Şimdi Ara

BU BÖLÜMLER GEREKSİZ Mİ? -TS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet bu bölümleri okuyunca ekmek çıkmaz mı? evet biraz uzun ama yeteri kadar bilgi almak istiyorum. kalıplaşmış bölümler dışında bunlardan seçim yapılamaz mı?

ARKEOLOJİ ve SANAT TARİHİ
    TS-1

BASIN ve YAYIN
    TS-1

COĞRAFYA
    TS-1

COĞRAFYA ÖĞRETMENLİĞİ
    TS-1

FİLM TASARIMI
    TS-1

GASTRONOMİ ve MUTFAK SANATLARI
    TS-1

GAZETECİLİK
    TS-1

GÖRSEL İLETİŞİM
    TS-1

GÖRSEL İLETİŞİM TASARIMI TS-1
    HALKBİLİM
    TS-1

HALKLA İLİŞKİLER
    TS-1

HALKLA İLİŞKİLER ve REKLAMCILIK (Fakülte)
    TS-1

HALKLA İLİŞKİLER ve TANITIM
    TS-1

İLETİŞİM
    TS-1

İLETİŞİM BİLİMLERİ
    TS-1

İLETİŞİM SANATLARI
    TS-1

İLETİŞİM TASARIMI
    TS-1

İLETİŞİM TASARIMI ve YÖNETİMİ TS-1
    İLETİŞİM ve TASARIM
    TS-1

MEDYA ve GÖRSEL SANATLAR
    TS-1

MEDYA ve İLETİŞİM
    TS-1

MEDYA ve İLETİŞİM SİSTEMLERİ
    TS-1

RADYO ve TELEVİZYON
    TS-1

RADYO, TELEVİZYON ve SİNEMA
    TS-1

REKLAM TASARIMI ve İLETİŞİMİ
    TS-1

REKLAMCILIK
    TS-1

REKLAMCILIK ve HALKLA İLİŞKİLER
    TS-1

SİNEMA ve TELEVİZYON
    TS-1

TELEVİZYON HABERCİLİĞİ ve PROGRAMCILIĞI
    TS-1

TÜRK HALKBİLİMİ
    TS-1

YENİ MEDYA
    TS-1

AZERBAYCAN TÜRKÇESİ ve EDEBİYATI
    TS-2

ÇAĞDAŞ TÜRK LEHÇELERİ ve EDEBİYATLARI
    TS-2

HİTİTOLOJİ
    TS-2

KÜRT DİLİ ve EDEBİYATI TS-2
    REKREASYON YÖNETİMİ
    TS-2

SANAT TARİHİ
    TS-2

SANAT YÖNETİMİ
    TS-2

SANAT ve TASARIM YÖNETİMİ
    TS-2

SÜMEROLOJİ
    TS-2

TARİH
    TS-2

TÜRK DİLİ ve EDEBİYATI
    TS-2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kürt dili ve edebiyatı nedir ya, ciddi ciddi böyle bir bölüm açılmış mı?
  • Kürt diye bir ırk dahi yokken uydurma bi edebiyatları nasıl olabiliyor merak konusu.

Dostum Sözeldeki bütün bölümlere gereksiz diyemi sormuşsun hangi birini açıklasın millet burda . Öncelikle konu başlığını adam akıllı açman gerekir hiçbir ulus için Tarih , Coğrafya, Edebiyat ,Dil Gereksizler listesine alınamaz bunlar varolduğu müddetçe uluslar varolurlar.
  • Halkla İlişkiler in neresi gereksiz

• Hocam gereksiz derken is bulmada sikinti yasatanlari ve genelde issiz kalininanlari kastettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: punisherufuk

Kürt diye bir ırk dahi yokken uydurma bi edebiyatları nasıl olabiliyor merak konusu.

Dostum Sözeldeki bütün bölümlere gereksiz diyemi sormuşsun hangi birini açıklasın millet burda . Öncelikle konu başlığını adam akıllı açman gerekir hiçbir ulus için Tarih , Coğrafya, Edebiyat ,Dil Gereksizler listesine alınamaz bunlar varolduğu müddetçe uluslar varolurlar.

ahahah sesli güldüm.

lan nasıl yoklar adamlar türkiye'de bile 10 milyonun üzerinde nüfusa sahipler.
    ben de türküm ama sizin gibi kof kafalı faşist türk milliyetçilerini gördükçe iyiden iyiye iğreniyorum.
    hep böyle yapa yapa mahvettiniz bu ülkeyi başta türk halkını sonra da türkiye'de yaşayan diğer halkları birbirine düşürdünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: retrojunk

quote:

Kürt diye bir ırk dahi yokken uydurma bi edebiyatları nasıl olabiliyor merak konusu.

ahahah sesli güldüm.

ben de türküm ama sizin gibi kof kafalı faşist türk milliyetçilerini gördükçe iyiden iyiye iğreniyorum.
    hep böyle yapa yapa mahvettiniz bu ülkeyi başta türk halkını sonra da türkiye'de yaşayan diğer halkları birbirine düşürdünüz.

Almanya'da Türk dili edebiyatı var mı ?
    Ya Hollanda'da veyahutta Fransa da ...?
    O zaman bu Kürt kimliği ve Kürtçülüğü savunma ruh halin neyin nesidir.
    Senin Türk olduğunu düşünmüyorum.Olsa olsa mankurt olur senden .

Dipnot: Faşizm farklı Türk milliyetçliği farklıdır. Her milliyetçi faşist değildir sevgili mankurt arkadaşım .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tulparr

quote:

Orijinalden alıntı: retrojunk

quote:

ahahah sesli güldüm.

Almanya'da Türk dili edebiyatı var mı ?
    Ya Hollanda'da veyahutta Fransa da ...?
    O zaman bu Kürt kimliği ve Kürtçülüğü savunma ruh halin neyin nesidir.
    Senin Türk olduğunu düşünmüyorum.Olsa olsa mankurt olur senden .

Dipnot: Faşizm farklı Türk milliyetçliği farklıdır. Her milliyetçi faşist değildir sevgili mankurt arkadaşım .

Hocam adam kürt diye bir ırk yoktur demiş. Bu mu milliyetçilik?

• Irk bambaska sey millet bambaska birsey ingiliz irki diyemeyiiz cunku tum avrupayla birlikte bir kokeni var. Ama turk irki diyebilirsin cunku pek cok milleti kolu dili var. Kapsayici yani. Misal araplar da yahudiler ile bir irka mensup o yuzden arap milleti deriz

• quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Irk bambaska sey millet bambaska birsey ingiliz irki diyemeyiiz cunku tum avrupayla birlikte bir kokeni var. Ama turk irki diyebilirsin cunku pek cok milleti kolu dili var. Kapsayici yani. Misal araplar da yahudiler ile bir irka mensup o yuzden arap milleti deriz

Türk kimliği anayasada da üst kimlik olarak kullanılır. Ama pratikte maalesef Kürtlere karşı çoğu zaman ırkçı olunmuştur ki bu yüzden anayasadaki üst kimlik olarak kullanılan Türk tanımı pratikte Kürtleri kapsamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EGoldstein -- 30 Temmuz 2014; 2:33:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.