Şimdi Ara

bu arac alınırmı 21 500 e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2003
    manuel
    170.000 km
    dinamık modeli
    lpg li
    lastıkler sıfır
    kışlık lastıklerıde verılıcek
    cam tavan
    tiriger vs agır bakımları yapılmış yeni
    56 64 hasar kaydı cıkmıo

3 parça boya sag ön ve arka kapı sag arka camurlukda
    değişen yok

aracın yuzu temız ıcı temız

2 3 sene kullanmayı planlıyorum sizce mantıklı mı bu şartlarda

• bence değil. km yüksek 3 yıl da siz binseniz km sorun olabilir satarken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

bence değil. km yüksek 3 yıl da siz binseniz km sorun olabilir satarken.

Neresi yüksek kardeşim 11 yaşında araba kimse forumdakiler gibi yılda 4-5 bin km yapmıyor. Ortalama yılda 20-25 bin km yapar standart bir kullanıcı. Aracacın bakımları tam yapıldıysa 270-280 bin e kadar alınabilir..

Arkadaşımda 1.5 dci 2006 model var şuan 240 binde anahtar değmedi motora
  • Hypnotica kullanıcısına yanıt
    3 yıl sonra 20 yasına yaklaşan arabadan km beklentiniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam sizin mantığınızla ikinci el araç alınmaz.

Aracım 2010 model 140 bine geldi. Kimseye satamayacak mıyım?

• @Burak

Kimin ne kadar yol yaptığı beni ilgilendirmiyor. Lpg li bir araç ve 170 bin kilometre. Lpg olmasa veya dizel olsa bir şey demezdim km sine ancak lpg işi sıkıntı. Nerede yapılmış, hangi kit var, bakımları tam düzenli yapılmış mı ve daha nice soru var sorulacak. 21 bin lira para verip 11 yaşında 170 bin km de araba almak bana pek mantıklı gelmiyor.

@TEZ_TEX

Herhangi bir km beklentim olması mı gerekiyor. İlla 3 yıl sonra 20 yaşına gelmiş araba mı alınması gerek. 170 bin km lpg li bir araç için fazla bir km dir. Ki alan arkadaş 3 yıl bineceğim demiş. 3 yıl sonra bu aracın km si ne olacak sizce? Alıcı adam "araba 20 yaşına yaklaşmış 250 bin km sorun değil ne bekliyoruz ki zaten bu yaştaki araçtan mı ?" diyecek.

Bu paraya daha düşük km de daha yüksek modelli araç alınabilir illa megane 2 olmayacak ise. Dünyadaki tek megane 2 de bu değil. Yaşına göre km normal olabilir ancak bana göre fazla. Anlatabildim mi bilmiyorum.

• Huka Sampos H kullanıcısına yanıt
    Her kör satıcının bir kör alıcısı vardır. Yanlış anlamayın arabanızı kötülemiyorum ancak bana satamazsınız. Ki benim gibi düşünenlerin sayısı da az değildir tahmin ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Üstadım sen de yanlış anlama ama dizel bir araç yılda kaç km yapar? Normal bir kullanıcı 15 bin. İşe gidiş geliş vs kullanırsa 30 bin. 4 Senede 120 bin yapar. Gayet normal.

Senin gibi düşünen arkadaşlar sayesinde piyasadaki çoğu aracın da km'si düşürülmüş durumda.

• quote:

Her kör satıcının bir kör alıcısı vardır. Yanlış anlamayın arabanızı kötülemiyorum ancak bana satamazsınız. Ki benim gibi düşünenlerin sayısı da az değildir tahmin ediyorum.

yanlış tahmin ediyorsunuz.
    sizin gibi alıcı kitlesi km'si düşürülmüş araçları almaya devam edecekler.
    Açın bakın ikinci el sitelerini. 2 3 yaşındaki araçlar 90 100 bin km deler. aynı araçların 5 6 yaşında olanları 120 130 binde neden acaba?
    Dizel araçlarla sıkıntım yok. Lpg li bir araçtan bahsediyoruz. Yukarıda dizel olsa km yi sorun etmeyeceğimi yazmışım zaten.

