Şimdi Ara

BU BAŞLIKTA DH ÜYELERİNİ TANIMLIYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsi 1.90 boyundadır, body yapıyordur, ÖSS'de ilk 1000'e girmiştir, elektro gitar çalıyordur.

Siz devam edin.

• Çoğu profiline doğum tarihini yazmaya utanır. (veya tümden gizler)
  • Evinde Z5500 vardır.
  • Karizmatiktir,kızlar hep peşinden koşar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

Evinde Z5500 vardır.

hepsi gs2 kullanıyor
  • Hepsi kendini beğenmiştir.Küçük dağları, tepeleri, ovaları, platoları, horstları, grabenleri vs vs onlar yaratmıştır. Xbox oynarlar bu tiplerin kurduğu cümlelerin içinde bulunan kelimelerin %70 i ingilizcedir. Bu durumla kendilerini kutsanmış gibi düşünürler.
    ŞUNU DA DEMEDEN GEÇEMEM!
    Her lafa verecek cevapları vardır fakat, önce lafa bakarlar laf mı diye bir de söyleyene bakarlar adam mı diye.
    ye Hepsinin içinde bir krocan yatar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgana' -- 21 Ağustos 2011; 15:25:04 >

• Sakin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi zengindir,hepsnini sitstemi benchmark rekoru kırar,hepsi yakışıklıdır,hepsi 5000$ alıyordur,kızların hepsi yanlarında secdeye yatıyordur,boy/kilo kralıdır,hepsinde İphone 4 vardır.
  • Karşısına çıkan hiçbir kızın sevgilisi yoktur ben görmedim daha.Konu açılır kıza teklif edilir ya kız kabul etmez yada sevgili olurlar hiçbirinin sevgilisi yok yani biriside çıkıp benim sevgilim var dememiştir bu durum benim için tamtersidir kimi gözüme kestirsem sevgilisi var galiba dh'li olmak kanımda yok.
  • Hepsi siyaset uzmanı ve tarihçidir
  • egosunu tatmin etmeye çalışanda çoktur. ben şuyum ben buyum tarzında inceden anlattıklarını sanıp bariz belli olurlar
  • teknik direktördür
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafax_001

Hepsi siyaset uzmanı ve tarihçidir

kurmay subaylarıda unutmamak lazım askerlikle ve terörle ilgili konularda
  • Hepsi asosyaldir
  • para onlar için tuvalet kağıdıdır
    her tipim nasıl konusunda balgam atsam falso alır diyecek kadar yakışıklıdır.
  • çoğunun kendine güveni yoktur
    ve tipim nasıl ssli diye konu açar
    ve sevgilileri hiç olmamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafax_001

Hepsi siyaset uzmanı ve tarihçidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.