Şimdi Ara

Bu bilgisayar adam olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben geçen yıl eylülde hp pavilion g6 pc aldım i7 işlemcili 8gb ram 2 gb ekran kartı gibi özellikleri yüksekti.amaç oyun oynamak ama oyunu açıyorum 15 dakka oynuyorum ısınıp kasmaya başlıyor. servise yolluyum dedim kutusu yok olmaz dediler. bende tanıdığım bilgisayarcıya verdim temizledi için bi güzel. format attı w8 yükledi. ama içinde artık vidamı eksik kaldı nolduysa tır tır ses geliyo pcden aynı ısınma yine var ne oyun oynayabiliyorum ne bişey. 1.932 lira verdim bu pcye gecen yıl ben bu pcyi şimdi ne yapayım delireceğim artık. fanı mı değiştirteyim napayım çok pahalıya mal olur mu bu pcyi adam etmek

• Adam olacak diye birşey yok laptop ile oyun oynanmaz onun için özel markalar var alienware,msi gibi o laptopun altına klima bile koysan böyle devam edecek

Ayrıca garanti belgesi ve faturası varsa teknik servisi almak zorunda laptopu sizi başlarından savmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e bi sürü bilgisayar gördüm ben tanıdıklarımda hiç böyle sorunları yok üstelik işlemcileri benimkinden düşük olmasına rağmen, lenovodur samsungdur sonydir
  • Tamamda dostum sen o laptopa cs falan kursan oynasan birşey olmaz ama oynadığın oyunlar iyi sistem istiyor demekki ve lenovo hpden 1000 kat iyi yapı malzemesi olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paraya kıyıp sağlam bir soğutucu almaktan başka bir çareniz yok. Garantiye gönderseniz laptop'un daha beter olma ihtimali var.
    (bkz:Casper)
  • Eğer bir serviste şansınız iyi gitmiyorsa başka bir servise vermeyi deneyin, sonuçta tek Hp servisi yok TR'de. Ama içini açtığınızı anlarlarsa garantiden çıkarırlar.
  • kardeş bendede aynı sorun vardı laptopun altını aç içindeki tozunu temizle bak bu detaylı anlatım yaptım düzeldihttp://forum.donanimhaber.com/m_28166607/tm.htm
    bence sen ginede içini aç bak toz varmı yoksa sogutucuyla dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFire34 -- 14 Aralık 2013; 8:45:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    bu pc ne kadar eder ?
    5 ay önce açıldı
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.