Şimdi Ara

Bu bilgisayar sistemi birbirine uyumlumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu aşağıda verdiğim ssdeki sistemi almayı düşünüyorum ordaki kasa hariç o kasayı beğenmedim o iptal başka kasa bakacağım birde kendi kullandığım kasanın PSU su 450W aşağıda verdiğim sisteme 450W psu yetermi yoksa yenisini almak gerekirmi gerekirse kaç W almam gerek bide bu verdiğim sistem iyimi iyiyse birbirine uyumlumu o ram 4 gb bir tane daha alsam olurmu yani sisteme uyumlu olurmu birde bunun dışında daha iyi oyun sistemi önerilerinizi alabilirmiyim
     Bu bilgisayar sistemi birbirine uyumlumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isofix46 -- 6 Şubat 2015; 23:51:30 >

• Tüm parcalar uyumlu.450w psu yetmez.500~550 wat alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G43 için ısınıyor diyen olmuştu ama ben de sistem topluyorum o yüzden G43 almayacağım.Açtığım konudaki yorumları bir incelemeni tavsiye ederim.http://forum.donanimhaber.com/m_102204664/f_//tm.htm#102248823
  • Teşekkürler birde kasa olarak psu ile aynı watt'damı olması gerekiyor ? bide o 4 gb ram yeterlimi bir tane daha alsam sistem kaldırırmı yani 4x2 = 8GB olarak ? bir sorum daha var o G43 ısınıyorsa ben bu sisteme G46 alsam yine uyarmı sisteme ama vatanda O.C gibi birşey yazıyor o nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isofix46 -- 7 Şubat 2015; 11:16:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc sistemi alınırmı?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.