Şimdi Ara

BU ARALAR YAKINLARIMIN VE YAKIN CEVREMİN KANSER OLMASI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda soru işareti kalan bir konuyu sizinle paylaşmak istedim. Sorun şudur ki genel olarak çevremdeki insanların her geçen gün kanser olduklarını öğrendiğim oldu. Kişi sayısı çok olup bir kaç kişi vefat edince, acaba çevresinde böyle olan insanlar var mıdır merak ettim. Allah kimsenin başına vermesin çok kötü bir durum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla ayni durum benim icinde gecerli. Forumda urun satisi icin konustugum birinin yakını bile kanser malesef. Allah korusun, olanlara acil Sifalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam çok zor insanlar ne yapacağını bilmiyor. Herşey güzel gidiyor derken bir anda bu illet ile hayatın değişiyor...

• ozellikle 40yaş üstü kötü beslenen,stress sorunları olan bir çevren,akrabaların varsa kanser çok yaygın.
    Annemin kuzeni kemo tedavi görüyor birde üzerine grip/enfeksiyon olmuş bir sürü ilaç verip sürekli uyutuyorlar her an ölebilir cidden korkunç bir hastalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 28 Ekim 2019; 12:24:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GDO ve radyasyon yaygınlaşması yüzünden arttı ve tedavisinde de gram ilerleme olmadı yıllardır , bu hastalığın biteceğini de sanmıyorum ilaç firmaları milyar dolarlar kazanıyor bu sermayeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasputin in alive -- 28 Ekim 2019; 12:24:51 >
  • rasputin in alive kullanıcısına yanıt
    ötenazi hakkı olmalı kesinlikle ben kanser olsam 6 ay yatalak olup acı çekerek ölmek istemem açıkcası hemen işimin bitirilmesini isterim

• Gdolu seyler cugara daha bir suru sacma seyle kendi hücren savas açıyor sana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha dün 20 li yaşlarda uzaktan bi akrabamızın oğlunun öldünü öğrendik kanserden, cidden baya var.

• Bir akrabamı akciğer kanserinden kaybettim.2 akrabam daha akciğer kanseri şu an.1 tanesi de KOAH hastası.

• En cok korktugum seydir su katkılı yiyecekler uzak durun aga

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.