arkadaşlar sizce bu sistem nasıl ekran kartı ve ses kartı on boardmuş.eğer yine de pahalı olmadan tavsiyeleriniz olursa hayır demem:) onun haricinde bu sisteme ne dersiniz... sağolun....
Olmamış tabi ki. bütçen ne kadar bu iş için?
Bu sistem hazır sistemmi?
Bütceni yazarsan daha iyi bir sistem toplanabilir
adsl2 mouse klavye ve benzeriyle beraber 1.5 milyar .sistem hazır deil kendi seçimlerim. sizce nasıl yapmalıyım?
bu pc mi 1.5 milyar bence yanılıyorsun olmamış kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: alitor
adsl2 mouse klavye ve benzeriyle beraber 1.5 milyar .sistem hazır deil kendi seçimlerim. sizce nasıl yapmalıyım?
Dostum senin bu yazdığın parçalar piyasanın en pahalı modelleri olsa gerek cünkü bu sistem 1.5 milyar gerçekten etmez.
ne yönden olmamış daha açıklayıcı bilgi verebilirmisin?
yok fiyatları toplayınca etmior zaten ama bütçemi sorduğunuz için ekleme yapacaüğınızı düşündüm.yanlarında fiyatları yazıor zaten parçaların ha onlar da pahalıysa almam gereken fiyatları sölermisiniz? hepsini kullanmak zorunda deilim ama bütçem 1.5 milyar
çok kısa zamanım var aslında ama nie kimse cevap yazmıor bana :)
bu sistemde ramlari 2x512, monitörü samsung 794mb yaparsan iyi olur.
Kardeş dolar oldu 1,67 bence bekel acelen varsada bekle hem piyasda değişim olacak bence bekle bende almayı düşünüyorum ama bekliyorum hem dolar hem piyasa acele işe şeytan karışır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme