Şimdi Ara

Bu bir veda mesajı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam ben podkayfom (al pacino) and mad hatter

Whatsapp dahil tüm sosyal medya hesaplarımı kapatıyorum, çünkü insanların hayatlarına maruz kaldığım her an kendi hayatımdan ödün verdiğimi farkettim. O yüzden buraya da girmemeyi planlıyorum ama hiç kimseyle iletişim halinde olmamak (dışarıdan görüştüğüm insanlarla da iletişimi kestim) bir süre sonra nasıl bir etki yaratır bilmiyorum. Daha önce böyle bir süreç yaşayan varsa yazabilir mi ¿

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A D M I R A L kullanıcısına yanıt
    Dh konusunda çok arada kalıyorum ya:) Zararı yok aslında ama konu dışında fazla mesai harcıyorum. Sanırım başka topiclere gitmem lazım

• kendini fazla önemsiyorsun. Varoluşunda özel bir şey yok.Evrenin çoğu sadece ölümden ibaret, başka bir şey değil. Bu evrende, gezegenimizin bir köşesinde yeni bir yaşamın doğuşu küçücük, önemsiz bir parıltıdan başka bir şey değil. Bir çoğunuz hayal ettiği şeylere asla ulaşamayacak. Ölüm normal bir şeydir. Peki neden yaşıyorsun?
  • podkayfom kullanıcısına yanıt
    Genelde gidersen unutuluyorsun. Hiçbir etki bırakmaz gidişin insanlarda. Eğer başkaları için her şeyi bırakıp gitmeyi düşünüyorsan değmez daha kötü olur ama buna ihtiyacım var insnanlar umrumda değil dersen düşünme yap

• İnan ki hayal ettiğim bir şey yok dostum. Sadece bir süre yalnız başıma yaşayarak kendi çapımda bir savaş vermek istiyorum. Ya da sosyal bağımlılıktan kurtulma da diyebilirim. Evet içinde bulunduğum durumda zaten hiç bir nedene bağlı hissetmiyorum ama yine de denemeye değer olabilir. En azından 7-8 ay.

• quote:

Orijinalden alıntı: podkayfom

İnan ki hayal ettiğim bir şey yok dostum. Sadece bir süre yalnız başıma yaşayarak kendi çapımda bir savaş vermek istiyorum. Ya da sosyal bağımlılıktan kurtulma da diyebilirim. Evet içinde bulunduğum durumda zaten hiç bir nedene bağlı hissetmiyorum ama yine de denemeye değer olabilir. En azından 7-8 ay.

senin tek bir ilacın var. onu da düşünüp kendin bul.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir sorun yok ki, ilacı olsun:) Bahsettiğin şeyi merak ettim açıkcası. Acaba ben kendimi yanlış anlattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: podkayfom

Bir sorun yok ki, ilacı olsun:) Bahsettiğin şeyi merak ettim açıkcası. Acaba ben kendimi yanlış anlattım.

bir sorun olmasına gerek de yok. iyice düşün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.