Şimdi Ara

Bu Bilgisayar Sizce Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili forumdonanım sakinleri.Maksimum 1500 liraya mönitör dahil bilgisayar almak istiyorum.Bu zamana kadar 1 gb ram 128 mblik ekran kartlı bilgisayarımla idare ettim.Şimdi yeni bir bilgisayar almaya karar verdim.Artık bende assasin creed ve call of duty mw2 gibi oyunları oynamak istiyorum.Ama beni alınca bir 2 sene rahat götürsün.Hepsiburada.comda şöyle bir bilgisayar gördüm.Anladığım kadarıyla ekran kartı iyi değil ama pekde anlamıyorum açıkçası.Şu bilgisayara bizim gibi memur çocukları için oyun canavarı diyorlar.Sizce nasıl bir bilgisayar neleri kaldırır ne kadar idare eder?

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bd56722&categoryId=34&SKU=BD56722-MVAR

• Toplamaya bulaşmadan hazır almak istiyorsanız piyasadaki cogu hazır pc ye gore guzel bir bilgisayar fakat ekran kartı cok performanslı birşey değil.

Düşük bütçe orta segment kart olarak sadece vatandan %25 indirim oldugu zaman HD 5670 alırsınız 130tl ye onu takarsınız daha performanslı olur.

Su nForce chipsetli anakartlarada bi ısınamadım senelerdir.
  • Sakın öyle bir hataya düşmeyin, çok uyduruk bir ekran kartı var doğru düzgün oyun oynayamazsınız.

İşlemci: AMD PHENOM II 955 QUAD CORE 3200MHZ AM3 938P
    Anakart: FOXCONN A7DA-S AMD790GX DDR3 S+V+GL PCIX
    Bellek: KINGSTON 4GB DDR3 1600 MHZ CL9 HYPERX
    Ekran Kartı: SAPPHIRE ATI HD6850(256BIT)1GB DDR5 AVIVO
    Sabit Disk: SEAGATE 500GB 7200 ST500DM002 NCQ SATA3 16MB
    Kasa: DARK ORION USB3.0/E-SATA ATX SIYAH KASA 600W
    Lcd Monitör: BENQ 21,5 G2220HDA LCD 5 MS SIYAH GENIS EKRAN
    1519.75 TL - www.netsiparis.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 17 Ocak 2012; 12:18:25 >
  • Bu forumda hazır bilgisayar önermezler, 1500 liraya sistem toplanabilir ve satın alacağından daha dengeli olur. Karar verirsen sistem tavsiyeleri bölümüne yeni konu açarsan çeşitli öneriler alırsın
  • Tabiki siz daha iyi bilirsiniz.Peki 1500 liraya tüm sistem dahil değilmi ilaveten şudur budur önbellektir şu parçadır alınmayacak .Birde bilgisayarın montajını orada yapıp gönderiyorlar değil mi?Son olarak oyunları nasıl call of duty mw2 felan kasmadan kaldırır mı? .Duruma göre sistem toplamak için yeni başlık alacağım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • Sitede "montajı yapılsın" seçeneği var, yardımcı olurlar.
    MW2 gibi oyunları en yüksek detayda sorunsuz oynarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Sistem sizce nasıl?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.