Şimdi Ara

Bu bilgisayar iyimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu nereye açacağımı bilemediğimden buraya açtım. Yanlış olduysa özür dilerim. Bir bilgisayar sipariş ettim bana oyun-program ve genel performansı hakkında acil bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/toshiba-satellite-l50-a-1ff-i7-4700mq-8-gb-1-tb-128208646

Özellikler:

L50-A-1FF-TOSHIBA SATELLITE L50 i7-4700MQ 8GB 1TB 15.6''
    Aile : Satellite
    İşlemci Cinsi : Intel Core i7-4700MQ İşlemci (2.40 / 3.40 Turbo Ghz, 6 MB L3 cache)
    Ön Bellek : 6MB
    Bellek : 8 GB DDR3
    Maksimum Bellek ( MB) : 16384 MB (16GB)
    Bellek Slot Sayısı : 2
    Sabit Disk : 1 TB SATA
    Ekran Boyutu : 15.6''
    Ekran Tipi : TFT
    Ekran Çözünürlüğü : 1366 X 768
    Optik Sürücü : DVD Supermulti Çift Katman
    Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GT 740M - 2 GB grafik kartı (Optimus Teknolojisi) 4.095 MB'a kadar kullanılabilir grafik belleği
    Ses Kartı : VAR
    Faks Modem : YOK
    Network Kartı : Gigabit Ethernet LAN 10/100/1000
    I/O Port : Çoklu Medya Kart Yuvası, 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, VGA, HDMI
    Klavye : Q Türkçe
    Mouse : TOUCH PAD
    Pil Tipi - Ömrü : Li-ion - 4.0 saate kadar
    Ağırlık (kg) : 2,40 kg.
    Wireless : 802.11b/g/n
    Bluetooth : VAR
    İşletim Sistemi : Windows 8.1 64 bit
    Web Adresi :www.toshibatr.com
    Garanti ( Yıl, Açıklama) : 2 yıl garanti
    Kamera : VAR
    Renk : Gümüş
    Uzun (Internet) Açıklama : TOSHIBA SATELLITE L50 i7-4700MQ 8GB 1TB 15.6'' VGA 2GB W8.1 64 bit
    Intel İşlemci Modeli : i7-4700MQ
    Dokunmatik Ekran (Touchscreen) : Yok
    Intel Form Factor : Notebook

• Günlük kullanımda ideal bir bilgisayar fakat oyunlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

Günlük kullanımda ideal bir bilgisayar fakat oyunlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Şöyle birşey söyleyeceğim oynayacağım oyunlar Pes , Crysis3 , Dota2 , Minecraft(Fullmod) gibi En Ağırı Crysis olması lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerbilginoglu

quote:

Günlük kullanımda ideal bir bilgisayar fakat oyunlar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Şöyle birşey söyleyeceğim oynayacağım oyunlar Pes , Crysis3 , Dota2 , Minecraft(Fullmod) gibi En Ağırı Crysis olması lazım ?

Hocam bahsettiğiniz pc laptop laptop pc yi oyun amacı ile kullanamazsınız crysis 3 ü düşük ayarlarda oynayabilirsiniz pes i oynatır bahsettiğiniz oyunlardan en ağırı crysis 3 evet.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omerbilginoglu

quote:

Hocam bahsettiğiniz pc laptop laptop pc yi oyun amacı ile kullanamazsınız crysis 3 ü düşük ayarlarda oynayabilirsiniz pes i oynatır bahsettiğiniz oyunlardan en ağırı crysis 3 evet.

Farkındayım laptop olduğunun . Ayrıca oyun amaçlı neden kullanamıyayım onu anlayamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.