Şimdi Ara

Bu bilgisayar idare edebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim komşum yazın başında bir kasa almıştı özel yapım 750 liraya yani aceleye geldiği için ucuz oldu sanırım satıcı olan bir an önce elinden çıkarmak istiyordu laptop almak için , Lise3 e geçtiği için arkadaşım kasayı satıp net book alacak ve kasayı ben 550 liraya alacağım . Sistem Şöyle ;

4 gb ram 512 mb 256 bit ekran kartı çift çekirdek 64 bit core 2 işlemci Programlama gibi işlerle uğraşıyorum ve bazen oyunlar oynuyorum sizce bu bilgisayar iyi midir ?

Orijinalden alıntı: Trespuanie

Merhaba arkadaşlar benim komşum yazın başında bir kasa almıştı özel yapım 750 liraya yani aceleye geldiği için ucuz oldu sanırım satıcı olan bir an önce elinden çıkarmak istiyordu laptop almak için , Lise3 e geçtiği için arkadaşım kasayı satıp net book alacak ve kasayı ben 550 liraya alacağım . Sistem Şöyle ;

4 gb ram 512 mb 256 bit ekran kartı çift çekirdek 64 bit core 2 işlemci Programlama gibi işlerle uğraşıyorum ve bazen oyunlar oynuyorum sizce bu bilgisayar iyi midir ?

beklenti nedir? limit ne kadar ve pc'nin tam özellikleri nedir? işlemci anakart modeli vs şeyler.bir de forumun 2. el bölümünü inceeyin daha iyi bir bilgisayar çıkabilir. Böyle işler aceleye gelmez.
    2 ay önce açıldı
    Bu Sistem Ne Kadar Eder
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.