Damağa yapışan cips. Dille çevir babam çevir. |
Bu bardağı hatırlayanlar var mı ? 90 lar :) Ss'li (13. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Şimdi aklıma geldi o pimi çekmesi bayağı zordu :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ah be hocam bu bardak milli bardağımızdı :) inanmayacaksın halen daha annemlerde var. Onlara gittiğim zaman resmini çeker atarım buradan.
Bu arada yaşım 41 :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDream -- 3 Kasım 2020; 21:14:43 > -
-
Dokunsanız ağlıycam yeter... ulan çok yaşlandım duygularımı bile kontrol edemiyorummm. Yeterrrr
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Susam sokağındaki o yavşak kurabiye canavarı yüzünden hala su,çay içerken serçe parmağımı kaldırırım
Biz çat pat derdik
Çalışan tabancam hiç olmamıştı beee
-
-
Bazen öyle sert olurdu ki . Ağzıma attığım zaman kurabiye gibi dagilirdi. Daha sonra yine formunu bulurdu ama :)
quote:
Orijinalden alıntı: La voiture noireBiz çat pat derdik
Çatapat :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 3 Kasım 2020; 23:30:15 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: CnyylmzHah işte beklediğimiz buydu. 70ler 80lerın başı. Bilyalı araba yapar binerdik. Mahalle Pazarı olduğu günlerde yaşlı teyzelerinin amcaların torbalarını taşır harçlık çıkarırdık.
-
Hocam bunun kaseti yoktu galiba. Ben de çok özenmiştim kasetli atarilere...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X