Şimdi Ara

bu armor neye yarar:DD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar armor giyen adam aynı glawie chardan 3100 yiyo :OO

garment giyen adam 2200 yiyo (bi kaç kez denenmiş ve hep garmentin ustunlugu gorulmustur)

ve hep garmentin ustunlugu gorulmustur yani hep garmentin ustun olması tesadüf olamaz garment somdur falan bunları çürütür çünkü hep garment üstün

http://www.youtube.com/watch?v=OyqaPekPsW8
    armorlu glawienin silahı daha iyi buna rağmen garment yeniyo

armor str chara yaramadıgı gibi int chara karsı madara oluyosun

int chara giydiriyosun oda beter oluyo:DD

gözünüzü sewiyim bu armor ne işe yarar

armorun ortalama defencesi çok çok düsük tutulmuş
    garmente %20 mana tasarrufu %20 hız eklenmiş fiziksel defence çok düsük tutulmadıgı gibi domuz gibi mag defence eklenmiş ki bu el yakmasına sıfır çektirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Lectra -- 31 Ekim 2006; 19:49:49 >

• armor giyenlere sormak lazım
  • ne kadar beyinsizce ortalamalar dagıtılmıs hadi armorun ortalaması garment kadar yuksek tutulmasında bu kadarda fark olmazki anam.... protectorda hikaye ..........

protectoru ele
    armoru ele

oyunda tek zırh garment artık kusucam 8 degress yeşilimsi kıyafeti görmekten lwl atlamaya şevkim kırıldı hayatta en nefret ettigim şey herkezle aynı olmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Lectra -- 31 Ekim 2006; 20:19:22 >
  • mag. saldırılarda garmentin daha avantajlı olduğunu herkes bilir..

ama blade ve glavie saldırılarına karşı armor garmentden daha işe yarar..
  • black maske dediğin gibi olmuyo

atıyorum

armorun
    psh def:3
    mag def:1

garmentin
    psh def:2.5
    mag def:4

böyle bi orantısızlık war

armor psh defenceyi çok az daha sawunurken str charın el yakmasını çatır çatır yiyo

garment ise psh defenceyi yeterince karsıladıgı gibi el yakmasını neredeyse etkisiz hale getiriyo

sonuç:armor glawie glawieden 4000 yedi yorum yok
  • adam skilleri aptalca çar çur etti diye garment daha iyi diyemezsin....

armor phy attack için defans sağlar
    garment magic attack için defans sağlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolvérine -- 31 Ekim 2006; 20:25:01 >
  • 50 char pvp yapıcak

50sindede garment yenicek

bence bukadar raslantı olamaz :DDD

STR ARMORUN GLAWİEDEN 4000 İNT SWORDDAN 9000 YEDİGİNİ GORDUM İNT SWORDDAN YEDİGİ RAKKAM BİLE NORMAL BİARMORUN YİYECEGİ RAKKAM DİİL AYRIYETTEN STRDENDE YİYO ARMORU EN İYİSİ NPCYE SATALIM SİNİRİM BOZULDU BUKADAR İŞE YARAMAZ Bİ ZIRH OLMAZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D20 nedir? Ne işe yarar?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xian da hybrid str 61 lvl bi çarım var.
    oyuna başladım başlayalı armor set kullanıyorum.
    ve şimdiye kadar hangi full str glavieci veya blade-kalkan ile pvp yaptıysam hiç birinde karşı tarafa oyun vermedim.
    hatta silah değiştirme lvl ları hariç kendimden 2 lvl yüksek adamları rahatlıkla baydım.tabi bu baydıklarımda armor giyen yoktu.
    zira armor giyen biri ile hiç pvp rastlamadı ama rastlasaydı kendi çarımdan yola çıkarak çok rahat kaybedeceğimi söyleyebilirim.
    lakin şu var nukerlere veya mag ile vuran yaratıklara karşı armor hikaye.bundan dolayı 60 ve üstünde yanımda garment seti de taşımaya başladım.
    oyunda armor bi işe yaramıyor diyenler yanılıyorlar hemde az buz değil baya bi yanılıyor.ıspatını pvp de kanıtlayabilirim.
    hatta yakında armor set içerisinde garment glavieciye karşı farklı galibiyetlerimi video olarak izletebilirim.

