ayt matematik güzel gıdıyo 345 10'lu sette ortalama 32 civarı geldı zorlarda 26-27lere düştüğü kolaylarda 36ları gördügüm oldu 3d ilk 3 denemede 30-32 arası apotemi ilk 2 denemede de o civarlar yaptım (3. deneme 27 net geldı ama konumuz bu değil ama bu benzen+nh2 evladı ayt fen netleri bi türlü artmıyor net arttırması matematiğe göre daha kolay olmasına rağmen 345 ve 3d ayt fen denemeleri çözüyom 25-30 arası oynuyor sürekli bildigim yerlerden gelirse 30 üstü ama kumar işte çalışmadığım bi konu yok hepsine çalıştım ama belli başlı yerlerden kaçıyor bazı denemelerde asit baz dengesinde batırıyom bazılarında bitkide bazılarında tork dengede falan denemeden denemeye değişiyor yanlış yaptıgım konular bir de öncüllü sorularda iki şık arasında kalıp sürekli yanlış olanı işaretleme gibi bir huyum var NASIL DÜZELECEK BU AYT FEN NETLERİ DH AHALİSİ |
BU AYT FEN NETLERİ NE OLACAK BÖYLE

-
-
seneye düzeltecez be gülüm
-
yok hocam 200k gelse bile yazıp gidicem
-
ben sandim
-
merhaba capnisun hanım isterseniz "biz" olabiliriz
-
saidşlacösşdvcöaşldfkmö merhaba doldurirfoiçek hanım ben, ben olarak kalmaya devam edeyim
-
-
-
-
anasini satiyim oyle nefret ediyorum ki su kimyadan sinavda 8 net gelse opcem basima koycam
-
hocam dert ettigin şeye bak ya geçen seneki sınavda konuları yarım yamalak bilmeme ragmen 10 net yaptım ösym kolay soruyor sizin çözdükleriniz sıkıntılı olabilir
-
hocam valla apotemi deneme aldim 5-6 dogru anca geliyo kaldirdim kenara bende konulari tekrar edip gircem bakalim kac gelir
-
345 ayt fen öneririm hocam
-
hocam elimde zaten 3d var ayt fen biraz da brans denemeler var onlari cozup girerim tesekkurler yine de
-
gecen yıl sıralaman kacti
-
3d de güzel hocam ama kimyası ösym seviyesinin üzerinde kimya düşük gelirse moral bozmayın
-
soylemem dalga gecersin
-
hayir ya
-
senin kac
-
ben 12. sinifim
Benzer içerikler
- veteriner kliniği ne kadar kazanır
- baykar staj ücreti
- aile evinde üniversite okumak
- koç anadolu bursiyerleri mülakat soruları
- ayt edebiyat nasıl çalışılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X