| 
 | 
| _____________________________  Nasıl Geldiysek Bir Gün Öyle Gidecegiz Galatasaraylı Dogduk Galatasaraylı Ölecegiz!... | 

1 Mobil
1 Mobil

| 
 | 
| _____________________________  Nasıl Geldiysek Bir Gün Öyle Gidecegiz Galatasaraylı Dogduk Galatasaraylı Ölecegiz!... | 
| 
 | 
| _____________________________ ..::ѕαкℓαηмα gєçмιşтєη, çıкış уσк вυ ¢єнєηηєм∂єη::.. | 
| 
 | 
| _____________________________  | 
| 
 | 
| _____________________________ | 
| 
 | 
| _____________________________ 
                            Bir dinin doğal olması için akla, fenne,ilme ve mantığa uygun olması lazım.Bizim dinimiz bunlara tamamen uygundur .MUSTAFA KEMAL ATATÜRK  EVCİL HAYVANLARLA İLGİLİ AKLINIZA TAKILAN TÜM SORULARI SORABİLİRSİNİZ | 
| 
 | 
| _____________________________ Opel Astra G   Renault Clio 1.6 RXT | 
| 
 | 
| 
 | 
                            Bana verilen cezanın forum kurallarında yeri yoktur, bana verilen ceza forumun ne kadar şahsi, hukuksuz ve temelsiz yönetildiğinin bir kanıtıdır.
                         | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 | 
                            Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
                         | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 | 
| 
 | 
                            -Şu âlemde dost istersen Allâh yeter, delil istersen Kur'an yeter, şeref istersen İslâm yeter, bunlar yetmezse Cehennem yeter..   -Küllî sevdâ dururken, cüz'î sevdâyı neyleyim. Aç gözlülüğümü bağışla Râbb'im, ben bu Sevdâya Tâlibim!.. | 
| 
 | 
| 
 | 
                            -Şu âlemde dost istersen Allâh yeter, delil istersen Kur'an yeter, şeref istersen İslâm yeter, bunlar yetmezse Cehennem yeter..   -Küllî sevdâ dururken, cüz'î sevdâyı neyleyim. Aç gözlülüğümü bağışla Râbb'im, ben bu Sevdâya Tâlibim!.. | 
| 
 | 
| _____________________________ Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız. | 
| 
 |