Şimdi Ara

Bu bilgisayar hakkında yorum istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/casper-cn-vhy4702a-cn-vhy4702a-notebook-core-i7-220ghz-8gb-1tb-2gb-156-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68580#allImages

Uzun araştırmalarım sonunda bana en uygun olanı bu olarak gordum siz ne dersiniz ?

Bilgisayarı secme sebebım 4. nesil olması önbellek 6 mb olması ve tahminimce ekran kartının guncel oyunları oynatabilecek kapasitede olması.

Casper ilk defa kullanıcam bundan once hep ASUS kullandım.Isınma sıkıntısı varmı bu CASPERlerde.Cıkan butun oyunları neredeyse oynarım ve bu bilgisayarı uzun vadede kullanmak istiyorum ekran kartı işimi görür mü ? GHz biraz düşük sıkıntı olur mu ?

Teşekkürler.

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vky3632e-notebook-core-i7--23-ghz-16gb-750gb-2gb--156-w8-tasinabilir-bilgisayr/productdetails.aspx?I_ID=62624
    Bunada bi bakıp karşılaştırırsanız iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackint -- 22 Ekim 2013; 5:15:13 >

• Oyun ağırlıklı modellerde biraz problem olduğu söyleniyor ama sadece oyunlarda karşılaşırsın ısınmayla. Bu arada 740m barındıran modeli alternatif olabilir. Ek olarak; samsung np550p5c S05TR, lenovo y500, msi ge60 (i5-gtx660m) gibi modellere de bakabilirsin. İndirimlerle 2000-100 tl gibi seviyelerden alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Oyun ağırlıklı modellerde biraz problem olduğu söyleniyor ama sadece oyunlarda karşılaşırsın ısınmayla. Bu arada 740m barındıran modeli alternatif olabilir. Ek olarak; samsung np550p5c S05TR, lenovo y500, msi ge60 (i5-gtx660m) gibi modellere de bakabilirsin. İndirimlerle 2000-100 tl gibi seviyelerden alınabilir.

Hocam biraz marka takıntılıyı.Uzun zamandan beri ASUS bakıyorum.Ama çoğu modelinde 720M kullandıgı için vazgeçtim artık zorda olsa.Asus Hp Casper den baska bir bilgisayar kullanacağımı sanmıyorum.Oyunda sıkıntı sadece ısınmamı olur ?
  • Isınma bilgisayarların genelinde olan bir durum zaten. Ağırlık olarak oyunlarda ısınır genelde. Bunun dışında, günlük kullanımda, ısınmayla pek karşılaşmazsınız. Bu arada asus k56cb (i7u-gt740m) serisine de bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 22 Ekim 2013; 11:44:50 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n550jv-cn239h-n550jv-notebook-core-i7-240ghz-12-gb-1tb-156-4gb-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68573

al bunu kampanya bitmeden. casperlardan çok daha iyi.

740m le oyun oynanmaz iyi. casperlar hem daha cok ısınıyorlar asus iyidir.
  • bu ekran kartı işini görür 4. nesil işlemci olması da iyi dediğin gibi diğer söylediğin 3. nesil yenisini tercih etmek daha mantıklı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Oyun ağırlıklı modellerde biraz problem olduğu söyleniyor ama sadece oyunlarda karşılaşırsın ısınmayla. Bu arada 740m barındıran modeli alternatif olabilir. Ek olarak; samsung np550p5c S05TR, lenovo y500, msi ge60 (i5-gtx660m) gibi modellere de bakabilirsin. İndirimlerle 2000-100 tl gibi seviyelerden alınabilir.

Np550p5c-s05tr 3000 tl yi gördü vatan ve teknosada. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşşekküler hocam incelicem.
  • fakirboy_45 kullanıcısına yanıt
    Ben de oyle dusunmustum.Teşşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.