Şimdi Ara

bu bütçe ile alınabilecekler!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde sony ps3 slim ve sony lcd var .bunlara bir avr -5.1 hop. set düşünmekteyim.

hem sinema hem müzik için ;
    2000 tl bütçe ile alınabilecek avr ve hop. set önerileriniz nelerdir arkadaşlar...

buradaki bir çok arkadaş hem güncel fiyatları hem de güncel modelleri iyi biliyordur.düşünceleri marka model olarak nelerdir ben ve benim gibi arkadaşlar için çok önemlidir.
    teşekkürler şimdiden zaman ayırıp cevaplayan arkadaşlara...

• yok öyle bir sistem.. iki gün sonra pişman olmamak işten bile değil.. max 2000 ise sony IW 1000 modeli 2300 tl. sony.com.tr'den inceleyebilirsiniz.
  • eski model bir avr ile onun açığı bazı özellikleri ps3 slim ile kapatılabildiğini okudum bi kaç başlıkta.true hd ses ler gibi.ama tam da emin değilim.
    eğer öyle ise eski model bir avr ile yine de bir hop set de mi kurulamaz?
    sony ,samsung,phillips in hazır setlerinden almak istemiyorum.1800-2000tl o kadar az mı geliyor bu sistemlere....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalimaki -- 22 Ağustos 2010; 11:05:42 >
  • linkteki sistemin sizi uzun zaman mutlu edeceğini umuyorum. fiyatıda oldukça uygun. 1320 tl havale ile. kalan para ile de sahibinden de falan araştırıp paranıza uygun bir amfi alabilirsiniz. tahminen 2000-2200 e bu işi kotarırsınız. kablolar da dahil.

http://www.srcelektronik.com/DYNAVOICE-CHALLENGER-M-65EX-hoparlor-seti,PR-1198.html
  • sevgili by@li;
    minumun fiyatlı hangi amfi ile sürülür ki bu hop set ?
  • mesela,http://www.srcelektronik.com/ONKYO-TX-SR508-AV-RECEIVER,PR-235.html bu amfi hem yeni nesil ses leri destekliyo hem1.4 versyon hdmı yani 3d destekli bir amfi bütçenizin bikaç yüz lira üzerine çıkabilirseniz bu ikili sistem uzun süre yetecektir kanısındayım
  • sayın cinali35 senin gibi harman kardon bir avr cihaz almak isterim .çünkü cihazların dış görünüşleri oldukça güzel.bu markadan önerebileceğiniz model ve hop. set var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım yanıt vermiştim ama buradada fikrimi paylaşmak istedim.

Dynavoice fiyatı ve performansı açısından konuşulmuşluğu olmuştu.Bildiğim sadece teknika deneme amaçlı kendisine almıştı.Daha sonra ne oldu bilmiyorum.Deftech varken kesmez onuOnun dışında markaya sanırım önyargıdan dolayı çok fazla rağbet görmedi.Hani olsa illa burada kullanıcılarına rastlardık.Ama bu yazdıklarımdan kötü/negatif bir sonuç çıkarmayın.Sadece markaya ait bunlar.Dinlemenizde fayda var.

Alternatif speaker olarak fiyatını göz önüne aldığınızda performans açısından başarılı olan Wharfedale leride listenize alın derim.Zaten bu fiyat scalasında çok alternatif yok.Alternatifler arasındada benim için birinci sırada,keza kullanıyorum.

Avr olarak yine bu fiyat scalasında onkyo 508 e ilave olarak Denon 1611,Pioneer 920 ve Yamaha 467,belki 567 olabilir 1.4 hdmi arabirim kullanımına imkan sunanlardan.

Benim sıralamam

1.Pioneer 920 : Başta pio bana hitap ediyor.Çok memnunum.Her yol koşulunda bana keyif veriyor.Genel olarak ise Iphone,Ipod touch ve Ipad için kullanıcıya çeşitli kumanda ve kontrol imkanları sunuyor.Bunları yapabilmeniz için size hazır şekilde geliyor.Stereo olarak bakıldığındada önemsenecek bir marka.

2. Yamaha:Düz asfaltta basagaz gitsin dursun.Bu yönü ile bana hitap etmesi onu 2.sırada tercih edebilmem için sebep.Yani kişisel bir anlamda.Genel olarak sinema performansı beğeniliyor.

