Şimdi Ara

bu bilgisayarı tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.n11.com/casper-ultrabook-cbl3317-i5-3nesil-8-gb-ram-500-gb-hdd-14-w8-P14618895 Beyler bu fiyatta bu bilgisayar mı yoksa başkası mı? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özellikler güzel fakat casper konusunda birşey diyemem bu fiyata bu özellikleri bulamazsın.

Tabi ekran boyutu 14 inç ben olsam 14 inçlik bir ekran için asla 1 kuruş vermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy205

Özellikler güzel fakat casper konusunda birşey diyemem bu fiyata bu özellikleri bulamazsın.

Tabi ekran boyutu 14 inç ben olsam 14 inçlik bir ekran için asla 1 kuruş vermem.

Neden? ekranın ne gibi dezavantajları olabilir?

• kicgine kullanıcısına yanıt
    Bence dedim kardeşim ben şahsen 15.6 dan aşagı almam çünkü internette dolaşırken oyun oynarken bir hava vermiyor ondan dolayı diyorum sadece eger sen tek internet için aldıysan iş için fln o ayrı tabi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy205

Bence dedim kardeşim ben şahsen 15.6 dan aşagı almam çünkü internette dolaşırken oyun oynarken bir hava vermiyor ondan dolayı diyorum sadece eger sen tek internet için aldıysan iş için fln o ayrı tabi ..

Anladım hocam. Cevap için teşekkür ederim.

• Özellikleri beğendim fiyat performans açısından casper diğer markalara göre daha iyi zaten
  • fiyatına göre iyi sebebide casperın fazla satmaması ekran boyutu baya küçük ayrıca ekran kartıda onboard yani oyun oynamıycam öyle arada internete takılcam diyorsan öneririm

hatta bundan fazlasını alma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyat iyi, özellikler iyi marka riski var sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.