şu bir gerçektir armor aşırı derece phy defansı içerir.hele bi de buna statlardan gelen fazla str ler eklenince o kişinin full str cilere karşı galibiyeti kaçınılmazdır.
    videoyu izledim.gördüğüm kadarıyla garment giyen kişinin kullandığı silah çok iyi bir crit e sahip.ve garment setde armora kıyasla parry ratio daha fazla olduğu bilindiğine göre ikisi birleşince vurulan damageler karşı tarafa göre çok yüksek.bunun nedeni de garment setteki parry ratio + silahın criti ve en önemlisi de mastery lvl toplamının karşı tarafa göre daha iyi olmasıdır (bu sonuncusu bilinemediği için sadece tahmin yürütülüyor)

şu da yok sayılamayacak bir özelliktir ki skillerin dağıtılışı ve gap olmaması da bir çar için çok önemlidir.
    belkide karşı tarafın aşırı bi gap oranı vardır.bunu kim bilebilir ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan1461 -- 31 Ekim 2006; 21:23:41 >

• hafızlar yeter çok inat ediyosanız protector giyin dellencem ya ama moblarda garment giyenin canı çok yanar sölemedi demeyin pvp de ztn garment üstün diyoruz bizde
  • düzgün savaş olsa belkide kaybederdi(bence kazanırdı ama) adam skillleri sürekli kullandı ben 9 lvlım şuan önüme 15 lvl biri geçsin o kadar skill im olsun en kötü silahım yenerim
  • Simdi ben armor giyiyorum. Nolcak.
  • walla daha önce hiç zahmet edipte oranlarına bakmadım ama herkezin bildiği gibi garmet mag atack a karşı, armor phy. atack a karşı, pro da mag atack ağılıklı ortada bişey. ve bunlar mounster lar için kesinlikle geçerli ama pvp larde çok değişe biliyo bunun nedenide tabletlerdi sanırım dikkat etmişinizdir phy ve mag defansın yanındaki oranların nekadar etkili oluğuna bunlar +2 basılmış gibi bi değer kazandırıyor itemlere.Ama kesinlikle birbirinin aynı olan itemlere sahib iki str charın pvpsinde armor giyen kazanır eğer kazanamıyorsa o charın skillerinde bi sorun wardır.
  • saol abi bundan sonra madara olmicaz inş. intçilere ölüm garmentli osman gelio ::D
  • benim lwl 29 bladeyim ölümüne sp yapıyom protectorum war 34 lwl armor glawieyi yeniyorumki adamın silahı 5 degress armorun psh defencesine anormal demişsiniz asıl garmentin mag defencesi anormal
    dediğim gibi gözlemlerimden armor gerçekten bana güven teşkil etmedi glawieden critalsiz 4000 yemek ne demek böyle bi zırha nasıl güven duyabilirim glawie 3 sallıyo armoru yiyo nuker tek sallıyo armoru yiyo
    bide dedigim gibi armorla garmentin arasında 1 psh def farkı warsa 3 mag def farkı war fizikseli 1 kapıyon karşındaki str charın el yakmasından gidiyosun orantılar çok saçma ayarlanmış garmentin ortalama defencesi armorun 2 katı gibi biri çıksın 10 tane kaynakla armoru kanıtlasın bi olumlu video izliyim ama armorun hiç bi yerde olumlu yanını göremiyom pvp izlerken armor giyenlerin taraftarı oldum :D dedigim gibi garmentten bıktım armor için bahane arıyom ama hiç bi olumlu şey bulamadım

alıntı
    walla daha önce hiç zahmet edipte oranlarına bakmadım ama herkezin bildiği gibi garmet mag atack a karşı, armor phy. atack a karşı,

ya bizde biliyozda garmentin psh def 20 mag def 60 armorun psh def 25 mag def 30 garment fiziksel olarak biraz daha az sawunsa dahi str charın el yakmasını tamamen bloke ediyo çünkü mag defencesi armora orantılı diil anormal çok uçuk rakkamlar

armor giyen charı strde intde madara ediyo xianda oynıyanlar buranın pvp sini çok iyi bilir nukerler bayrağı aldı garment bladeye 8000 koyuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Lectra -- 31 Ekim 2006; 21:49:17 >

