Şimdi Ara

Bu bardağı hatırlayanlar var mı ? 90 lar :) Ss'li (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
345
Cevap
14
Favori
30.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
97 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elektra en sevdiğimdi Bu bardağı hatırlayanlar var mı ? 90 lar :) Ss'li 

Bu bardağı hatırlayanlar var mı ? 90 lar :) Ss'li

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birde araba camina yapistirilan pompasina basinca pantolonunu indiren bir oyuncak vardi resmini bulamadim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu bardağı hatırlayanlar var mı ? 90 lar :) Ss'li

1.66 boyuyla götürmediği hatun kalmadı. Ama adam çok güzel şarkılara imza attı. Hakkıdır.

Sevişen Dalgalar, Affedemem, Özledim Aşkını şarkıları efsaneydi. İlk iki albümün her şarkısını ezbere bilirdim.

Özledim Aşkını şarkısındaki, 'yeter ki sen bana dön beni sev' sözleri, şarkıyı arka arkaya kaç kere dinlettirirdi. Şarkı zaten baştan sona dramdı. Bir başka dünyadayım korkuyorum sebepsiz, yaşanmamış hayaller, bak rüyalardayım boş sevdalardayım ben çıkmaz yollardayım... Seks ikinci aşk ilk plandaydı. Kızı da erkeği de o felsefedeydi.

Bir gece kolları/ aç bana yolları/ bak yine hasretin kır duvarları/ özledim aşkını/taşırma sabrımı/ boş yere söyleme/geç yalanları/yeter ki sen bana dön/beni sev.

Bana göre en güzel şarkısıdır. Bilen de pek yoktur. Denizde bir incidir adeta. Serdar bu şarkısına klip çekmedi.

1998 yılıyla beraber Türk Popu düşüşe geçti. Maalesef Serdar da o ilk iki albümdeki kaliteyi hiçbir zaman yakalayamadı. Mail atıp çakra şarkısındaki anlatım bozukluklarını kendisine fun club üzerinden ifade ettim. Oralı olmadı. Sonra dibin dibini gördü altcoinler gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 1 Kasım 2020; 23:27:17 >

• Hepsi çok güzel gözlerim doldu. 1 tane oynamadığım dediğim şey yok hepsi ile nasıl zaman geçirmişiz. Buda benden olsun. Kolonyaları açmak için ısırırdım ağzım leş gibi olurdu 😀

• Arkadaş arıyorum arkadaş denilen telsiz vardı bi de. Mikrofonun yanında bi çengel vardı, ona basıp konuşuyodun. Frekansı bulabilirsen tabi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bardak vardi bende resimdekilerin hemen hepsi Turkiye nin hayallerini kurabildigi ve sahip olunca sevincten oldukleri yegane nesnelerdi zengin bir akrabamiz polo delikli nane verince eriyip bitcek diye uzulerek yerdik simdiki gencler iphone 12 alamayip ps5 e ulasamayinca delirip kendini infaz edip ailesine saldirir oldu :) 6 ay dogubanka begendigim walkmani vitrinden izlemeye gittim otobusle param tam oldugunda satilmisti sinirden hic almadim duygulara bak ne gunlermis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CMteria -- 1 Kasım 2020; 22:34:46 >

• o yillarda bayilirdim simdi bakinca amma kolpaymis

• CMteria C kullanıcısına yanıt

Bir sonraki şarkıyı bulan Sony walkmanler tercih sebebiydi. Eminönü, sirkeci, Kadıköy, bahariye, sahildeki cafeler, sonra heybeli, vapurda yosun kokusu. Biraz lodos olunca illa kusan olurdu.

Birinde vapur tepe taklak olacak sandım. Dibe doğru gider ordan yukarı çıkarım diye plan yaptıracak kadar tırsmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-681F960DF -- 1 Kasım 2020; 22:44:58 >
  • yaşlandığımızın göstergesi

• quote:

Orijinalden alıntı: mwwo3.3

Yaşım 6-7 falan şu hügonun arkasındaki karıyı düşlerdim aşırı seksi bulurdum hala güzelliğinden birşey kaybetmemiş

• Evde var ve hâlâ özenle saklıyorum.

• Bu bardaktan bizim evde hala var hocam. 4 tane kaldı yanlış hatırlamıyorsam

• Cnyylmz kullanıcısına yanıt
    Kames ler o zamanın en kaliteli plastik topuydu

Yeni nesil bilir mi bilemedim :)

• Cnyylmz kullanıcısına yanıt
    Bu tornet sekilmiş biz o tekeri bulamaz dışarıda bulduğumuz mermerin altını sabunlar öyle kayardık 😀

• hatırlanması gereken bardak asıl buydu;

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.