Bildirim
Bu çocuğun hayata bakışı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
açıklamada Kızına Araba Sürmeyi Öğreten Babanın Çilesi yazıyor -
Bende bunun kadar kötü değil ama benzer araba sürmeyi öğrendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: damage1000
açıklamada Kızına Araba Sürmeyi Öğreten Babanın Çilesi yazıyor
yeni gördüm
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Requizm
Bende bunun kadar kötü değil ama benzer araba sürmeyi öğrendim
Yani tamam ilk başta bende bilmiyordumda bu ne motivasyonsuzluk , ben zaten yapamamsızlık
-
Araba sürmek zor bişey değil ki zaten, yani babadan korkusunada öyle oluyor olabilir hocam ben mesela yokuşta kaldıramamıştım baya stop ettirmiştim artık babamın bana bakışı değişmişti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Araba sürmek zor bişey değil ki zaten, yani babadan korkusunada öyle oluyor olabilir hocam ben mesela yokuşta kaldıramamıştım baya stop ettirmiştim artık babamın bana bakışı değişmişti
Yokuşta kaldırmakta kolay degil , ya frene basılıyken debriyajı kavramaya getirecen ya da hızlı degil ama pratik bi şekilde debriyajdan çekicen.el freni olayını sevmedigim icin soylemedim
quote:
Orijinalden alıntı: Matrixx7
quote:
Yokuşta kaldırmakta kolay degil , ya frene basılıyken debriyajı kavramaya getirecen ya da hızlı degil ama pratik bi şekilde debriyajdan çekicen.el freni olayını sevmedigim icin soylemedim
Aynen insan alıştıktan sonra çok kolaymış diyor ama ilk zamanlar ölüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Matrixx7
quote:
Aynen insan alıştıktan sonra çok kolaymış diyor ama ilk zamanlar ölüm
evet bol pratik lazım
-
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X