3.Onkyo :Hernekadar içerisinde barındırdığı özellikler her modelinde rakiplerine karşın fazla olsada,ses tonu olarak bana ilk iki seçenek kadar hitap etmediğinden kendisi bu hafta 3. sırada yer alıyor

4.Denon 1611: Bir önceki serisini kullandığımdan diğerleri kadar performanslı değil.MArka değil model olarak söylüyorum.Bu yüzden Top 4 de son sırada yer alıyor.

Bunların çoğu kendi görüşüm ve tecrübelerimden oluşmakta.Bu yüzden sadece fikir vermesi adına yazılmış olup,kendi dinlemelerinizde farklı sonuçlar almanız olasıdır.

O yüzden kesinlikle Pio tercih edin.

Şaka şaka

• avr 255 ve üzeri çıkan modeller var güncel modeller var 260,360 gibi ama bütçenizi yukarı çekmeniz lazım yukarıda önerilen hop. takımı gayet başarılı jamo 606 da olabilir ama dediğim gibi belirttiğiniz bütçe yetersiz kalır
  • sayın rdeğerli değerli yorumların için çok teşekkür ederim ama su an için 1800 max 2000 tl bütçe var.onun için avr olarak biraz eski model olup onun çözemediği bazı ses codeclerini de ps3 slim ile halledip hop. setine aktararak film ve müzik eğlencesini halletmek istiyorum.bir de aldığım markanın sizler gibi kullanıcılar için beğenilen tutulan markalardan olmasını istiyorum.çünkü sonra sistemi yükseltmek istediğimde 2.el satışı rahat olsun.

aslında su an için yeni nesil ses codeclerini çözemeyen hdmi1.3 olan eski model bir avr alıp bunun eksiklerini elimde olan ps3 slim ile tamamlayabilir miyim?yani eski model ucuz avr ve ps3 slim ile sanki yeni nesil bir avr elde etmiş gibi olabilir miyim?asıl sorun şimdilik bu...

ps3 slim almamış olsam sizlerin de dedği gibi bütçe bir anda 3000 tl ye yaklaşak ve dediğiniz son çıkan hk,denon,onkyo ,yamaha avr ler ile wharfedale 10 serisini düşünecektim.

salon da pek yer olamdığından ahşap kasalı kuleler de pek tercih edemiyorum malesef..:( okumuştum forumlarda hiç bir 5.1 hop. set ler küçük boyutlu olanlar yani kule tipi ahşap kasalıların yerini tutamaz diye ama....
    teşekkürler.

• Ps3 Slim,hd sesleri yani yeni nesil sesleri hem kendisi çözüyor hem çözmeden avr ye aktarabiliyor.AVR çözemese bile ps3 bu işi görebilecek.O anlamda yeni sesleri çözen bir avr şart değil.
    Yanlız sıfır cihaz almak istiyorsanız yeni sesleri desteklemese dahi 700 tl civarlarında bulabilirsiniz gibi.Gibi diyorum çünkü onların güncel fiyatlarını bilmiyorum.Gerçi denon 1610 için 950 tl bir rakam telafuz edilmişti geçenlerde.Aşağı yukarı bu fiyatlarda olsalar,zaten 100- 200 tl gibi fark ile bahsi geçen hd sesleri çözen avr leri alabilirsiniz.Ama dediğim rakamların altında hd ses codec içermeyen avr bulursanız o zaman aradaki fark dikkate alınabilir cinsten olacaktır.Bunu düşünün.

Speaker olarak kule tipi tercih etme zorunluluğunuz yok.Bookshelflere yönelebilirsinizde.Bu bir fikir. 10.1 / 10.2 / 9.1 / 9.2 ler bu konuda başarılılar.10.1 stereo konusunda övgü almış bir speaker.Bütçenizede uygun seçeneklerden.

Ortalama olarak ; 1000-1100 civarı avr + yukarıdaki bookshelflerden 2 front,aynı serinin centerı ve arkalara dfs(fiyat performans gerçekten mükemmel surround bütçe bakımından)1000 tl civarı.Yani 2000-2200 e bu sistemi kurmanız mümkün.

Bunlar fikir olsun.Yine değerlendirin tüm seçenekleri.

• Bir konuyu açıklığıa kavuşturmak isterim.