• ben armor giyiyorum kendi lvimde deki full intide kesiyorum 2 lv üstüm full str glavie die kesiyorum ama bi ark var lv miz aynı o blade hep berabere kalıoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackMASKe

mag. saldırılarda garmentin daha avantajlı olduğunu herkes bilir..

ama blade ve glavie saldırılarına karşı armor garmentden daha işe yarar..

Tabı Senın Int olman lazım

Mesela ıntcıler Strcılerle Pvp yaparken aldıkları phy attack oldugu ıcın phy attacka phy defensla karsı verılır mutlaka lazım Ama Solede olur msela adam full str ama elınde spear yanı mag attack tabı bu spear da kendı ozellıgıne uymadııgı ıcn adamın Intcıye vurduugu dege r dusecek O zaman ıntcı garment gıyerse daha akıllı Olur.Armorlar Strcılere pvp de yaramasada Kesınlıkle Exp kasarken Intcı yaratıklara karsı mutlaka armor gıymesı lazım derım her ne kadar hp yuksek olursa olsun Mesela Nachallar(Intcı) Strcılere ne kadar cok vuruo Level 70 de str cılere armor farz Intcılerede Garment Level 57 de penonlardada ayNı
    Intcılerde Aynı Sekilde genellıkle Oyunun basından sonuna kdar armorla takılır Sadece nadıren garment Level 30 da levle 56 60 arasında level 70 de fln
    Hybırdlara burda laf yok onlar bence her zaman Protector gıymelerı lazım ama yerıne gorede degısebılır

• bende kendı fıkrımı soleyım egerkı yapılan bır buıld full str uzerıne ıse ve karsısındakıde aynı sekılde bır buılde sahıpse ve pvp yapılacaksa bence armor set gıyılmelıdır fakat karsısındakı eger full ınt bır char ıse garment gıymelıdır full ınt bır charda karsısındakı full str ıse garment gıymelı hatta ustune bıde spear oldumu eyvah eyvah cok manyak damage vurursun yaws ama full str ye karsı defansım bırazdaha guclu olsun derse armor gıymelıdır bu arada arkadaslar kesınlıkle parry raıto yu sakın untumyaın manyak ıse yarıyor haberınız olsun
  • _The_

Ohoo ona bakılırsa atackın ratıng de ne kadar onemlı bır ıntcı ıcın str cıye karsı atackın ratıng ne kadar yuksek olursa vurabılecegın deger o kdar yuksek olucakStr cıye msela senın dedgıın gıbı garm +spear yapıpı atackınratıngde yukske olursa orrtalama 6k fln vurursan adam yanınagelene kdar alırın bu bahsettıgım levle 70 ler ıcın :)
  • Yalnız video da adam baştan bin tane skill vuruyor onuda dikkate almak lazım
  • armor ne inte yarıyo ne strye dedıgım gibi str charda el yakmasıyla belli bir mag atack vuruyor psh defenceyi belli oranda sawunsa 5 katını el yakmasından yiyo sebebi ise orantısız bir sekilde garment armordan üstün bir zırh

Yalnız video da adam baştan bin tane skill vuruyor onuda dikkate almak lazım

heretic pot denilen bi şey war glawie rakibine tek stun ladınmı canını maxlayabilir

garment giyen adamın silahı +3 armor giyeninise parlıyo armor giyenin silahı daha iyi diyebiliriz sp farmlar aynı diyebiliriz garmentinkini daha üstün saysak dahi armorun silahı başta işi koparıyo bi armor glawieye bi glawieci saldırdı ve 4000 yedi bayıldı 4000 crital diil :DD

bence boş yorum yapıcanıza bir kaynak koyun benim üstünde tartışılıcak bi kaynağım war

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logan_Lectra -- 2 Kasım 2006; 17:02:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.