Şimdi Ara

Bu ay elektrik faturası fazla gelen var mı? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
7
Favori
9.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi birşeyler yazacam ama sonra faşist damgası koyacaksınız kürtlerden alamadıkları daha doğrusu almadıkları paraları millete yüklüyorlar 50-60 gelen fatura 80 geldi 10 lira kayıp enerji adı altında TÜRK halkından alınan paradır hırsızlığın daniskasıdır devletin acizliğidir bu kadar milletin hakkı yeniyor elektriği çalan kaçak kullanan hırsız kürtlere ve paramızı bizden çalan devlete hakkımı helal etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: Vaio

quote:

Orijinalden alıntı: ARYEKE

600 tl doğalgaz

150 tl elektirik

100 tl su

toplam : 850 tl

2 yaşında çocuğun aylık yaklaşık masrafı: 300 tl

toplam : 1150 tl

Daha yeme içme,taksitler,krediler,sağlık,genel harcamalar yok.

Evde tek kişi çalışıyorsa her ay 500 ile 1000 tl içeridesin.

İnsanın insanca yaşayabilmesi için en gerekli şeylerin başında gelen ısınma, elektirik, suyun bu kadar pahalı olduğu bir yerde dürüstçe çalışıp yaşamak isteyen insan ne yapacak ?

Doğalgaz 600 mü nerede ve kaç metrekare evde yaşadığınızı merak ettim doğrusu

doğalgazı hadi anlarım 7/24 sahuna sıcaklığında oturmuştur da su nasıl 100 TL? havuz var herhalde evin içinde

Evimizde havuz yok merak etme arkadaşım. Temizlik için su kullanmak gerekiyor üstünü başını haftada bir değişirsen, hafta da bir de banyonu yaparsan su az gelir. Normal insanlar nasıl yaşıyorsa o şekilde yaşıyoruz suyu israf Amaçlı kullanıyor değiliz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ayki faturalar 2 aylik geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: quak

Kesme-bağlama nedir 21 TL koymuşlar bundan. Elektrik kesilmedi, anormal bir durum yaşanmadı. Nasıl düzelttireceğim?

itiraz edeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoo1903

Protesto denilince aklınıza "kürtler gibi yakıp yıkmak" mı geliyor? Hiç mi haksızlığa uğramadınız ve hiç mi hakkınızı gerçekten insani şartlarda aramadınız?

bu ülkede Protesto yapılmıyor. bunu çokça gördük
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: quak

Kesme-bağlama nedir 21 TL koymuşlar bundan. Elektrik kesilmedi, anormal bir durum yaşanmadı. Nasıl düzelttireceğim?

itiraz edeceksin

Kime :-) nereye :-)

• 2 senedir fazla geliyor alıştık haliye
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

quote:

SU BİZE BİLE 60 TL GELİYOR ADAM KAFASINA GÖRE YAZIYOR BİZ EVDE YOKKEN SUYU BİRDE SU HARCAMIYORUZ SADECE İCMEK İÇİN 60 TL GELİYOR DÜŞÜN AMA SURİYELERE BELEŞ ADAMLAR KÖYÜN EN LÜKS YERİNDE KALIYOR

Din kardeşlerimiz savaştan kaçmışlar, sokakta mı kalsınlar ?

Onları da koruyup kollamak lazım değil mi ?

Siz aç kalabilirsiniz ve banka kredimi nasıl ödeyeceğim diye dertlenebilirsiniz sorun değil..

Din kardeşlerimiz yeter ki aç , açıkta kalmasın, siz SGK priminizi ödemediğiniz diye hastaneye gidemezken onlar beleş bu ülkenin hastanelerinden faydalansın.

Suriye'li din kardeşlerimiz 500 tl ye çalışsın ama bu ülkenin dünyanın en ağır vergisini veren evlatları bu yüzden iş bulamasın ve açlığa mahkum olsun.

eee.. işte her lafı emir gibi algılayan halka müstahaktır !

Yine söylüyorum kendi adıma..

Bu halkın alt tabakası için 1 gr. gözyaşı dökmem, neyi hakettilerse onu buluyorlar..

DİN KARDEŞİ DEDİĞİN ADAMLAR EV SAHİBİNİ ÖLDÜRÜR , KARI-KIZA LAF ATAR BUSA DİN KARDEŞLİĞİ BEN BU İŞTE YOKUM . GEREKİRSE SOKAKTA KALSINLAR 2-3 SENE SONRA TÜRKİYEDE NÜFÜSLARI 10 KATINA CIKAR SONRA BURASI BENİM VATANIM DER GÖRÜRSÜN BURDA BANA FAKİR EDEBEYİTATI YAPMA . EĞER TÜRKLER BÖYLE BİR ŞEY OLSAYDI HEPİMİZİN KAFASINA SIKARLARDI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwolf0 -- 22 Ocak 2015; 21:55:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

diyarbakır belediye başkanı gültan kışanakı takdir ettim
    borcunu ödemedi diye kaçak kullananların elektriğini kesen idarenin binasına hendek kazmış, su saatlerini sökmüş
    vatandaşı koruyan yönetim böyle olur