Sadece bir markanın forum ortamlarında çok fazla bahsedilmemesi o markaya çok rağbet olmaması anlamına gelmez.Türkiyede bu ürünleri alanlar bütün markalar için bu , bilinmesi gerekir ki forum kullanıcılarından ibaret değil.Forum üyeleri sadece cüzi bir kısmını oluşturmaktadır .Bu bağlamda da Dynavoice ürünlerine rağbet tam tersine beklediğimizden çok fazla olmuştur ki ürünler stokarda tükenmiştir. DH dan da bir kaç kişi almıştır.Onun dışındakilerin hepsi forumun dışındaki insanlardır.Önyargı kesinlikle Tükiyeye yeni giren her marka için bir engeldir.Önyargılı davranmakta son derece yanlış bir davranış olduğunun herkesde bilincindedir sanırım.Öyle ürünler oluyor ki ön yargılı davranmayıp ürünü yakından incelediğinizde dinlediğinizde sizi mest edebiliyor.Belki bu yapılan inceleme sayesinde cebinizden min. miktarda paranın çıkıp , maks. memnuniyet noktasına da sizi getirebiliyor. Bu forumda da bizzat gelip dinleme imkanı olanlarda olmuştur.Fiyat / Performans açısından şu anda bir çok markadan Wharfedale de dahil buna çok daha yüksek bir üründür.Bunu biz söylemiyoruz dinlemeye gelenlerin %100 ü bunu bizzat belirtmiştir.Bunlar arasında da Sn .Teknika da dahildir ki kendiside ürünleri dinleyerek bir set aldı ve fiyat/performans hususunu üzerine basarak da söylemiştir.Dynavoice başlığında da aldığı setin detaylı resimlerini v.s. koymuştu.Aşağıdaki linkten de bakabilirsiniz.Diğer bir konuda kesinlikle imkanı olanlar alacağı ürünleri dinlemeli .Bunu genel olarak yazıyorum , forumlardaki kullanıcıların çoğu maalesef bilgisayar başına geçerek kulakdan dolma yalan yanlış bilgiler ile hayatında 1 kez bile dinlemediği ürünler hakkında yorumların yazılmasıdır.Bunu Sn.Teknika'da bir tartışma ortamında dile getirmişti ki %100 kendisine katıldığım bir husustur.

http://forum.donanimhaber.com/m_35982010/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hometheatre -- 23 Ağustos 2010; 9:55:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hometheatre

Bir konuyu açıklığıa kavuşturmak isterim.

Sadece bir markanın forum ortamlarında çok fazla bahsedilmemesi o markaya çok rağbet olmaması anlamına gelmez.Türkiyede bu ürünleri alanlar bütün markalar için bu , bilinmesi gerekir ki forum kullanıcılarından ibaret değil.Forum üyeleri sadece cüzi bir kısmını oluşturmaktadır .Bu bağlamda da Dynavoice ürünlerine rağbet tam tersine beklediğimizden çok fazla olmuştur ki ürünler stokarda tükenmiştir. DH dan da bir kaç kişi almıştır.Onun dışındakilerin hepsi forumun dışındaki insanlardır.Önyargı kesinlikle Tükiyeye yeni giren her marka için bir engeldir.Önyargılı davranmakta son derece yanlış bir davranış olduğunun herkesde bilincindedir sanırım.Öyle ürünler oluyor ki ön yargılı davranmayıp ürünü yakından incelediğinizde dinlediğinizde sizi mest edebiliyor.Belki bu yapılan inceleme sayesinde cebinizden min. miktarda paranın çıkıp , maks. memnuniyet noktasına da sizi getirebiliyor. Bu forumda da bizzat gelip dinleme imkanı olanlarda olmuştur.Fiyat / Performans açısından şu anda bir çok markadan Wharfedale de dahil buna çok daha yüksek bir üründür.Bunu biz söylemiyoruz dinlemeye gelenlerin %100 ü bunu bizzat belirtmiştir.Bunlar arasında da Sn .Teknika da dahildir ki kendiside ürünleri dinleyerek bir set aldı ve fiyat/performans hususunu üzerine basarak da söylemiştir.Dynavoice başlığında da aldığı setin detaylı resimlerini v.s. koymuştu.Aşağıdaki linkten de bakabilirsiniz.Diğer bir konuda kesinlikle imkanı olanlar alacağı ürünleri dinlemeli .Bunu genel olarak yazıyorum , forumlardaki kullanıcıların çoğu maalesef bilgisayar başına geçerek kulakdan dolma yalan yanlış bilgiler ile hayatında 1 kez bile dinlemediği ürünler hakkında yorumların yazılmasıdır.Bunu Sn.Teknika'da bir tartışma ortamında dile getirmişti ki %100 kendisine katıldığım bir husustur.

