunlar 2 aylık sürede gördüklerim...

ben aracın giriş seviyesini aldım ama 55-60 liralık olanlada bundan çok faklı deil geri vites kamerası-iki-3 sensörü v.s si ile onlarında benim araçtan ahım şahım bir farkı olduğunu düşünmüyorum

umarım uzun vadede haksız çıkarım ama bu corollanın nesine bukadar parayı veriyolar anlamış deilim plastiği düğmesi heryeri bir acayip adamlar 1994te kullandığı düğmeyi hala kullanıyor sankii..

şimdi kimse kızmasında sizin bu durumdaki görüşleriniz nelerdir araçla aramda hiçbir duygusallık oluşmadı ve ilişkimiz kötüye gidiyor....

Hayal kırıklığı yaşamanız üzücü bir durum ama bunun tek nedeni sizsiniz.Öncelikle bir arabadan ne beklediğinizi belirleyip ana göre tercih etmeliydiniz.
    Almadan önce almayı düşündüğünüz arabayın iyice araştırmalı, bayide incelemeliydiniz, kullanıcılardan yorumları okumalıydınız.Bunları tam olarak yapsaydınız ne ile karşılaşacağınızı bilir ve üzülmezdiniz.Az değil 38000 TL vermişiniz.
    Ayrıca Toyota alanların öncelikli tercihi donanım değil az sorun çıkartmasıdır.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.