Şimdi Ara

Bu bilgisayar nasıl olurda bu oyunda kasar? (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper Nirvana c700 bilgisayarım var fakat hiç memnun değilim alalı 6 ay oldu Transformice adlı oyunu oynuyorum flash tabanlı browser oyun fakat şöyle bir durum var ben bunu hemen iza edeyim kısa özet geçerek şimdi oyun Steam de mevcut ben Steam Transformice 'yi indirdiğim de nvidia optimus GPU yu görüyor ve kasmadan oynayabiliyorum fakat Transformice.com'dan indirdiğim de transformice.exe'yi inanılmaz kasıyor ve yüksek performans seçiyorum öyle yapıyorum böyle yapıyorum nvidia denetim masasını kurcalıyorum hiç bir şekilde transformice.exe ye gpu yu okutamıyorum devreye girmiyor diğer oyunlarımda hiç bi şekilde sorun yok herşeyi nvidia ekran kartım ile oynuyorum fakat transformice adlı oyunda böyle oluyor steam transformiceden girince devreye giriyor ama normal exe sinden oyunun girine nvidia ekran kartım devreye girmiyor ne yapabilirim arkadaşlar bunu halledecek birileri varmı? gerekirse teamviewer veririm herşeyi yaparım bana transformice.exe lazım

Ekran kartlarım ;

İntel Hd Graphics 520

Nvidia GeForce 940m

• Arkadaşlar bilen birileri yokum be sesini duyursun yardım istiyorum benim için çok önemli 😔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flash tabanlı browser oyun demişsin. diger browserlardan da dene bi.
  • Hayır kardeşim onlarla alakası yok benim sorunum çok farklı olmuyor bir türlü okutamıyorum hiç bir şekilde de okutamayacağım çok zorlandığım bir durum
  • Biosdan İntel kartını devredışı bırakıcaksın
  • YakusukluPanda kullanıcısına yanıt
    Nasıl olur bilmiyorum inceledim bios'u öyle bir seçenek yok o özellik bu bilgisayarda yok sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    6 ay önce açıldı
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.