Şimdi Ara

Bu aralar attığım gitmiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 haftadır hs atmak zorlaştı minimum 80 pingle oynuyorum. Kafaya atıyorum resmen gitmiyor sprayle idare ediyorum . Awp hele vurduğum adam ölmüyor bazen bu nedir ya iyice boku çıktı oyunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Krdş bura türkiye ne beklion? Para var fiber 100 mbit kullanıyorum yurtdışı çıkışları kötü olunca 70-80 ping oynuyoz adamlar 15 pingle oynuyor. İstediğin kadar iyi ol ping 50 den fazlaysa o oyun eğlenceli olmaz attığın gitmez benim tarafımdan onaylanmıştır. Pro oyuncular gibi oynuyorum ama ping var kardeşim bu forumdakilerin çoğu bunu anlamaz ilk elde 4 hs attım diye bu forum tarafından reportlanan biriyim ben

• Millet turnuva maçlarını izlesin diye pingleri arttırdılar.Belki de maçları izleyen binlerce kişi yüzünden steam kaldırmıyordur.Geçer yakında

• hakkatten bütün arkadaşlarımda ping sorunu var bi süredir. çok şükür hala 45 pingle oynuyorum
  • 5 pingle oynamak nasıl çok merak ediyorum turnuvadaki gibi akar mermiler. Bıktım şu internetten video izlemek bile sorun şu işlere bak

• quote:

Orijinalden alıntı: dynamic222

Beyler 2 haftadır hs atmak zorlaştı minimum 80 pingle oynuyorum. Kafaya atıyorum resmen gitmiyor sprayle idare ediyorum . Awp hele vurduğum adam ölmüyor bazen bu nedir ya iyice boku çıktı oyunun

Maça giriyorum benim dışımda ki diğer adamların toplam pingi benden az oluyor şaka gibi resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.