Pardon ama nesini takdir ediyorsun? Faturasını ödeyen insanların alnında enayi mi yazıyor da aldığı hizmetin karşılığında parasını veriyor? Aymazlığına bakar mısın ya, bir de tutmuş bölücü köpeğin cami duvarına işemesini takdir etmiş. Bir de vatandaş demiş, hepsi vatan haini onların

@ugurlabirgun1907 bana değil herhalde, önce hizmet aldığı yere sonra da tüketici haklarına.
  • quote:

quote:

borcunu ödemedi diye kaçak kullananların elektriğini kesen idarenin binasına hendek kazmış, su saatlerini sökmüş

Pardon ama nesini takdir ediyorsun? Faturasını ödeyen insanların alnında enayi mi yazıyor da aldığı hizmetin karşılığında parasını veriyor? Aymazlığına bakar mısın ya, bir de tutmuş bölücü köpeğin cami duvarına işemesini takdir etmiş. Bir de vatandaş demiş, hepsi vatan haini onların

@ugurlabirgun1907 bana değil herhalde, önce hizmet aldığı yere sonra da tüketici haklarına.

Ne degisir :-)

• 2 aydır 80 lira fix gelen fatura 140 lira geliyor.Şaka gibi resmen sinirden saati kırıcaktım az kalsın.İtiraz ediyorum sonuç kocaman bir 0.Mecbur ödüyoruz.Doğalgaz 170-200 arası gelirdi.Bu ay 450 lira geldi, bravo koca 1 ay faturalara çalışalım en iyisi.
  • 10 ay boyunca toplasam 700 tl gelmistir. Son 2 aylik 600 tl geldi :( elektrik saatinide degistirmisler,onuda eklemisler herhalde. benden onay falan istemediler. Acil sehir disina cikmam gerekti. Nasipse onumuzdeki hafta ici ugrasicam biraz, sebebi neymis aciklamalarini istiycem

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurlabirgun1907

quote:

quote:

Eğer hukuka başvurmakla bir şey değişmiyorsa, gideceksin orman kanunu uygulayacaksın, ama bak bakalım o zaman sana hukuk işliyor mu? Eğer işliyorsa, zaten baştan da hukuk yolunu tutman lazım. ":-)" yaparak olmuyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ugurlabirgun1907

quote:

quote:

Eğer hukuka başvurmakla bir şey değişmiyorsa, gideceksin orman kanunu uygulayacaksın, ama bak bakalım o zaman sana hukuk işliyor mu? Eğer işliyorsa, zaten baştan da hukuk yolunu tutman lazım. ":-)" yaparak olmuyor

Bol sans :-)

• Kaçak kürt elektriği daha da arttı son yıllarda. Üzerine bir de kaçak suriyeli elektriği ekle.

O yüzdendir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

quote:

Orijinalden alıntı: Vaio

quote:

600 tl doğalgaz

150 tl elektirik

100 tl su

toplam : 850 tl

2 yaşında çocuğun aylık yaklaşık masrafı: 300 tl

toplam : 1150 tl

Daha yeme içme,taksitler,krediler,sağlık,genel harcamalar yok.

Evde tek kişi çalışıyorsa her ay 500 ile 1000 tl içeridesin.

İnsanın insanca yaşayabilmesi için en gerekli şeylerin başında gelen ısınma, elektirik, suyun bu kadar pahalı olduğu bir yerde dürüstçe çalışıp yaşamak isteyen insan ne yapacak ?

Doğalgaz 600 mü nerede ve kaç metrekare evde yaşadığınızı merak ettim doğrusu

doğalgazı hadi anlarım 7/24 sahuna sıcaklığında oturmuştur da su nasıl 100 TL? havuz var herhalde evin içinde

Evimizde havuz yok merak etme arkadaşım. Temizlik için su kullanmak gerekiyor üstünü başını haftada bir değişirsen, hafta da bir de banyonu yaparsan su az gelir. Normal insanlar nasıl yaşıyorsa o şekilde yaşıyoruz suyu israf Amaçlı kullanıyor değiliz.

yazın her gün yıkanıyoruz, her gün üstümüzü değişiyoruz ama 100 TL gelmedi. 100 TL gelmesi için israf yapmanız lazım yada başka bir şey. Sizin 100 TL lik su kullandığınızı sanmıyorum imkansız.

• Fazladan aldıkları her kuruş çıkacak diğer tarafta.
  • Baslıgı fazla gelen degilde fazla gecirilen olarak degistirseniz daha iyi olur.

• faturalar fazla
  • benim küçük eve 4 aydır 20TL'yi geçmeyen fatura bu ay 48TL gelmiş. fatura da ortada yok sayaç kontrolü falanda yapamadım. ne halt karıştırıyor yine bu kan emiciler? hakkımıza geçiliyor rızkımız yeniyorsa emeği geçen herkesin allah çoluğundan çocuğundan çıkarsın.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.