![]() Sizce bununla birçok oyunu oynayabilir miyim? 2800 tlye alayım mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

![]() Sizce bununla birçok oyunu oynayabilir miyim? 2800 tlye alayım mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
12-13 senelik sistem alınmaz sadece kasa ve ekran kartı işe yarar diğer donanımları fazla kullanamazsın Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 14 Nisan 2021; 19:17:48 > |
| _____________________________ |
|
Ben 3000 tlnin üstüne çıkmayacak bir bilgisayar arıyorum. Bundan daha iyi bir öneriniz varsa alabilirim. İşlemcisinin eski olduğunu biliyorum ama 2700 2800 tlye zaten anca bu oluyo. Önerinizi bekliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mesajımdaki linkten bütçene göre alabilirsin Önceki mesajımda teknobiyotik linki var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Ben o paraya Ryzen 5 1500x-Galax 750 Ti 2 Gb-8 Gb Ram-1 Tb Hdd-Asus Prime B350 Mk Anakart Dark N10 Kasa Fsp 600w psu +80 Full kasa satıyorum. İstersen i5 6500 gtx 750 ti li full kasamda var düşünürsen detay yazarım. |
|
işlemci kötü onu değişirsen mecburen anakart değişir o zaman idare eder bir pc olabilir |
|