Şimdi Ara

Bu Çevirileri Niçin Böyle Yaparlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OPM

altyazı ile flim izlenmez ya iyi ingilizcen olucak yada türkçe dil ile izleyceksin, altyazıyı okuycam diye bi çok detayı kaçırırsın flimde.ayrıca dublajda'da çok iyiyiz.

Yılın en saçma 100 yorumu diye konu olsa mutlaka yorumunuz içinde yer alır . Altyazıyıda okurum filmide seyrederim . Artık otomatike bağladım . Herşey kolay . Dublaj filmin 50%-nı öldürdüğü için izlemem . Ha size hava hoş izleyin . Ama lütfen saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önemli olan yapısal olarak çevirmek değil, en doğru anlamı vermektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dicaprio96

quote:

Orijinalden alıntı: OPM

altyazı ile flim izlenmez ya iyi ingilizcen olucak yada türkçe dil ile izleyceksin, altyazıyı okuycam diye bi çok detayı kaçırırsın flimde.ayrıca dublajda'da çok iyiyiz.

Yılın en saçma 100 yorumu diye konu olsa mutlaka yorumunuz içinde yer alır . Altyazıyıda okurum filmide seyrederim . Artık otomatike bağladım . Herşey kolay . Dublaj filmin 50%-nı öldürdüğü için izlemem . Ha size hava hoş izleyin . Ama lütfen saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın .

Ben orj dil izliyorum hocam.siz önce saygıyı bi ögrenin ondan sonra cevap yazın.görüşüme katılmayabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız.size hava hoş demeklede neyi kasdetdiniz onuda anlamadım.yorumumuda tam okumadığınız belli zaten ben imkanı olan altyazısız orj dille izlesin diye tavsiyede bulundum.yoksa dublajın flimi öldürdüğü konusunda bi itirazım yok.ama altyazıda bi o kadar öldürüyor.bu yorumun neresi saçma ? bence bu yoruma böyle gereksiz bi tepki vererek siz saçmaladınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 16 Şubat 2015; 7:41:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yanlış yapıyorlar, yapmasınlar
  • bu çeviri değilde anlam katmak oluyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.