Şimdi Ara

Bu Bilgisayar ile bu fps normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri resimdeki gibi.
    Bu bilgisayar ile 30-40 fps alıyorum. Bu konuda yapmam gereken şeyler nelerdir ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
     Bu Bilgisayar ile bu fps normal mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: stalker-190e

Haci islemcin i7 diye guvenme ekran kartin biraz dusuk. 60 fps alacak sekilde ayarla devam et

olayı aslında eksik anlattığımı farkettim. +100 fps alıyordum. normal yüksek ayarlarda. gölge /anti-l /vertical kapalı iken. son dönemde düştü. düşük ayarlarda bile artık fps sıkıntısı yaşıyorum.
  • Onceden yuksek fps aliyorsan suan dusuk ise sorun son gelen yamadadir, bir sonraki yamayi bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son yama ile değil belirli bir süreden beri diyelim. bir de şöyle bir şüphem var bazen oyunu bilgisayar onboard ekran kartı ile çalıştırıyor. çıktığımda sağ alt köşe intel graphics bilmem ne şeysi çıkıyor :) ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama. sağ alt köşede onboard ekran kartının simgesi görünüyor.
  • Dikey senkronizasyonu kapatmayı deneyebilir misin?

Kullandığın çözünürlük kısmında 40 Hz olduğunu gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narkozy

son yama ile değil belirli bir süreden beri diyelim. bir de şöyle bir şüphem var bazen oyunu bilgisayar onboard ekran kartı ile çalıştırıyor. çıktığımda sağ alt köşe intel graphics bilmem ne şeysi çıkıyor :) ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama. sağ alt köşede onboard ekran kartının simgesi görünüyor.

Asus i7 gt 555m ekran kartim var eskiden normal ayarlarda 150-200 fps alirken yeni harita gelmeden bir kac yama once 4.17 sanirim en dusuk ayarlarda tflerde 10fps alir oldum, sonraki yamada birazda olsa duzdi ama yeni harita ve 4.20 yamasiyla tflerde kare kare takilma en yuksek 25fps gorur oldum. Umarim en kisa surede cozum bulurlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En nefret ettiğim şeydir. Sendede büyük ihtimal nvidia kart devreye gitmiyor. En kesin çözümü biostan kapat onboard ı kafan rahat olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu durum normal mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • La ben 2 gb ram 256mb ekran kartı ile 35 fps aliyorum sen googleye dota 2 fps yaz orda cikan youtube videosuna gir orda 3 4 tane ekran karti ayari yapiyor onlari yap 150 200 fps alirsin

• Benim laptopta aynı neredeyse.İşlemci 2.5ghz.

Yeni mapten sonra fps minyonlar varken 130-150 arası.Normal en yüksek 175'e kadar çıktığını görüyorum.Ayarlarda low değil yani medium diyebilirim.
  • o kapalı zaten. @CrashBone

o durumda laptopun çok ısınması gibi sorunlar yaşamaz mıyım ? @Lord Melkor

tamam ablandan daha iyi bir ekran kartına sahip olduğumda senden yardım isterim. @shephard16
  • Bu konu hakkinda teknik olarak cok bir fikrim yok ama tecrubelerime dayanarak bir iki sey soyleyebilirim. Aldigin fps normal gibi belki bir kac ayar ile daha yukseltebilirsin. Eski laptop ile oynadigimda razer game booster adli bir program ile oyuna giriyordum ve iyle efsane bir etkisi olmasa da yinede biraz etki yapiyordu. Bir dene derim dostum.

• laptoptan oynuyorsan fanı tıkanmıştır %99 ihtimalle ısındığı için kasar

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferruccio Lamborghini

Benim laptopta aynı neredeyse.İşlemci 2.5ghz.

Yeni mapten sonra fps minyonlar varken 130-150 arası.Normal en yüksek 175'e kadar çıktığını görüyorum.Ayarlarda low değil yani medium diyebilirim.

peki hocam merak ettiğim şey şu. Niye çok daha güzel görüntü kalitesiyle oynamak yerine kötü ayarlarda oynuyorsunuz?
  • 630 ile normal ama daha yüksekleri görebilirsin.
  • her şey full sabit 60 alır o sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krayir

quote:

Orijinalden alıntı: Ferruccio Lamborghini

Benim laptopta aynı neredeyse.İşlemci 2.5ghz.

peki hocam merak ettiğim şey şu. Niye çok daha güzel görüntü kalitesiyle oynamak yerine kötü ayarlarda oynuyorsunuz?

Laptopta belli olmuyor pek.Bazen girdiğimde kartı görüyor fps dediğim gibi yüksek oluyor ama bazen kartı görmüyor 60'a sabitleniyor fps falan.Kartı görmeyince full ayarlarda teamfight sırasında sıkıntı oluyor o yüzden medium iyi.İşi garantiye almak lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.