Aslında kapalı bir durum yoktu konu içerisinde.Bahsi geçen marka için söylediklerim sizinkinden farklı yönde değildi zaten.Keza geniş açılı kelimeler barındırdığından kurduğum cümlenin arkasına izahınıda yapmıştım zaten

Ben dynavoice leri dinlemedim ve hakkında yaptığım yorum için dinlemiş olmam gerekmiyor.Ses rengi o su bu su için yorum yapmış olsa idim o zaman dinlemiş olmam gerekiyordu haklısınız

Eğer direk ürünün teknik özelliklerinden,dinleti sonrası çıkardığınız sonuçları direk yazsaydınız ticari kaygıdan bağımsız yazıldığını düşünebiliridm.Ticarete kesinlikle karşı olmayan biriyim bu arada!

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

quote:

Orijinalden alıntı: hometheatre

Bir konuyu açıklığıa kavuşturmak isterim.

Aslında kapalı bir durum yoktu konu içerisinde.Bahsi geçen marka için söylediklerim sizinkinden farklı yönde değildi zaten.Keza geniş açılı kelimeler barındırdığından kurduğum cümlenin arkasına izahınıda yapmıştım zaten

Ben dynavoice leri dinlemedim ve hakkında yaptığım yorum için dinlemiş olmam gerekmiyor.Ses rengi o su bu su için yorum yapmış olsa idim o zaman dinlemiş olmam gerekiyordu haklısınız

Eğer direk ürünün teknik özelliklerinden,dinleti sonrası çıkardığınız sonuçları direk yazsaydınız ticari kaygıdan bağımsız yazıldığını düşünebiliridm.Ticarete kesinlikle karşı olmayan biriyim bu arada!

Sadece son söylediklerinize katılamayacağım :(

Ticari kaygıdan bağımsız yazdığımı çok rahat düşünebilirsiniz , çünkü yazdıklarım sonuna kadar doğrudur ve yazdıklarımın arkasındayımdır.Bunu forumda dinlemiş olan insanlarada sorabilirsiniz.Onun dışında yeri geldiği zaman , kendi sattığımız ürünleri bile önermemekteyim.Örnek olarak bu forumda bile Dynvoice başlığında Challenger ve Dynamite serileri ile ilgili düşüncelerimi dile getirmişimdir ki buda objektif olarak düşündüğümün bir kanıtıdır.Onu da geçtim daha Türkiye'ye gelmeden önce çok kişi sordu ve ben hepsine ürünleri dinlemediğim için herhangi bir öneride de bulunmadım.O nedenle müsterih olun ve sizide en kısa zamanda imkanınız olursa ve elimizde de olursa tabi Dynavoice leri dinlemeye beklerim .Özelliklede kullandığınız hoparlöre bakarak hiç olmassa bir Dynamite serisini bir dinleyin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hometheatre -- 23 Ağustos 2010; 14:11:59 >

• Niyetim var zaten oraya geçmeye.Hem askerliğimi yaptığım gemiyi ziyaret hem anthem ve dynavoice leri dinlemeye.E çay içip sohbet etmeyi unutmayalım
  • her zaman beklerim
  • neresi orası ?biz de gelelim.
  • gölcük izmit.

gitmek isteyen olursa ben gitmeyi düşünüyorum. şöyle 4 kiş falan olsak süper olur. masrafta azalır hem birşey almayacağım amaç sadece muhabbet ve sertaçı görmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by@li

gölcük izmit.

gitmek isteyen olursa ben gitmeyi düşünüyorum. şöyle 4 kiş falan olsak süper olur. masrafta azalır hem birşey almayacağım amaç sadece muhabbet ve sertaçı görmek.

Fena bir fikir değilAraba teypi çıkma kafa pioneer değilse binmem haa

Ben asker iken orada yoklardı kiYoksa çıktığım bir kaç çarşı vardı onuda orada geçirirdim

• Merak etme arabadaki tesisat çok sağlam. pioneer ne ki? hikaye.

arabada Alpine tesisat var teyp amfiler sw kolonlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.