Ek olarak: Benim böyle düşünmem mi suç, yoksa ben böyle düşünüyorum diye km düşürmek mi suç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnotica -- 23 Haziran 2014; 22:30:16 >
  • Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Yanlış tahmin ettiğimi nereden biliyorsunuz. Pazar araştırması mı yaptınız?

Ben 10 bin km yi geçmiş araç almamaya gayret ediyorum. Piyasada bir sürü km düşürülmüş araç var ise benim gibi düşünenler yüzündendir. Yani demek ki benim gibi düşünenler az değilmiş.
  • quote:

Yanlış tahmin ettiğimi nereden biliyorsunuz. Pazar araştırması mı yaptınız?

Ben 10 bin km yi geçmiş araç almamaya gayret ediyorum. Piyasada bir sürü km düşürülmüş araç var ise benim gibi düşünenler yüzündendir. Yani demek ki benim gibi düşünenler az değilmiş.

Pazar araştırması yapmıyor, bizzat o pazarın döndüğü, computestte ve serviste çalışıyorum.
    elbette düşüründe suç. ancak siz de teşvik ediyorsunuz

• Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Madem pazarın içindesiniz o zaman 2 3 yaşında 90 100 bin km de olan araçların 5 6 yaşında neden 120 130 bin km de olduğunu söyleyin.
  • quote:

Madem pazarın içindesiniz o zaman 2 3 yaşında 90 100 bin km de olan araçların 5 6 yaşında neden 120 130 bin km de olduğunu söyleyin.

30 liraya iki sokak ötemizde operasyon yaptıkları için.
    Hocam ne yapayım 2003 model 170 bin km olmuş araç üstüne bir de lpg var. Alıp başıma bela mı edeyim. Arkadaşım aldı 2000 model 167 binde bir araba. Alma dedim başına bela olur. Ki oldu da satana kadar canı çıktı üstüne ettiği masraflar cabası. Her araba böyle olacak değil ancak km ne kadar yükselirse risk de o kadar çoğalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

30 liraya iki sokak ötemizde operasyon yaptıkları için.

Peki teşekkür ederim bilgi için.
  • 20bin peşin verip 60 ay vadeli sıfır linea alın.
    taksitlerin yarısı gelmeden satıp kar ederken, zamanı geldiğinde düşündüğünüzün başka bir aracı alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _mp_ -- 23 Haziran 2014; 22:44:11 >
  • saol kardesim ama bana gore degil o vade isi ve lineada bana gore degil

ben soyle dusunyorum senede 10 bn yapiom uc sene sonrasi 200 bn olsa ben en ktu yine 20 yr verir gecerim .. sanruf var herse var daha ne olsun diom sahin e bile 8 9 istiollar sonucta

piyasa yuksek kimse assagi araba vermio durum bu

gercek fiyati 19 20 bn su arabann ama sahibindeni sisiryo bu tok satici ve al satci takimi e birazda sifir arabalrin ucuk fiyatlari

• quote:

Orijinalden alıntı: umm.7

saol kardesim ama bana gore degil o vade isi ve lineada bana gore degil

ben soyle dusunyorum senede 10 bn yapiom uc sene sonrasi 200 bn olsa ben en ktu yine 20 yr verir gecerim .. sanruf var herse var daha ne olsun diom sahin e bile 8 9 istiollar sonucta

piyasa yuksek kimse assagi araba vermio durum bu

gercek fiyati 19 20 bn su arabann ama sahibindeni sisiryo bu tok satici ve al satci takimi e birazda sifir arabalrin ucuk fiyatlari

madem araca karar vermişsiniz. dediğiniz gibi 200bin km sorun olmaz. siz de emsallerine göre nasıl aldıysanız aynen kendine uygun alıcılar çıkacaktır. düzgün kullanıldığı takdirde 350bin kilometrelere sorunsuz gidebileceğini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.